Omakotitalo | 5h, k, th, khh, s

Tuumatie 6, Pateniemi, Oulu

Hinta

269 000 €

Koko

173 / 228,1 m²

Vuosi

1997

Tervetuloa ihastumaan Länsi-Patelan Karinkannan merellisellä alueella sijaitseen arkkitehdin suunnittelemaan upeaan ja uniikkiin omakotitaloon. Talon tilat sijoittuvat yhteen tasoon ja pohjaratkaisu on todella toimiva kokonaisuus. Heti kohteeseen saapuessa piha tekee vaikutuksen. Pihatie on laatalla ja talon autokatokseen sekä tallin edustalle jää hurjan paljon tilaa. Tämän rakkaudella pidetyn kodin sydämenä toimii ehdottomasti kaunis olohuone, josta löytyy upea, korotettu viistokatto sekä suuret ikkunat ja rauhaisat maisemat. Olohuoneessa on myös tunnelman luojana näyttävä takka ja kodin ilmalämpöpumppu. Suuri ja toimiva keittiö kokonaisuus hurmaa säilytys- ja laskutila ratkaisuilla. Keittiöön mahtuu hienosti isokin ruokailuryhmä ja tila on monikäyttöinen. Keittiöstä pääsee myös kodinhoitohuoneeseen, josta löytyy kaikki tarpeellinen toimivaan kokonaisuuteen. Kodinhoitohuoneesta on ulko-ovi suoraan autokatokseen. Kodin kolme makuuhuonetta ovat kaikki valoisia sekä reilun kokoisia. Kahden makuuhuoneen yhteydessä on omat vaatehuoneet sekä kolmannessa kaapistot säilytystä varten. Makuuhuoneiden lisäksi kodissa on myös kauniilla, lasi pariovilla varustettu erillinen huone, olohuoneen viereen sijoittuen, jota voi halutessaan hyödyntää vaikka erillisenä ruokailutilana. Tästä huoneesta pääsee myös takapihan terassille sekä pukeutumistilaan, jonka kautta kulku suureen, kolmanteen vaatehuoneeseen sekä pesutiloihin. Kodista löytyy kaiken tämän tilan lisäksi vielä erillinen työtila, joka on varustettu keittiöllä ja omalla vessalla. Tilaa voi käyttää esimerkiksi loistavasti etätyötilana, makuuhuoneena tai yritystoimintaan niin itse kuin vuokrakäytössä. Tämän kokonaisuuden kruunaa lämmin ja todella iso autotalli, joita on harvoin tarjolla. Autotallin yhteydessä sijaitsee lisäksi tilava varasto. Autokatokseen ja tallin edustalle sopii hyvin useampikin auto. Tähän kohteeseen kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan paikan päälle! Myynti ja lisätiedot: Hanna-Mari Mäkelä 044 98 33 958 hanna-mari.makela@aurealkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80023369
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, th, khh, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
173 m²
Muiden tilojen pinta-ala
55,1 m²
Kokonaispinta-ala
228,1 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1997
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

