Nordic Homes LKV

Omakotitalo | 6h + k + khh + 2xkph + s + wc

Kalliomutka 5, Keskusta, Vesilahti

Hinta

350 000 €

Koko

240 / 271,6 m²

Vuosi

2006

Näyttävä kartanomainen omakotitalo vapautumassa Vesilahden keskustan tuntumassa. Alue on arvostettua ja rauhallista omakotitaloaluetta Pyhäjärvinäkymällä. Talo sijaitsee näyttävästi rinteessä tontin yläosassa ja tontin alaosassa on kaksikerroksinen autotalli rakennus, jossa on läpiajettava autotalli, lämmitettävä paja tai askartelutila sekä yläosassa iso kylmä varastotila pariovilla. Talo on kaksikerroksinen näyttävillä kattolyhdyillä. Talon järven puolella on iso, osittain katettu terassi ja grillikatos. Ensimmäisessä kerroksessa on iso oleskelutila avaran keittiön ja TV-tilan kanssa. Keskellä on iso tulisijakompleksi, josta keittiöön avautuu puuliesi ja leivinuuni sekä olohuoneeseen näyttävä avotakka. Makuuhuoneita on neljä, kaksi alakerrassa ja kaksi yläkerrassa. Yläkerrassa on avara iso aula, johon saa vaikka puntisalitilan tai oleskelutilaa. Talon energian kulutukseen on todella kiinnitetty huomiota. Siellä on 54 aurinkopaneelia varaavilla akuilla, joista riittää energiaa myytäväksikin. Vesikiertoinen lattialämmitys lämpenee pääasiassa aurinkosähköllä ja PILP:llä, tarvittaessa käytetään myös hybridilämmitystä sähkö-, puu- ja öljykattilan muodossa. Talon yleisilme on kodikkaan pehmeän sävyinen ja antaa laadukkaan tunnelman. Materiaalit ovat kauniisti valittu puuta, laattaa ja parkettia sekä neutraalin sävyisiä tapetteja. Talo sopii hyvin isommallekin perheelle askartelutiloineen tai vaikka yrittäjälle, joka saa hyödynnettyä lisätiloja hyvin työhönsä. Rannassa on omakotiyhdistyksellä oma laituri, jossa puomivenepaikka isommallekin veneelle. Tervetuloa tutustumaan uniikkiin kotiin arvostetulla alueella Pyhäjärvinäkymin! Myynti & esittelyt: Taina Lamminmäki LKV Nordic Homes LKV 0400-836670 taina@lkvnordichomes.com www.nordichomes.com

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80020141
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + khh + 2xkph + s + wc
Asuintilojen pinta-ala
240 m²
Muiden tilojen pinta-ala
31,6 m²
Kokonaispinta-ala
271,6 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Rakennuskuvien mukaan alakerran huoneistoala on 151m2 ja yläkerran huoneistoala pohjakuvista laskettuna 89m2. Lisäksi alakerrassa lämmin varasto ja tekninen tila on 31,6m2.
Rakennusvuosi
2006
Vapautuminen
Sovitaan erikseen

Hinta

Myyntihinta

350 000,00 €

Velaton hinta

350 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

710,39 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähköä on kulunut n. 9000-10000 kWh/v, puuta on kulunut n. 6m3 sekä öljyä 500 litraa vuodessa, jos kovia pakkasia on pitkään. Saatavilla 5 vuoden sähkönkulutustiedot. Jätemaksut Pirkanmaan jätehuollon taksojen mukaan perusmaksu 126,47€/v ja 140 l astian tyhjennys 4,35€ / krt

