Omakotitalo | 4h, k, rt, s, ph, kph, 2 wc, khh, th, harrastet., biljardis., viinik., 2vh, lasit.ter., SIVURAKENNUS

Ramsionkuja 2, Suvisaaristo, Espoo

Hinta

2 100 000 €

Koko

280 / 327 m²

Vuosi

2015

Täällä yhdistyvät luonnonkaunis saaristolaismiljöö sekä arkkitehtoninen tyylikkyys saumattomasti harmoniseksi kokonaisuudeksi. Arkkitehti Stefan Ahlmanin suunnitteleman päärakennuksen tiloja täydentää erillinen kaksihuoneinen sivurakennus, jossa on myös oma keittiötila ja kylpyhuone. Sillä on rajattomat käyttömahdollisuudet esim. toimisto- tai vuokratilana, nuoremman tai vanhemman sukupolven tai vierailijoiden käytössä.. Uniikin kokonaisuuden viimeistelee puutarhasuunnittelutoimisto Lindénin suunnittelema piha-alue, joka rajautuu karunkauniiseen kallioon ja saaristolaisluontoon. Katso oheinen video, josta saa ensivaikutelmaa talon hienostuneen kodikkaasta tunnelmasta. Tätä uniikkia kohdetta ei kuitenkaan voi vangita kuviin, vaan se on nähtävä paikan päällä. Päärakennuksen keskelle sijoittuva atrium-piha luo upeaa rakenteellista ilmavuutta ja päästää luonnonvalon valaisemaan oleskelutilat. Arkkitehti Joanna Mauryn suunnittelemassa sisustuksessa on paljon erikoisia yksityiskohtia, kuten kaareva seinä upotettuine tammikirjahyllyineen, mittatilaustyönä tehdyt keittiö, vaatehuoneen, pukeutumishuoneen ja biljarditilan hyllyt sekä massiivitamminen sängynpääty. Lattiasta kattoon ulottuva lämpökäsitelty haaparimoitus luo hienostuneen lämmintä tunnelmaa mm. takkahuoneessa. Talon lämmitysmuotona on maalämpö, ja energiatehokkuus on parhaassa A-luokassa. Ole yhteydessä, niin sovitaan aika tutustumiskierrokselle. Tervetuloa ihastumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80022011
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, rt, s, ph, kph, 2 wc, khh, th, harrastet., biljardis., viinik., 2vh, lasit.ter., SIVURAKENNUS
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
280 m²
Muiden tilojen pinta-ala
47 m²
Kokonaispinta-ala
327 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Asuintilat: 3 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, ruokailutila, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna, wc, takkahuone, viinibaari, yht. n. 280 m2. Muut tilat: 2 varastoa (käytetty harrastetilana ja biljardisalina) n. 47 m2. Yhteensä: n. 327 m2. Lisäksi: Erillinen sivurakennus (sis. kaksi oleskelu-/työtilaa, keittiönurkkaus, varasto ja kph) n. 50 m2 ja ulkovarasto 19 m2. Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2015
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

2 100 000,00 €

Velaton hinta

2 100 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

2 900,00 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

70,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus: keskimäärin (2020-21) 32.000 kWh/vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Kokonaan lasitettu terassi n. 36 m2 (liukuovilla, lattialämmitysvaraus), atriumpiha 42 m2 sekä erillinen ulkoterassi. Terassipintoja (Siperian lehtipuuta) yhteensä n. 150 neliötä.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • A (2018)
  • Energialuokka: A2018
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Vesiosuuskunta.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja jätevesiliittymät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (lattia): Olo- ja makuuhuoneet: tammiparketti (Timberwise). Keittiö ja en-suite-kylpyhuone: laatta (Tagina Loft City Grey). Sauna, pesutila ja alakerran wc: hiottu musta graniitti (Innoblack antiikki). Pukeutumistila, takkahuone, khh, eteisaula, viinimaistelutila ja viinikellari: laatta (Tagina Loft Cloudy Black). Biljardihuone: kokolattiamatto. Studiorakennus: maalattu betoni, kph:ssa laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastinkaappi, uuni, höyryuuni, astianpesukone ja kaasuliesi (Gaggenau), liesituuletin kaukosäätimellä (Siemens). Keittiökaapistot (Timbermeister), keraamiset työtasot (Corian). Saarekkeen ruokailutaso sekä kaapiston välitila ja taso valkotammea.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa lasiseinällä erotettu suihkutila, 2 pesuallasta allaskaapistoineen, peili, seinä-wc, Corian-taso. Saunan pesuhuoneessa 2 integroitua sadesuihkua ja käsisuihkut (Steinberg) sekä poreamme (Novitek), Unidrain-linjalattiakaivo.
WC-tilojen kuvaus
Erillis-wc:issä pesuallas kaapistoineen, peili, seinä-wc, bide-suihku. Kaikissa saniteettitiloissa keraamiset Corian-tasot.
Saunan kuvaus
Saunassa sähkökiuas (Harvia). Lauteet lämpökäsiteltyä haapaa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa kaapisto, laminaattityötaso, pesuallas, pyykkikuilu, pyykkikoneliitäntä, paikat kuivausrummulle sekä kuivauskaapille.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Kaikissa makuuhuoneissa kaapistot. Eteisessä, kuraeteisessä, vaatehuoneissa ja khh:ssa runsaasti kaappitilaa. Kellarissa varastohuone ja viinikellari. Ulkovarasto autokatoksen yhteydessä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-449-1-842
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
4 661 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rasitteet
Kiinnitykset: 1217092, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Tieoikeus, rasitettu kiinteistö 49-449-1-820
Kaavoitustiedot
AO 1 II, Erillispientalojen alue. Tontilla luonnon tilassa säilytettävä tontinosa (merkintä: pl), joka on hoidettava niin, ettei maiseman luonne oleellisesti muutu.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Rakennukset
Autokatos
Palvelut
Palvelut: Bistro Cafe Sommarö (lounaskahvila ja a la carte ravintola) 3,3 km, Alepa Soukka 6 km, Kauppakeskus Lippulaiva 7,7 km, Ostoskeskus Iso Omena 11 km. Venesatamat: Byviken n. 350 m (kävellen) sekä Svinö 4 km. Espoonlahden urheilupuistosta (7,5 km) löytyvät uimahalli, urheiluhalli, jäähalli, kuntosaleja, katukoriskenttä, skeittipuisto sekä kenttiä moneen lajiin: jalkapalloon, jääkiekkoon, pesäpalloon, koripalloon ja yleisurheiluun. Lisäksi ratsastuskoulu.
Koulut: Soukan koulu (1.-6. lk) n. 6 km, Espoonlahden koulu (7.-9. lk) ja lukio n. 7 km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä Bussi 145 (Matinkylä) 160 m, Soukan metropysäkki n. 6,4 km.
Pihan kuvaus
Puutarhasuunnittelutoimisto Lindénin suunnittelema piha rajautuu itä- ja eteläpuolella kallioon ja luonnonmaastoon, jotka on kaavoitettu virkistysalueeksi ja luonnontilassa pidettäväksi alueeksi.
Tiedustelut
Laura Paija, 040 900 3351 , laura.paija@leajakama.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Suvisaaristo, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laura Paija

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Suomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.