Kiinteistönvälitys Silfvenius Oy
Kiinteistönvälitys Silfvenius Oy

Omakotitalo | 1.krs.: oh, 2 x mh, k, kph, khh, wc, las.ter. Alakerta: tk, työ- / makuuhuone, s-osasto, var, wc

Kimostie 34, Hangelby, Sipoo

Hinta

578 000 €

Koko

170 / 215 m²

Vuosi

1997

Etsitkö unelmiesi kotia, joka tarjoaa rauhallista maaseudun tunnelmaa? Tämä vuonna 1997 valmistunut koti tarjoaa tilaa ja mukavuutta koko perheelle 170 neliömetrin verran, unohtamatta lisäksi 45 neliömetrin muita tiloja, jotka tuovat lisää monikäyttöisyyttä ja mahdollisuuksia asumiseen. Talo sijaitsee suurella, 7000 m²:n rinnetontilla, joka on suunniteltu huolella tarjoten kauniita pengerryksiä, terasseja ja hoidetun puutarhan. Tontilla on myös viehättävä "huvimaja" täydellinen paikka rentoutumiseen kesäpäivinä. Marjat ja sienet keräät talteen lähimetsästä. Talon sisätilat ovat yhtä vaikuttavat. Pääkerroksessa on avara olohuone, jossa korkeat tilat ja kaunis avotakka luovat kodikkaan tunnelman. Keittiö on päivitetty vuonna 2022 sisältäen modernit kodinkoneet. Makuuhuoneita on 1.kerroksessa kaksi ja alakerta tarjoaa joustavat vaihtoehdot perheen tarpeisiin, esim. iso makuuhuone. Lisäksi alakerrassa sijaitsee viihtyisä saunaosasto, jonka yhteydessä on kahden hengen poreamme – täydellinen rentoutumiseen pitkän päivän päätteeksi. Kodinhoitohuone ja erilliset wc-tilat tuovat arkeen sujuvuutta ja käytännöllisyyttä. Tämä koti on läpikäynyt huolellisia päivityksiä vuosien varrella, mukaan lukien maalämpöpumpun asennus, mikä tekee siitä energiatehokkaan ja nykyaikaisen valinnan. Oma porakaivo ja jätevesijärjestelmä takaavat osaltaan myös edullisen asumisen. Mahdollisuus liittyä myös kunnan verkostoon, liittymä sijaitsee n. 60 m tontin etelä-länsirajalta. Lisäksi oikeus vesialueisiin tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia vesistön äärellä olemisesta. Sijainti Sipoon Hangelbyssä tarjoaa maaseudun rauhan. Söderkullan keskustan palvelut ovat vain lyhyen ajomatkan päässä, ja alueella on hyvät koulut sekä päiväkodit. Lisäksi sujuvat liikenneyhteydet takaavat helpon pääsyn niin Helsingin keskustaan kuin muuallekin pääkaupunkiseudulle. Vapaa-aikaansa voi viettää Nevaksen golfkentällä, padel-kentillä tai ratsastamassa Nevaksen tallilla. Tämä koti tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän laadukasta asumista, luonnonläheisyyttä ja käytännöllisyyttä. Se on ihanteellinen valinta sinulle, joka arvostat rauhaa ja tilaa ympärilläsi, mutta haluat silti olla lähellä palveluita. Oletko valmis aloittamaan uuden luvun elämässäsi tässä kauniissa kodissa? Älä anna tämän tilaisuuden lipua käsistäsi. Soita heti ja varaa oma yksityisnäyttösi Marjo Vesalainen p. 040 748 5245 tai marjo.vesalainen@silfvenius.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80112724
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1.krs.: oh, 2 x mh, k, kph, khh, wc, las.ter. Alakerta: tk, työ- / makuuhuone, s-osasto, var, wc
Asuintilojen pinta-ala
170 m²
Muiden tilojen pinta-ala
45 m²
Kokonaispinta-ala
215 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1997
Vapautuminen
n. 2 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

578 000,00 €

Velaton hinta

578 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

702,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 46
Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus v. 2023 : 7301 kW. Lokaivon tyhjennys 138,- / kerta. Tiemaksu 46,-/auto/v + auraus n. 30-50,-/talvi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerrassa : takkahuone, työ-/makuuhuone, erill. wc, sauna-osasto, var./vh., lasitettu kuisti.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni ja satelliittiantenni. Lisätietoja terassista: Molemmissa kerroksissa.
Tehdyt remontit
2011 : Maalämpöpumppu asennettu (Stiebel WPC7). Välikatolle lisäeristys 20 cm (rockwool), tuuletusta parannettu 2 kpl Vilpe poistoputki ja 4 tuuletusaukkoa. 2021 : Bio Comp käsittely tiilikatolle. 2022 : Talon ja ulkorakennuksen katto maalattu (Kilpi). Huoltomaalaus puupinnat talo ja ulkorakennus. Keittiö koneineen (ei liesitaso) uusittu, wc:t uusittu, khh maalaus. Maalämpöpumpun huolto.

