Westhouse LKV
Westhouse LKV

Omakotitalo | 4h, k, khh, s, 2 kph, 2 wc, käyttöullakko

Kanavaniemi 5, Suvisaaristo, Espoo

Hinta

820 000 €

Koko

139 / 199 m²

Vuosi

1990

Vuonna 1990 rakennettu tyylikäs koti on valmiina vastaanottamaan uuden perheen asumaan väljästi ja laadukkaasti rauhallisessa Suvisaariston ympäristössä. Päärakennuksen sisääntulokerroksessa korostuu avarat tilat ja arjen toimintojen helppous. Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat toimivan kokonaisuuden. Hieno, talon henkeen sopiva varaava takka kutsuu viihtymään olohuoneen lämpöön. Olohuoneen suuret ikkunapinnat tuovat sisään runsaasti päivänvaloa ja lisäksi ne tekevät oikeutta talon ympärillä olevalle upealle puutarhalle. Tässä kerroksessa on myös kolme makuuhuonetta, avara saunaosasto sekä toimivat kodinhoitotilat. Yläkerrassa sijaitsee n. 60 neliön käyttöullakko, jossa on runsaasti muunneltavaa tilaa harrastamiseen tai tavaroiden säilyttämiseen. Tontilla on talon lisäksi tilava kahden auton autotalli ja sen yhteydessä runsaasti lämmintä ja kylmää varasto- ja työtilaa. Saman katon alla on myös yhden auton autokatos. Pihapiirissä on lisäksi vanha 1940 -luvulla rakennettu vanha kesämökki, joka on omistajan mukaan purkukuntoinen, eikä sitä voi käyttää asumiseen. Rakennuksia ympäröi viihtyisä piha-alue, jossa on kauniita istutuksia ja viimeisteltyjä kiveyksiä. Päärakennuksen edessä oleva suuri terassialue hakee vertaistaan. Suvisaaristossa asut maaseutumaisessa rauhassa, kuitenkin lähellä Helsingin ja Espoon palveluita. Alueella on upeat mahdollisuudet ulkoiluun ja merellisiin harrastuksiin. Bonuksena mainittakoon, että tämän kiinteistön omistajalla on oikeus venepaikkaan lähellä olevassa venevalkamassa. Kaupan kohteena on asunto-osakeyhtiön koko osakekanta, joka oikeuttaa omistamaan kiinteistön maa-alueen ja sillä sijaitsevat rakennukset. Varainsiirtovero kaupasta on 1,5%. Tilaa myyntiesitteet ja sovi yksityisesittely Teille sopivana aikana: Pekka Kujala 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi oma piha, autotalli, takka, puutarha,

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80290169
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, khh, s, 2 kph, 2 wc, käyttöullakko
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
139 m²
Muiden tilojen pinta-ala
60 m²
Kokonaispinta-ala
199 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneisto 1 on 5h, k, s ja lattiapinta-alaltaan 139m2. Tämän lisäksi huoneistoon kuuluu n. 60 m2 kokoinen käyttöullakko, jolloin kokonaispinta-ala on 199 m2. Lisäksi tontilla on n. 67 m2 kokoinen autotalli- ja varastorakennus, sekä huonokuntoinen / purettava rakennus pinta-alaltaan n. 45 m2.
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1990
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

820 000,00 €

Velaton hinta

820 000,00 €

849 000,00 €

Neliöhinta

5 899,28 €/m²

Muut maksut

Kiinteistövero

1 413,14 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkön kulutus koko kiinteistöllä n. 35.000 kWh / vuosi. Päärakennus ja autotalli/varasto n. 30.000 kWh/vuosi. Peruslämmöllä pidetty purettava mökki n. 5.000 kWh. Jätekustannus: HSY:n hinnaston mukaan. Kiinteistövero: 1.413€/v. Vesi- ja jätevesimaksu: Vesi- ja jätevesimaksusta maksetaan Suvisaariston vesiosuuskunnalle henkilöluvun mukaan ennakkomaksua, joka riippuu maksuluokasta (17€/kk, 50€/kk tai 70€/kk). Perusmaksu on 20€/kk, vesimaksu 1,74€/m3, jätevesimaksu 2,03€/m3. Tasaus kerran vuodessa todellisen kulutuksen mukaan. www.suvisaaristonvesiosuuskunta.fi/hinnat

