Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV

Kerrostalo | 3h, k, kph, vh, p

Jaakonkatu 44 A, Myllymäki, Hämeenlinna

Hinta

99 000 €

Koko

76 m²

Vuosi

1982

Tilava 76-neliöinen kerrostalokoti hyvällä paikalla Myllymäessä palveluiden ja liikuntamahdollisuuksien äärellä. Tässä ylimmän kolmannen kerroksen viihtyisässä asunnossa on väljä ja fiksu pohjaratkaisu sekä mukavasti säilytystilaa. Vuonna 1982 valmistuneessa taloyhtiössä on tehty vuosien varrella tarpeellisia remontteja, kuten kattoremontti, ikkunoiden ja parvekeovien uusinta. Tänä vuonna taloyhtiössä toteutetaan käyttövesijohtoremontti. Tämä asunnon osalta ko. remontti on jo toteutettu, joten asumishaittaa ei enää ole. Asuntoon tullaan sisään avaraan eteiseen, jonka oikealla sivustalla heti sisäänkäynnin yhteydessä on iso naulakko ja tilaa irtosäilytyskalusteelle. Lisäksi eteisestä on suora käynti erilliseen vaatehuoneeseen, joten säilytystilaa on reilusti sisäänkäynnin yhteydessä. Kodin kauniin vaaleat ja tilavat makuuhuoneet sijaitsevat eteiskäytävän varrella asunnon oikealla seinustalla. Sänkyjen lisäksi huoneisiin mahtuu sijoittamaan hyvin esimerkiksi työpisteet. Molemmissa huoneissa on kiinteät kaapistot ja ikkunat sisäpihalle päin. Eteiskäytävän päässä sijaitsee hyvänkokoinen laatoitettu kylpyhuone. Kylpyhuoneessa on wc-istuin ja allaskalusteet, pyyhepatteri, tilavaraus pyykinpesukoneelle sekä kiinteä kaappi. Suihku sijaitsee käytännöllisesti tilan päädyssä seinämän takana. Samalla päätyseinällä olevasta pikkuikkunasta pääsee kauniisti valoa koko tilaan. Eteiskäytävän päätyvasemmalta välioven kautta on käynti vaaleansävyiseen keittiöön. Säilytys- ja työskentelytilaa on kahdella seinustalla, ja ikkunan eteen mahtuu isompikin pöytäryhmä. Tilava olohuone avautuu eteiskäytävän päästä vasemmalle käännyttäessä. Olohuoneeseen pääsee kulkemaan myös keittiön välioven ja ruokailutilan liukuoven kautta. Olohuoneesta on käynti viihtyisälle ja mukavankokoiselle ilmansuunnaltaan etelään Jaakonkadulle päin olevalle parvekkeelle. Taloyhtiössä on vaihdettu parvekeovet vuonna 2018 samaan aikaan ikkunoiden uusimisen kanssa. Huoneistolle kuuluu oma kellarikomero, minkä lisäksi taloyhtiön asukkaiden yhteiskäytössä on sauna, talopesula ja urheiluvälinevarasto. Taloyhtiössä ei ole hissiä. Asunto Oy Jaakonkatu 44 on rauhallinen taloyhtiö, joka sijaitsee urheilumahdollisuuksien äärellä, noin puolen kilometrin päässä lähikaupoista puolitoista kilometriä keskustasta. Myös liikenneyhteydet ovat hyvät linja-autojen kulkiessa aivan läheltä. Varaa oma esittelyaikasi puh. 050 476 2332 / mika@laatulkv.fi tähän käytännölliseen kerrostalokotiin monipuolisten palveluiden äärellä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80113614
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, vh, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
76 m²
Kokonaispinta-ala
76 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1982
Vapautuminen
sop.muk./1-2kk

