Kiinteistönvälitys Näytönpaikka Oy
Kiinteistönvälitys Näytönpaikka Oy

Vapaa-ajan tontti

Meltontie 165, Merimasku, Naantali

Hinta

0 €

Koko

29 200

Kolkanluodon kupeessa sijaitseva Järvipelto niminen tila on 2,92 ha iso. Omaa rantaa tällä hetkellä noin 20 - 25m. Ala on suurimmalta osin tasaista niittymaata. Kolkanluodon puoleinen reuna on metsäistä rinnettä. Alalla on kaavassa yksi RA rakennuspaikka, joka oikeuttaa vapaa-ajan asunnon rakentamiseen max. 200m2. Rakennuspaikka-alue on iso 9000m2 ja se rajoittuu rinteeseen tontin rajaan Kolkanluodontien kummallekin puolelle. Rantaa todennäköisesti mahdollista ruopata isommaksi. Tilan läpi kulkee sähkölinja sekä osuuskunnan vesi- ja viemärilinja, joihin on mahdollista liittyä. Kiinteistö myydään tarjousten perusteella, myyjän ottaessa oikeuden olla hyväksymättä liian alhaisia tarjouksia. Lisätietoa saa kohteen välittäjältä. Tervetuloa paikanpäälle tutustumaan kohteeseen! Lisätiedot ja esittelyt: Jarkko Saarinen Kiinteistönvälittäjä LKV 040 8485697 jarkko.saarinen@naytonpaikka.com

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80021085
Sijainti

Hinta

Velaton hinta

0,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Tällä hetkellä ei tietoa tiemaksuista. Todennäköisesti tilaan tilaan tulee kohdistumaan tiemaksut Aikkolantiestä ja Melton tiestä.

Vesihuollon kuvaus
Lisätietoja vesijohdosta: Alan läpi kulkee osuuskunnan vesilinja, johon voi liittyä.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
529-462-1-15
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
29 200 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontti pääosin tasamaata. Kaakkois/etelä reuna rinnettä. Tonttia rasittaa läpi kulkeva Meltontie, osuuskunnan vesi-ja viemärilinja sekä sähkölinja.
Rakennusoikeuden pinta-ala
180 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Naantalin kaupunki.
Kaavoitustiedot
Alalla merkinnät MU ( maa-ja metsätalousalue, ympäristöarvoja ) Alue on tarkoitettu maa- ja metsätalouden harjoittamiseen. Alueella on ympäristöarvoja. Alueelle saadaan rakentaa vain maaseutu-elinkeinoihin liittyviä laitteita. Laitteita saadaan rakentaa vain, mikäli ne voidaan sijoittaa niin, etteivät ne vaikuta häiritsevästi maisemakuvaan. Alueen rakennusoikeus on sijoitettu saman maanomistajan A, AM, AC, RA, RM ja M-alueille. RA ( loma-asuntoalue ) Alueelle voidaan rakentaa loma-asuntoja ja niitä palvelevia rakennuksia ja laitteita. Rakennuspaikan rakennusoikeus on enintään 6% rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 180 k-m2. Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden yksiasuntoisen loma-asunnon ja yhden enintään 30 k-m2 suuruisen saunarakennuksen sekä alueen käyttötarkoitusta palvelevia talousrakennuksia, joiden pinta-ala saa olla yhteensä enintään 50 k-m2. Nämä talousrakennukset eivät sisälly kokonaisrakennusoikeuteen.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Palvelut: Rymättylän kirkonkylä 9 km. Naantalin keskustan palvelut 18 km.
Koulut: Rymättylän alakoulu 9 km. Naantalin yläkoulu ja lukio 18 km.

Ajo-ohjeet
Ylttistentie- Haapalan saaristotie - Aikkolantie - Meltontie
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
Tiedustelut
Jarkko Saarinen, +358 40 848 5697 , jarkko.saarinen@naytonpaikka.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Naantali

Asuinalueena Merimasku, Naantali

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jarkko Saarinen

Kiinteistönvälittäjä LKV

Kiinteistönvälitys Näytönpaikka Oy

Kiinteistönvälitys Näytönpaikka Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.