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Asuintilojen lisäksi huoneistossa on tilava käyttöullakko. Seinät ja katot maalattu vaalein sävyin, lattiassa muovimatto.
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
pesukone, kuivausrumpu, kuivauskaappi. kodinhoitohuoneen puolella olevat kylmälaitteet.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (harava-antenni). Laajakaistaliittymä: Elisa, 50/10, Kupari, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Laajat ja viihtyisät terassialueet talon ympärillä.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Kohteessa on asunut viimeksi vuokralaiset ja omistajalla ei siksi ole tarkkaa tietoa asunnon koneiden ja laitteiden toiminnasta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 35000 kWh / vuosi.
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Suvisaariston vesiosuuskunta.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja puu
Keittiön kuvaus
Keittiössä valkoiset kaapistot, työtasot puuta ja graniittia. Välitilassa valkoinen ja valko-harmaa kuvioinen laatta. Lattiassa valkoinen laatta. Työpöydän yläpuolella isot ikkunat tuovat luonnon hienosti tilaan.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran kylpyhuoneessa saunan yhteydessä, amme, suihkuseinä, pyyhekuivain. Seinissä vaalean harmaat laatat ja lattiassa vaalean harmaat. Ikkunat tuovat luonnon ja valon sisälle myös näihin tiloihin. Kylpyhuoneen yhteydessä on erillinen wc. Pienemmässä kylpyhuoneessa on seinissä tumman harmaa laatta ja lattiassa harmaa laatta. Suihkuseinä, wc-istuin, allaskaappi ja peilikaappi.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa kaksi wc:tä
Saunan kuvaus
Ikkunallinen vaaleasävyinen sauna. Harvia kiuas.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuone sijaitsee kätevästi keittiön vieressä, sama valkoinen laattalattia jatkuu tähän tilaan. Hyvät tilat pesutornille ja runsaasti kaappi- ja laskutilaa, työtasona valkoinen laminaatti pyökkireunoin. Tilassa on myös kuivauskaappi, joka yhdessä pesukoneen ja kuivausrummun kanssa kuuluu kauppaan. Kodinhoitohuoneessa on lisäkylmätilana jääkaappi ja pakastin, jotka niin ikään kuuluvat kauppaan.
Olohuoneen kuvaus
Suuressa olohuoneessa on paljon tilaa ja avaruutta. Suurista ikkunoista aukeaa hieno näkymä edessä olevalle terassille ja piha-alueelle. Keittiö/ruokailutila yhdistyy kätevästi olohuoneeseen. Takka tuo sekä lämpöä että tunnelmaa. Lattiassa on mosaiikkiparketti, seinät maalattu vaalein sävyin ja katossa on valkoiseksi maalattu sisustuspaneeli.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa 3 makuuhuonetta
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kylmä ulkovarasto, lämmin ulkovarasto, kaapistot ja Käyttöullakko
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
49-449-1-371
Isännöitsijän yhteystiedot
Omatoiminen
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, pyörävarasto ja ulkovarasto
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Päärakennus, rakennettu 1990 Autotalli ja varastorakennus, rakennettu 1990. Osittain lämmintä ja osittain kylmää tilaa. Huonokuntoinen /purkukuntoinen mökki, rakennettu 1948.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 1 Parkkipaikkoja: Kahden auton talli, autokatos ja useita pihapaikkoja piha-alueella.

Tulevat remontit
Ei päätettyjä korjauksia tai remontteja.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Energiatodistus tilauksessa
Tontin koko
2 965 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Soukanniemi-Suvisaariston osayleiskaava, kaavamerkintä AO 1 1/2 I. Tilalle saa rakentaa yhden asunnon ja puolet rakennuksen pohjapinta-alasta kaavassa lukumäärältään mainittujen kerrosten alapuolelle. Rakennusoikeus on kiinteistökohtainen (yksi asunto/kiinteistö). Tehokkuus e=0,10, mutta yli 4000 m2 suuruisilla kiinteistöillä kokonaisrakennusoikeus on enintään 400 k-m2.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava

Asunto Oy Veräjätupa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kauppa- ja muut lähipalvelut Espoonlahden Lippulaiva, tai Soukan palvelut.
Koulut: Espoonlahden ja Soukan koulut.
Päiväkoti: Runsaasti päiväkoteja Espoonlahti - Soukka -alueilla.
Paikallistiedot: Suvisaaristo on Espoon merellinen kaupunginosa Espoon lounaiskolkassa.
Cafe Bistro. Kesäkioski Svinösundin sillalla. 2 x uimaranta, luontopolku, valaistu kuntorata ja latu
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Bussipysäkki n. 250 m päässä, bussi 145 vie esimerkiksi Soukan tai Espoonlahden metroasemalle.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kahden auton talli, katospaikka. Lisäksi autopaikkoja piha-alueella.
Tiedustelut
Pekka Kujala, 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Suvisaaristo, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Westhouse LKV

Westhouse LKV
Westhouse LKV
SKVL jäsenyritys

Haukilahdenkatu 16,
02170 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.