Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy

Vapaa-ajan tontti

Aitalammentie 23, Ruka, Kuusamo

Hinta

69 000 €

Koko

1 430

Ainutlaatuinen mahdollisuus rakentaa unelmien loma-asunto erittäin suositulle Rukanriutan alueelle! Tällaisia tontteja erittäin halutulta alueelta on harvoin tarjolla. Upealle tontille löytyy myös valmiit arkkitehti Hannu Hiltulan suunnittelemat huvilan piirustukset! Tämä upea tontti sijaitsee arvostetulla ja rauhallisella alueella kaikkien Rukan kattavien palveluiden välittömässä läheisyydessä. Ylväät näkymät kantavat kauas horisonttiin upeita tunturimaisemia mukaillen. Hiihtoladulle, kävelyreiteille, pyöräilyreiteille sekä moottorikelkkareitille pääsee suoraan omasta pihasta. 

Rukanriutta on luonnonkaunista aluetta ja alueelle rakennetut loma-asunnot ja huvilat ovat pääosin uusia. Alueen luonto on erittäin kaunis ja rinnetontti takaa ylväät maisemat kauas horisonttiin. Rinnettä oleva tontti tarjoaa erinomaiset puitteet unelmien loma-asunnon toteutukselle. Kuvan kaunis tunturiluonto ympäröi tulevaa loma-asuntoasi vuoden jokaisena päivänä. Alueen muilla tonteilla ja niiden välillä on korkeuseroja, jotka tarjoavat mukavasti yksityisyyttä. 
 Rukanriutan alue on arvostettu ja erittäin haluttu - eikä suotta. Upea ja rauhallinen ympäristö tarjoaa puitteet ikimuistoisiin hetkiin. Kattavat palvelut ovat lyhyen matkan päässä ja harrastusmahdollisuudet suoraan oman loma-asunnonpihasta ovat varmasti jokaisen unelma. 
 Ota yhteyttä niin jutellaan lisää tästä upeasta mahdollisuudesta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80290047
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

69 000,00 €

Velaton hinta

69 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Tälle tontille on olemassa arkkitehti Hannu Hiltulan suunnittelemalle huvilalle piirustukset ja rakennuslupa. Suunnitelmat hankittavissa tontin yhteydessä.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka. Veden laatu ja riittävyys: Viemäri- ja vesijohdot kulkevat tontin rajalla. Vesi- ja viemäriliittymä Kuusamon Vesi ja Energia Osuuskunnan hinnaston mukaisesti.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
305-416-66-42
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 430 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
170 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus loma-asuntorakennus 170 kem2 + talousrakennus 40 kem2
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Rukanportissa sijaitsevat kauppa, Alko ja polttoaineen jakeluasemat sekä muita palveluita noin 1,3 km päässä. Skibussi pysäkki noin 400m päässä. Rukankylänpalvelut ja lähimmat rinteet noin 2,5 km päässä. Hiihtolatu, kävely-, pyöräily- ja moottorikelkkareitistöt löytyvät aivan tontin läheisyydestä, joten harrastamaan pääsee suoraan omalta pihalta.
Paikallistiedot: Tontti sijaitsee upealla luonnonkauniilla Rukanriutan alueella. Alue on erittäin haluttu ja alueella sijaitsevat loma-asunnot ja huvilat ovat pääosin 2010-2020-luvulla rakennettuja. Alueen tontit ovat mukavasti metsäisen tunturiluonnon ympäröimiä ja alueen korkeuserot tuovat mukavasti yksityisyyttä tonteille.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja lentokenttä
Tiedustelut
Antti Suhonen, +358 40 753 5050, antti@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuusamo

Asuinalueena Rukatunturi, Kuusamo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Antti Suhonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.