RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Muu

Sprängmanintie, Nevas, Sipoo

Hinta

2 500 000 €

Koko

30 869

Myynnissä tontti, jolle mahdollista rakentaa mm. hotelli-, kylpylä-, ravintola-, toimisto- ja majoitustiloja. Tehokkuusluku 0,4, mikä osoittaa reilut 12 000 m2 rakennusoikeutta. - RM-korttelialueelle saa rakentaa hotelli-, kylpylä-, ravintola-, toimisto- ja majoitustiloja, sekä muita matkailua palveleville toiminnoille tarkoitettuja rakennuksia ja toimintoja. - RM-korttelialueelle voidaan sijoittaa työntekijöiden asuntoja kaavassa osoitetun lisärakennusoikeuden mukaisesti. Asunnot tulee rakentaa korttelin pääkäyttötarkoituksen mukaisten rakennusten yhteyteen tai erillisenä, enintään kaksikerroksisena kytkettynä pientalokokonaisuutena. RM-alueesta ei saa lohkoa erillisiä omakotitontteja. Lisätietoa kaavoituksesta: https://www.sipoo.fi/kaavoitus-ja-kehittaminen/voimaan-tulleet-asemakaavat/ne-1-nevas-gard/ Nevas Gård asemakaavahanke pohjautuu kunnan ja maanomistajien aloitteeseen. Kaavan tavoitteena on mahdollistaa uuden korkeatasoisen matkailupalvelujen aluekokonaisuuden rakentaminen kylpylähotelleineen ja vapaa-ajan palveluineen sekä osoittaa aluevarauksia lomarakentamiselle ja nykyisten golf-toimintojen laajentamiselle ja kehittämiselle. Kunnan tavoitteena on edistää alueen elinkeinotoimintaa sekä muodostaa alueelle laadukasta ja hyvää ympäristöä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80296299
Sijainti
  • Sipoo Nevas
  • Sprängmanintie, 01150
Tyyppi
Muu 

Hinta

Myyntihinta

2 500 000,00 €

Velaton hinta

2 500 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
753-422-3-377
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
30 869 m²
Kaavoitustiedot
NE 1 Nevas Gård
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tiedustelut
Juha-Matti Martikainen, 050 1750, j-m.martikainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sipoo

Asuinalueena Sipoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Juha-Matti Martikainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.