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Ulko-ovesta tultaessa on avara eteinen, josta lähtee näyttävät kaksimetriä leveät portaat ylös. TV-huone avautuu avarasti olohuoneeseen ja eteiseen. Yläkerrassa on tilava aula, johon mahtuu hyvin oleskelutilaa tai vaikka oma punttisalitila. Talon päädyssä on lämmin varasto pariovilla ja lattiakaivolla sekä tekninen tila.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteistöllä on paljon erilaisia työkoneita, joista voi tehdä kauppaa erikseen.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Iso koko talon mittainen terassi takapihalla, josta osa on katettua tilaa. Terassinäkymät aukeavat Pyhäjärvi näkymillä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Molemmissa kerroksissa lattialämmitys, lämmitysmuotona hybridilämmitys: käytössä PILP sekä sähkö/puu/öljykattilalla. Talossa on katolla aurinkokennoja 54 kpl, joiden teoreettinen tuotto max. 20kWh, optimi teho on n. 13 kWh. Ylijäämästä Vattenfall maksaa pörssihinnasta takaisin, vähennettynä 0,029c/kWh. Aurinkokennoihin liitetty varaavat akut alkuvuodesta 2024. Lisäksi varaava takka ja yläkerrassa ilmalämpöpumppu. Kokonaissähkön kulutus: 10000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, Öljy, Ilmalämpöpumppu, Poistoilmalämpöpumppu
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät ovat pääosin tapetoituja tai maalattuja. Seinissä on myös puolipaneelia etenkin eteisessä ja TV-huoneessa. Pintamateriaalit (lattia): Alakerrassa lattiat ovat laattaa sekä parkettia ja yläkerrassa mäntylattiat. Pintamateriaalit (katto): Kaikki katot ovat paneelikattoja, joihin on tehty kauniisti elävyyttä.
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen ja induktio. Työtason materiaali: Puu. Kaunis kirsikkapuinen massiivipuukeittiö, jossa työtasotkin ovat massiivipuuta. Käytännöllinen saareke keittiön keskellä, jossa keraaminen liesitaso induktiotoiminnalla ja hieno teräskupu liesituuletin. Saarekkeen päässä on kätevä aamupalapöytä. Keittiössä on toimiva puuliesi ja leivinuuni. Monitoimiuuni, joka on nostettu kätevälle työkorkeudelle sekä teräs JK/PK.
Jääkaappipakastin (teräspinnalla), erillisuuni (Monitoimiuuni), astianpesukone, keittiösaareke (Saarekkeeseen upotettu liesitaso), mikroaaltouuni, liesi (Keraamisessa liesitasossa kaksi tavallista liesipaikkaa ja kaksi on induktiotoiminnalla) ja liesituuletin (Teräksinen liesikupu)
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Kylpyhuoneen kuvaus
Toimiva kylpyhuone kahdella suihkulla ja jalallisella altaalla.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Peili, pesuallas ja suihku
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa kauniisti sisustettu vaalea WC. Yläkerrassa tilava WC, jossa suihkukaappi ja ikkunan edessä paljon puutasoa.
Seinämateriaalit: Kaakeli ja puu
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Käytännöllinen sauna puukiukaalla.
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Iso kodinhoitohuone, jossa hyvin kaappeja ja laskutilaa. Tilassa on ulko-ovi takakuistille.
Seinämateriaali: Kaakeli ja maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pesuallas, pöytätaso, pyykkikaapit ja keskuspölynimuri
Olohuoneen kuvaus
Iso ja tilava olohuone, jossa kauniisti eritelty tiloja erkkerillä. Lattiana kaunis tammiparketti ja katossa näyttävä elävästi kuvioitu panelointi. Olohuoneen ikkunoista upea näkymä Pyhäjärvelle. Lisäksi huoneessa on upea varaava avotakka massiivipuuotsalla.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa on kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta, joissa näyttävä kirsikkaparketti, tyylikäs tapetointi ja katossa paneeli. Yläkerrassa on kaksi isoa makuuhuonetta, joissa mäntylattiat ja tapettiseinät sekä paneelikatot.
Lattiamateriaalit: Lauta ja parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Makuuhuoneissa on kaapistoja ja yläkerrassa on iso kylmä varasto. Ulkorakennuksessa on paljon kylmää sekä tarvittaessa lämmitettävää säilytystilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
922-413-3-144
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 279 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Rinnetontti, jossa päärakennus on tontin ylälaidassa ja varasto/pajarakennus tontin alaosassa.
Rakennusoikeuden pinta-ala
255.8 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kiinnitykset: 258865.77
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Vesilahden kunta
Kaavoitustiedot
Vesilahden kunta
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotalli
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Kaikki Vesilahden palvelut kahden kilometrin säteellä.
Paikallistiedot: Kiinteistö sijaitsee arvostetulla ja suositulla omakotitaloalueella Vesilahden keskustan tuntumassa. Alueella on aktiivinen omakotitaloyhdistys, joka pitää ympäristön viihtyvyydestä huolta sekä omasta satama-alueestaan.
Alueelta turvallinen koulutie lapsille, uimaranta lähellä ja kauniit ulkoilumaastot aivan vieressä.
Koulut: Yhtenäiskoululle matkaa n. 1,5km, toisen asteen koulutus Lempäälässä.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Linja-autopysäkki Tampereelle kulkee noin puolenkilometrin päästä. Omalla autolla Tampereelle ajaa 30min.
Pihan kuvaus
Piha on rinnemäinen, siinä on istutuksia ja alapihalla pieni kasvimaa. Kulkuväylät on sorastettuja.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Oikeus yhteiseen vesialueeseen 922-876-5-1 Kirkonkylän - Onkemäen osakaskunta. Kuuliantien ja Kalliomutkan omakotiyhdistyksellä on puomilaituripaikat isommillekin veneille läheisessä rannassa kaikille yhdistykseen kuuluville kiinteistöille. Laiturille talolta 75m.
  • Pyhäjärvi
Tiedustelut
Taina Lamminmäki, 0400-836670, info@lkvnordichomes.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vesilahti

Asuinalueena Keskusta, Vesilahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Taina Lamminmäki

Laillistettu kiinteistönvälittäjä Kiinteistöt, osakehuoneistot

Nordic Homes LKV

Nordic Homes LKV
Nordic Homes LKV

Rajalanmaantie 228,
37370 Tottijärvi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.