Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy

Vapaa-ajan tontti

Porontimantie, Rukatunturi, Kuusamo

Hinta

39 000 €

Koko

6 300

Oletko haaveillut unelmien loma-asunnon rakentamisesta näköalapaikalle? Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia upea tontti Rukatunturin pohjoispuolelta ja toteuttaa loma-asunto unelmat. 

 Porontimantien tontit sijaitsevat Porontimanjärven luoteispuolella Kumpuvaaraan ympräristössä. Rukan kattavat palvelut ja aktiviteetit ovat helposti saavutettavissa autolla. Upea ympäröivä tunturiluonto tarjoaa aktiviteetteja suoraan pihapiiristä ympäri vuoden. Kumpuvaaran alueen luonto on erittäin kaunis ja rinnetonteilta avautuu ylväät maisemat pitkälle horistonttiin. Suojaisalle tontille kelpaa rakentaa unelmien lomanviettopaikka, jonka kuvankauniissa maisemissa kelpaa viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Myytävät tontit ovat pääosin kuivan kankaan tontteja, mihin on helppo toteuttaa loma-asunto unelmat. Ympäröivä puusto värjäytyy vuodenajan mukaan kauniisti maalaten tonttien maisemat henkeäsalpaavan upeiksi. Tonteilla ja niiden välillä on korkeuseroja, jotka tarjoavat tuleville rakennuksille mukavasti yksityisyyttä. 

Tontteja on vapaina kortteleissa 35, 37, 43, 44, 47, 49, 51 ja 52. Koot vaihtelevat 2370-6300 m2 välillä ja kaikilla tonteilla on rakennusoikeutta 120+ta30 kem2. 

Soita niin jutellaan lisää tästä upeasta mahdollisuudesta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80112980
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

39 000,00 €

Velaton hinta

39 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
Lisätietoja vesijohdosta: Tonteille ei toistaiseksi tule kunnallista tai osuuskunnan vesi- ja viemäriverkostoa. Alueelle rakennetuissa loma-asunnoissa yleisesti käytössä porakaivot veden ottamiseksi.
Siirtyvät liittymät
Muutamissa tonteissa sähköliittymä hankittu ja se siirtyy kaupan mukana.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
305-422-29-22
Tontin pinta-ala
6 300 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräala. Lisätiedot tontista: Upeita tontteja Rukatunturin pohjoispuolella. Tontit sijaitsevat Porontimajärven luoteispuolella Kumpuvaaran ympäristössä. Tontit ovat pääosin kuivan kankaan tontteja, joihin helppo rakentaa. Osa tonteista on rinnetontteja. Osalta tonteista avautuu mielettömät maisemat kauas horisonttiin. Tontteja alueella myynnissä kokonaisuudessaan noin 20 kpl. Tonttien koot vaihtelevat 2370-6300 m2 välillä ja kaikilla tonteilla on rakennusoikeutta 120+ta30 kem2.
Rakennusoikeuden pinta-ala
120 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspikeus kaikilla tonteilla 120 + ta30 kem2.
Kaavoitustiedot
Lisätietoja kaavoituksesta Kuusamon kaupungilta.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Palvelut
Palvelut: Rukatunturin kattavat palvelut ja aktiviteetit sijaitsevat autolla kulkien noin 13 km päässä. Kuusamon kaupungin keskustaan ja lentoasemalle matkaa kertyy noin 35 km.
Paikallistiedot: Tontit sijaitsevat upealla kumpuilevalla alueella Porontimajärven luoteispuolella. Tontit sijoittuvat Ison Kumpuvaaran ympärille. Alueen maasto on hyvin kumpuilevaa ja sen vuoksi useilta tonteilta avautuu upeat maisemat. Alueen läpi, jolla tontit sijaitsevat, kulkee Karhunkierros patikointireitti. Alueen ympärillä on myös erityislaatuisia suojelualueita.
Tiedustelut
Antti Suhonen, +358 40 753 5050, antti@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuusamo

Asuinalueena Rukatunturi, Kuusamo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Antti Suhonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.