RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Kerrostalo | 1-2h, kk, kph, vh.

Sibeliuksenkatu 6 A, Keskusta, Järvenpää

Hinta

99 500 €

Koko

35 m²

Vuosi

1958

Nyt on myynnissä paraatipaikalla Järvenpään keskustassa näppärä ja hyväkuntoinen ylimmän kerroksen muuttovalmis yksiö. Tässä vaaleansävyisessä kodissa on isot ikkunat ja se omaa loistavan sekä muuntautumiskykyisen pohjaratkaisun. Kylpyhuone on remontoitu LVIS-remontin yhteydessä v. 2000. Juna-asemalle matkaa vain n. 100 m ja linja-autoasemalle vain n. 350 m. Toimi siis heti, sillä näitä ei riitä kaikille! Esittelyt ja lisätiedot: Kari Matilainen 050 5151 559 Autan sinua kaikissa kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Luotettava, aktiivinen sekä tehokas kiinteistönvälittäjä (LKV) palveluksessasi. Olen rautainen alan ammattilainen, minulla on 13 vuoden vankka kokemus alalla. Minulta saat maksuttoman arvion kodistasi, räätälöidyn kodinmyyntisuunnitelmani sekä varmasti kilpailukykyisen palvelutarjoukseni! Kauttani myös pankki, remontti- sekä muuttoasiat järjestyvät helposti ja vaivattomasti. Ota minuun rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää kodinvaihdosta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80294517
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1-2h, kk, kph, vh.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
35 m²
Kokonaispinta-ala
35 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
4/4 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1958
Vapautuminen
01.10.2023

Hinta

Myyntihinta

99 500,00 €

Velaton hinta

99 500,00 €

Neliöhinta

2 842,86 €/m²

Vastike

Hoitovastike

175,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

175,00 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 22,00 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Keittiön kuvaus
Työtason materiaali: Laminaatti. Kaapistot, tasot, jenkkikaappi, sähköliesi. Välitila: Kaakeli.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Remontoitu v. 2000 putkiremontin yhteydessä: Suihku, suihkuseinä, vesikiertoinen patteri, allaskaappi, peili, bidee, pesukoneliitäntä.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti ja maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, vaatehuone. Lisätietoja säilytystiloista: Kaapistot, vaatehuone.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti/kupari

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Järvenpää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Keski-Uudenmaan Isännöintikeskus Oy, Tapio Korhonen
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Keskusantenni, ilmanvaihto: Koneellinen poisto, ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset vinttikomerot ovat remontissa. Taloyhtiön lisätiedot: Voimassa olevan asemakaavan mukaan 2. kerroksessa ei sallita asuinkäyttötarkoitusta. Kaupunki on myöntänyt määräykseen poikkeuksen. Yhtiössä on lisäksi 6 kpl toimistoa/asuntoa n. 440 m² sekä kerhotila n. 106 m². Taloyhtiön kiinnitykset: 125 900 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Yhtiössä on lisäksi 6 kpl toimistoa/asuntoa n. 440 m² sekä kerhotila n. 106 m². Yhtiöllä on aidatulla autopaikoitusalueella yhteensä 19 autopaikkaa, joiden varauksen tehdään isännöitsijältä. Autopaikanhaltijan on lunastettava yhtiöltä ajopuomin avain, panttihinta on 84 €, minkä saa takaisin kun avain palautetaan yhtiölle. Yhtiö saattaa joutua hankkimaan lisää autopaikkoja käyttötarkoituksen muutoksiin liittyvistä rakennusluvista. Autopaikkojen hankintavelvoite selviää kaavamuutokseen liittyvänä asiana; kaavamuutos vireillä.

Tehdyt remontit
2021 Julkisivujen ja parvekkeiden tutkimus, 2020 Piha-aidan sekä jätekatoksen huoltomaalaus/kunnostus, 2019 Lukitusten uusinen Abloy Sento, 2019-2018 Kiinteistön kehittämissuunnittelu, 2017 Lukittava liukuovi jätekatokseen, 2017 Portti A-portaan ylätasanteelle, 2016 Akustolevyt porrashuoneisiin, asuntojen ovien tiivistys, B- ja C- portaiden huoltomaalaus, peltikatteen huoltomaalaus, 2011 Ikkunoiden puuosien, parvekeovien, roskakatoksen ja piha-aidan maalaustyöt, 2009 Päädyn julkisivun korjaus, 2007 Vesikatteen korjaus/maalaus, 2000 Peruskorjaus (käyttövesi-, lämpö- ja viemäriputkien, sähkö- ja antennijärjestelmän sekä puhelinkaapeloinnin uusiminen), 1992 Sadevesiviemäreiden uusiminen, 1992 Piha-alueen korjaus, 1990 Ikkunat ja parvekeovet uusittu.
Tulevat remontit
Hallitus ehdottaa PT-suunnitelmaan perustuen korjausten suunnittelua ja toteutusta seuraavasti: 2024 Tehdään vain pakolliset korjaukset, 2025-2026 Porraskäytävien ulko-ovien, asuntojen ovien ja liikehuoneistojen ulko-ovien uusiminen, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, parvekkeiden kunnostustyöt tarvittavin osin, julkisivuihin kohdistuvia korjaustoimenpiteitä, lämmönsiirtimen uusiminen, 2027-2028 Ei erityistä korjauskohdetta.
Yhtiön liittäminen Elisan laajakaistaan otetaan korjausohjelmaan.
Em. korjaussuunnitelma on suuntaa-antava ja päätökset korjauksista tehdään aina yhtiökokouksissa vuosittain.
Energialuokka
F (2007), Energialuokka: F2007
Tontin koko
1 279 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Järvenpään Kassatalo Oy

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kaikki Järvenpään keskustan kattavat palvelut lähellä mm. Prisma-keskus n. 500 m, S-Market n. 450 m.
Koulut: Alakoulut: Harjulan koulu n. 900 m, Järvenpään yhteiskoulu n. 850 m Yläkoulut: Järvenpään yhteiskoulu n. 850 m, Kartanon koulu n. 1,1 km, Järvenpään lukio n. 1,2 km.

Liikenneyhteydet
Hyvät pyöräilytiet, sujuvat yhteydet omalla autolla ja taksitolppa lähellä Auto, linja-auto ja juna. Juna-asemalle matkaa vain n. 100 m ja linja-autoasemallekin vain n. 350 m.
Tiedustelut
Kari Matilainen, 050 5151 559, kari.matilainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Keskusta, Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kari Matilainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV / Uudenmaan Asuntomyynti Oy

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.