Hinta

Myyntihinta

99 000,00 €

Velaton hinta

99 000,00 €

Neliöhinta

1 302,63 €/m²

Vastike

Hoitovastike

336,32 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

336,32 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 23,00 € / hlö
Lisätietoja maksuista: 1.7.2024 alkaen yhtiövastike on 441,42 e/kk (0,042 e/os.). Yhtiökokouksen 2.4.2024 päättämän käyttövesijohtoremontin kulut n.413 e/m2. Tämän asunnon osalta 31.464 e.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisaulassa laminaattilattia, seinät maalattu.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Taloyhtiö teettänyt peruskuntoarvion 1999 sekä kylpyhuoneiden kuntotarkastuksen 2021
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Laminaattilattia, seinät maalattu. Vaaleat kaapin ovet, vaalean puun värinen laminaattitaso, välitilassa laatoitus. Jääkaappi,liesi, liesituuletin ja astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinät ja lattia laattaa. Peili- ja allaskaappi, wc-istuin, pyyhepatteri, varaus pyykinpesukoneelle, kiinteä kaappi. Suihku, suihkuseinä ja ikkuna.
Olohuoneen kuvaus
Laminaattilattia, seinät tapetoitu/maalattu. Olohuoneesta käynti parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Laminaattilattia, seinät tapetoitu/maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Kaapistoja ja vaatehuone. Lisäksi kellarikerroksessa huoneistokohtainen varasto.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hämeenlinna toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
109-7-33-306
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Kuvaja Oy, Mike Leinonen, mike.leinonen@kuvaja.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Kaapeli-tv, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, pesutupa, mankeli, väestönsuoja. Taloyhtiönetti Telia 10MT.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 16

Tehdyt remontit
Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, IV-poistokoneen uusiminen (sisälsi ilmanvaihdon nuohouksen ja säädön) 2018, saunaosaston remontointi, kattotarkastus 2017, ilmanvaihdon nuohous ja säätö 2016, pesutuvan pesukoneen ja kuivausrummun uusiminen 2015, rappukäytävien maalaus, viemäreiden huuhtelu ja kuvaus 2013, ovikoodijärjestelmä 2011, kattoremontti (uusi kattohuopa ja myrskypellit), pihan paikka-asfaltointi 2009, jäteaitauksen uusiminen ja talonpuoleisten autopaikkojen rakentaminen 2008, lämmönvaihtimen uusiminen 2007, patteritermostaattien uusiminen 2006, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö 2005, antenniverkon digikunnostus (ketju-800) ja lukitusten uusiminen 2003, parvekkeiden kunnostus ja ulkoelementtien saumaus 2002
Tulevat remontit
2.4.2024 pidetty yhtiökokous päätti talotekniikkaremontista. Remontti tehdään yhteishankintana As. Oy Jaakonkatu 71 kanssa. Urakka sisältää nykyisten vesijohtojen uusimisen komposiittijohdoiksi, sähkösen vedenmittauksen ja uudet vesikalusteet. Tämä lisäksi uusitaan nykyiset sähköt sisältäen huoneistokohtaiset sähkötaulut ei kuitenkaan uusita huoneiston sisäisiä johdotuksia. Urakkaan sisältyy myös sähköiset palovaroittimet, lämmitysjärjestelmän taspainotus sekä ilmanvaihdon nuohous urakan valmistumisen jälkeen. Hankkeen kokonaikustannus on noin 410.000 euroa (noin 413 e/m2). Kunnossapitotarveselvitys: Vesikattotarkastus tehty 2022, märkätilojen kuntotarkastus tehty 2020. Kylpyhuoneiden uusimiset osakaslähtöisesti. Yhtiö maksaa vedeneristykset. Parvekkeiden kuntotutkimus 2025-2026, Tate-remontti 2024. Laajuus määritetään yhtiökokouksessa. Ilmanvaihdon nuohous remontin jälkeen 2024-2025
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 24.02.2025
Tontin koko
1 913,5 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Jaakonkatu 44

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Market Nuppola n.650m, Sale Poltinaho n.600m, Kauppakeskus Goodman n.1,3km
Koulut: Myllymäen alakoulu n.600m, Kaurialan yläkoulu n.1,2km, Ammattiopisto Tavastia ja Lyseon lukio n.400m, Kaurialan lukio n.1,2km.

Liikenneyhteydet
Linja-autot 13 ja 16 Hattelmalantieltä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiöltä vuokrattavissa sähköpistokkeellinen tolppapaikka 10€/kk.
Tiedustelut
Mika Lehtonen, 050 476 2332, mika@laatulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Myllymäki, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mika Lehtonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja

Hämeen Laatu LKV

Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV
SKVL jäsenyritys

Arvi Kariston katu 13 lh 4,
13100 Hämeenlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.