Koti kutsuu! Kiinteistönvälitys Oy
Koti kutsuu! Kiinteistönvälitys Oy

Omakotitalo

Rautaruukintie 7, Käikälä, Hämeenlinna

Hinta

205 000 €

Koko

90 / 150 m²

Vuosi

1952

Hurmaava koti kauniilla puutarhatontilla kutsuu sinua! Astu sisään ja ihastu. Kodissa on säilytetty vanhaa tunnelmaa ja lisätty aimoannos tätä päivää. Alakerrassa hoituu saunominen ja pyykkihuolto sekä rentoutumiseen on mahtava huonetila mitä voi hyödyntää oman halunsa mukaan. Keskikerroksessa arjen hetket sujuvat tilavassa keittiössä, ruokailuhuoneessa ja olohuoneessa. Yläkerta on pyhitetty rauhoittumiselle. Vuonna 1952 valmistunutta kotia on nykyisen omistajan toimesta laajasti saneerattu vuosina 1997-2021. Mm. käyttövesiputket, julkisivun maalaus, vesikatto, ikkunat, wc't, kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna. Kuntotarkastus on tehty 11.5.2023! Isolla, omalla tontilla on tilaa vaikka mihin. Löylyt saa mukavasti tynnyrisaunassa, grillikodassa tai katoksessa hoituu päivän ruoat kätevästi ja päivän päätteeksi voi rauhoittua tilavalla, katetulla terassilla nauttien päivän aikaansaannoksista. Jos omistat tai olet hankkimassa veneen, sille on oma paikka venevalkamassa. Mikäs sen hauskempaa kun voisi kaupunkiin mennä vesiteitse! Koti kutsuu! varmasti. Ota yhteyttä, sovitaan henkilökohtainen tutustuminen tähän ihanaan kotiin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80127582
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
90 m²
Muiden tilojen pinta-ala
60 m²
Kokonaispinta-ala
150 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1952
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

205 000,00 €

Velaton hinta

205 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

505,32 € / vuosi

Muut lämmityskulut

235,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus on 233€/kk, perustuu viimeisen 12 kuukauden kustannuksiin, sisältäen sähkönenergianmaksun (kilowattitunnin hinta on ollut keskimäärin 10 senttiä) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen ja sähköveron. Sähkön kustannukseen kuuluu lämmitys ja taloussähkö. Puita menee n 5 mottia/v, takan ja saunan kiukaan lämmitykseen. Käyttämällä varaavaa takkaa, pönttöuunia, leivinuuni/puuhellaa, ilmalämpöpumppuja, sähkönkulutus laskee merkittävästi. Vesi- ja jätevesi oman kulutuksen mukaan, puhtaanapito (roskistyhjennys) oman tyhjennyskerran mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Keskikerroksen ruokailuhuone, lattia laminaattia, seinät tapettia. Sisääntultaessa kuistihuone, tilaa pöydälle ja tuolille. Pohjakerroksessa iso tilava huone, jossa on baaritiski.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Katettu terassi talon yhteydessä, ennen sisääntuloa ja kuistihuone. Avoterassi pihalla.
Tehdyt remontit
Julkisivumaalaus 2021, sauna/psh/khh remontoitu kokonaan 2021, vesikatto uusittu 2020, wc/suihku 2012, ikkunat vaihdettu 2005, sisäkatot ja seinät remontoitu 2000-luvulla, käyttövesiputket 1997.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä, uusittu v.2020. Lisätietoja kunnosta: Kohteen kunto on hyvä. Kuntotarkastus on tehty 11.5.2023, pyydä raportti välittäjältä. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kuntotarkastusraportin saat luettavaksi välittäjältä.
Kuntotarkastus
Tehty 10.05.2023
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Varaava takka ja Pönttöuuni, yösähköllä.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Tilava keittiö, kahdella seinustalla ikkunat. Työtasot kolmella seinustalla, välitila laatoitettu, yksi taso jatkuu ruokapöytänä. Korkeat jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesitaso, liesituuletin aktiivihiili suodattimella, erillisuuni, astianpesukone, leivinuuni, puuhella. Lattia laminaatti, seinät tapetoitu. Keittiöstä kulku huoneeseen jota käytetään ruokasalina, huoneessa on pönttöuuni yösähköllä, mahdollisuus lämmittää puilla poistattaessa sähkövarauksen.
Jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni, astianpesukone, liesituuletin, liesi ja Puuhella, leivinuuni.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Tapetti
Kylpyhuoneen kuvaus
Pohjakerroksen kylpyhuone on remontoitu tyylikkääksi 2021. Pesuhuoneessa sadetinsuihku ja normisuihku. Ikkuna. Laatoitettu, lattialämmitys. Keskikerroksen wc´ssä suihkukaappi.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Keskikerroksen wc'ssä on pesuallaskaappi, peili sekä suihkukaappi. Yläkerran wc`ssä peili, allaskaappi. Molemmat tilat on laatoitettu. Lattialämmitys.
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Saunan etuseinä / ovi tummaa lasia, puukiuas, muotoillut lauteet. Valot upotettu kalusteeseen. Remontoitu 2021. Lattialämmitys.
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuone pesuhuoneen ja saunan yhteydessä. Laatoitettu, ikkuna, pesukoneliitäntä, tornille tilaa, remontoitu 2021.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä ja lattialämmitys
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen valoisuuden antaa kaksi isoa ikkunaa. Varaava takka, lattia laminaattia, seinät tapetoitu.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa on tilava makuuhuone missä on yhden seinän pituinen liukuovikaapisto, osin peiliovilla. Viereinen huone jota on laajennettu, soveltuu toiseksi makuuhuoneeksi. Lattia laminaatti, alla puulattia. Seinät tapetoitu. Keskikerroksen olohuoneen ja keittiön välisen huoneen voi muuttaa makuuhuoneeksi.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto, kaapistot ja vinttikomero
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hämeenlinna toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
109-422-6-19
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 769 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Iso puutarhatontti, laaja nurmikkoalue, omenapuu, viinimarjoja, mustikkaa ja vadelmia, istutuksia. Oma venepaikka venevalkamassa Vanajan rannalla, n. 1km.
Rakennusoikeuden pinta-ala
200 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 160600, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Tieoikeus, oikeutettu METSÄNSYRJÄ, rasitetut PAPPILA (lakannut rekisteriyksikkö). Yhteinen Venevalkama (109-422-878-1)
Kaavoitustiedot
www.hameenlinna.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotalli, autokatos, liiteri ja Pihamökki, grillikota, tynnyrisauna, grillikatos, varasto, maitolaituri.
Palvelut
Palvelut: Sale, postiautomaatti 200m, K-market, posti 450m. Hätilän, Idänpään palvelut 5 km, keskustan palvelut 6 km. Käikälän ja Solvikin uimarannat.
Koulut: Kirkonkulman koulu 450 m.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Linja-auto Rautaruukintiellä ja Harvialantielle 250m. Moottoritieliittymään 5 km. Rautatieasema n. 6 km.
Pihan kuvaus
Iso puutarhatontti, nurmikkoa suurin osin. Omenapuu, viinimarjoja, mustikkaa ja vadelmia, istutuksia.
Tiedustelut
Merja Patrakka, 040 701 5249, merja.patrakka@kotikutsuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Käikälä, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Merja Patrakka

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

Koti kutsuu! Kiinteistönvälitys Oy

Koti kutsuu! Kiinteistönvälitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.