269 000,00 €

Velaton hinta

269 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

711,60 € / vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Erillinen työtila sijaitsee ulko-ovesta sisään tultaessa vasemmalla. Erillisestä työtilasta löytyy oma keittiö pesualtaalla ja kaapistoilla. Tämän tilan yhteydessä sijaitsee myös erillisessä eteisessä oleva oma wc. Tätä tilaa voi toki käyttää halutessaan myös makuuhuoneena tai vaikka vuokrata kokonaisuutta. Kodista löytyy myös suuri käyttöullakko, jonne pääsee alas laskeutuvia portaita pitkin pesuhuoneen vieressä olevasta pukeutumishuoneesta.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Lisätietoja terassista: Talon edessä on katettua terassia, jossa laatta. Myös takapihalta löytyy oma suojaisa terassi alue, jossa myös laattaa.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Katto huollettu. Katon kunnosta olemassa raportti vuodelta 2022. Lisätietoja kunnosta: Ulkomaalaus 2021. Autotallin ja varaston lattia pintakäsitelty 2013.
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 08.02.2033
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Suora. Kokonaissähkön kulutus: 26000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Puu
Tulisija
Varaava takka
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiiliverhoilu
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Vaalean sävyinen ja harvinaisen tilava keittiö kokonaisuus, jossa paljon säilytys- ja laskutilaa. Keittiön lattia laatalla. Keittiöstä kulku myös kodinhoitohuoneeseen sekä pukeutumistilaan, joka pesutilojen yhteydessä. Tänne keittiöön mahtuu kokoontumaan suuremmallakin joukolla.
Jääkaappi, erillinen pakastin, liesi, liesituuletin, astianpesukone ja uuni
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Laatta ja maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutiloihin kulku pukeutumishuoneen kautta, jonka vieressä myös suuri vaatehuone. Pukeutumishuoneen kautta pääsee takapihan suojaisalle pihalle esimerkiksi vilvoittelemaan saunan jälkeen. Todella hyvä ja toimiva pohjaratkaisu.
Seinämateriaali: Kaakeli ja Lasitiili
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, lattialämmitys, pesuallas, peilikaappi ja bidee-suihku
WC-tilojen kuvaus
Kaksi erillistä wc:tä, jotka sijoittuvat asunnossa eri puolille taloa. Molemmat vessat reilun kokoiset ja siistissä kunnossa.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Hulppean kokoinen, kaunis sauna, jossa uusi kiuas.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneeseen pääsee suoraan autokatoksen kautta, joka helpottaa arjen sujuvuutta. Kodinhoitohuoneessa on erillinen kurapiste kaivolla sekä pesuallas. Lisäksi kodinhoitohuoneesta löytyy reilusti kaappi-ja laskutilaa. Todella toimiva kokonaisuus.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pesuallas, pyykkikaapit, kurapiste, tila pesutornille, pyyhekuivain / seinäpatteri, lattiakaivo ja pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa kaunis korotettu, viisto katto ja upeat, suuret ikkunat, joista rauhaisat näkymät. Olohuoneessa sijaitsee myös kodin kaunis takka ja ilmalämpöpumppu. Suuri tila, jossa on monia mahdollisuuksia erilaiseen sisustamiseen.
Lattiamateriaalit: Tammiparketti
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti ja tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaikki kodin makuuhuoneet ovat hyvänkokoisia. Kahdessa makuuhuoneessa on oma vaatehuone lisänä ja kolmannessa huoneessa kaapistot säilytystä varten. Suuret ikkunat luovat avaruuden tunnetta ja tuovat valoa.
Lattiamateriaalit: Tammiparketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Ullakko, kaapistot, vaatehuone, lämmin ulkovarasto ja 3 x vaatehuonetta. Lisätietoja säilytystiloista: Tästä kohteesta ei säilytystilat lopu kesken ja niitä on runsaasti tarjolla. Kolme erillistä vaatehuonetta, joista kaksi on makuuhuoneiden yhteydessä ja yksi keittiön sekä pukeutumistilan viereen sijoittuen. Lisäksi kaapistoja ja säilytysratkaisuita löytyy lähes jokaisesta tilasta lisää. Myös käyttöullakko ja suuri, lämmin autotalli sekä tallin yhteydessä oleva lämmin varasto takaavat loistavat paikat säilytystä varten.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
564-76-35-8
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 060 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Pihan kuvaus
Kaunis ja suojaisa piha, josta löytyy syreeneitä, omenapuita ja jasmiinipensas. Etu-ja takapihalla laatoitusta. Piha kauniilla nurmella.
Tiedustelut
Hanna-Mari Mäkelä, 044 983 3958, hanna-mari.makela@aurealkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Pateniemi, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hanna-Mari Mäkelä

Myyntineuvottelija

AUREA KODIT OY, Oulu

AUREA KODIT OY, Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.