2023: Kuntotarkastus tehty 25.5.2023 (Suomen Talokatsastus Oy).

Raporttiin liittyvät seuraavat viat/korjaukset tehty : Asennettu lumiesteet ja piipunhattu, aluskate tarkistus/kiristys/kiinnitys, tiiliverhouksen tuuletusaukot avauttu ja pieneläinsuojaverkkot asennettu, patolevyen tarkistus ja reunalista asennus, syöksyputkien lisäys/tarkistus, myös sisääntulo lipan syöksyputki, huippuimurin muovinen tiililäpivienti korjattu ja tarkistettu, pois käytöstä olevan läpiviennin teippaus korjattu/tarkistettu, käyttöveden lämpötila-asetus Stiebel lämpöpumppussa +50 Celcius, vuotohälytin allaskaapliin asennettu, laitettu uudet palovaroittimet.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Kuntotarkastus tehty 25.5.2023 (kysy välittäjältä).
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 12.07.2032
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
2 x avotakka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Oma porakaivo.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu, tiiliverhoilu ja Harkko
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Uusittu koneineen (ei liesitaso) 2022.
Jääkaappi (Samsung rosteri), erillinen pakastin (Samsung rosteri), mikroaaltouuni (Rosteri), astianpesukone (Bosch), liesituuletin (Rosteri), liesi (Keraaminen, Husquarna) ja erillisuuni (Samsung rosteri, kiertoilma + grilli)
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
1.krs. kph suihku, wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi. Alakerrassa saunaosasto : suihku, 2-hlön poreamme, pesuallas, allaskaapit, peili.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
YK erillinen/eteinen WC : uusittu 3/24. Wc istuin, malja-pesuallas, allaskaappi, hana ja bidesuihku, iso peili, koristetaulut
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Kiuas uusittu 1/2024 (Harvia, puukiuas).
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, lattiakaivo ja Hana ja käsisuihku
Olohuoneen kuvaus
Olohuone korkeaa tilaa n. 3,5 m. Kaunis avotakka.
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
1.krs:ssa 2 makuuhuonetta. Alakerta 1makuu-/työhuone.
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot ja Varasto
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
753-408-1-53
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
7 000 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräala. Lisätiedot tontista: Myydään määräala n. 7000 m2 koko kiinteistöstä 3,107 ha. Ostaja hoitaa lohkomisen ja lainhuudatuksen omalla kustannuksellaan. Mahdollista ostaa myös koko loppukiinteistö (n. 2,4 ha) hintaan 90.000,-
Rasitteet
Kiinnitykset: 120524, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Tierasite ja oikeus kts.kiint.rek.ote. Oikeudet, yht. maa-alueet, venepaikka, vesialueet kts. kiit.rek.ote
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Suunnittelutarveratkaisualuetta.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava (753-2025). Voimaantulopvm : 25.1.2012. Kaavan arkistotunnus : MMLm/4759/423/2012
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Autotalli ja autokatos
Palvelut
Palvelut: Söderkullan keskustan palvelut alle 4 km päässä, mm. K-Supermarket, S-market, Lidl, alko, kirjasto, R-kioski, hammaslääkäri, terveysasema, neuvola, apteekki, kampaamot, kukkakauppa, kuntosali, useita ravintoloita ym. Ravintola Veljekset. Ravintola På krogen ja Kalkkirannan grilli (kesäisin), Nevas Golf, padel ja Nevaksen ratsutalli lähellä.

Tokmanni avautuu Söderkullaan keväällä 2024.
Koulut: Sipoonlahden koulu (1-9 lk.) n. 3,6 km. Salpar ruotsinkielinen ala-aste n. 3,5 km.

Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla ja bussipysäkki lähellä Sipoo kuuluu HSL:n. Lähin bussipysäkki n. 800 m päässä (Kalkkirannantiellä).
Pihan kuvaus
Rinnetontti. Paljon pengerryksiä ja terasseja. Kaunis hoidettu puutarhapiha, jossa myös "huvimaja" pienellä uima-altaalla. Tontin perällä myös muutama istutuslaatikko sekä katos kasveille. Osa tonttia metsää ja kalliota.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Oikeus maa- ja vesialueisiin : Hangelbyviken. Paikka isolle veneelle + autopaikka 500,-/vuosi. Aidattu alue. https://www.hangelbystrand.fi/bat/
Tiedustelut
Marjo Vesalainen, +358 40 748 5245, marjo.vesalainen@silfvenius.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sipoo

Asuinalueena Hangelby, Sipoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marjo Vesalainen

Myyntineuvottelija

Kiinteistönvälitys Silfvenius Oy

Kiinteistönvälitys Silfvenius Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.