RE/MAX Classic | Cloud Shop Oy

Rivitalo | 3h + k + kph + wc + piha / terassi

Juhannustie 9-11 F, Lukupuro, Espoo

Hinta

284 000 €

Koko

54 m²

Vuosi

1994

ESITTELYT JOUSTAVASTI, OLETHAN YHTEYDESSÄ JA SOVITAAN SINULLE SOPIVA AIKA. ASUNTO: Myydään vuonna 2022 täysin lattiasta kattoon saneerattu asunto, joka on toteutettu laadukkailla materiaaleilla ja hyvällä maulla. Loistava pohjaratkaisu saa sen näyttämään ja tuntumaan kooltaan paljon isommalta kuin asuinpinta-ala antaa ymmärtää. Tässä kodissa on tehty huolellista työtä yksityiskohtiin panostaen, jotta asumismukavuus ja viihtyvyys olisivat korkeimmalla tasolla. Sisätilat ovat moderneja ja tyylikkäitä, ja niissä on käytetty laadukkaita materiaaleja ja viimeistely on huolellista. Asunnossa korkeatasoinen keittiö, tyylikäs ja tilava kylpyhuone/kodinhoitohuone, sekä 2 valoisaa makuuhuonetta ja olohuone. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolella, jotta asunnossa asuminen olisi nautinnollista ja käytännöllistä. Kokonaisuuden kruunaa iso aidattu piha ja terassi, joka uusittu 5_2022. Alun perin kaksiosta on luotu tehokas ja toimiva kolmen huoneen asunto, joka tarjoaa runsaasti joustavuutta ja mahdollisuuksia erilaisiin sisustusratkaisuihin. Huonejärjestelyt on suunniteltu hyvin harkiten, jotta jokainen neliömetri saadaan hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla. ALUE: Halutulla ja arvostetulla Lukupuron pientaloalueella, joka tarjoaa erinomaisen asumisympäristön. Tämä alue on tunnettu sen rauhallisuudesta, viihtyisyydestä. Sijaintinsa ansiosta asunto tarjoaa hyvät yhteydet eri palveluihin ja muihin alueisiin. Lähistöltä löytyvät myös koulut ja päiväkodit, sekä erinomaiset harrastus- ja liikuntamahdollisuudet. TALOYHTIÖ: As Oy Harjalinnunpesä on 26 asunnon hyvin hoidettu taloyhtiö, joka tarjoaa huoletonta ja viihtyisää asumista. Tämä taloyhtiö on erinomaisesti hoidettu. Pysäköintitilaa on saatavilla hyvin. Taloyhtiössä on valmistunut 2023 sähköauton latausinfra. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden ladata sähköautosi kätevästi kotipihallasi, mikä on sekä käytännöllistä että ympäristöystävällistä. Valokuidun rakentamisesta tehty päätös ylimääräisessä yhtiökokouksessa 28.9.2023. Arvio toteutumisesta v. 2024 aikana. TÄSSÄ KODISSA ON SITÄ JOTAKIN: + 2022 kauttaaltaan laadukkaasti saneerattu hieno asunto + Aurinkoinen oma piha ja 2022 rakennettu iso terassi + Erittäin toimiva pohjaratkaisu + Rauhallinen ja haluttu asuinalue + Luonto, koulut, päiväkodit ja harrastusmahdollisuudet lähellä Ota yhteyttä ja varaa omaan aikatauluusi sopiva hetki asunnon tutustumiseen, niin voimme yhdessä selvittää, olisiko tämä ihana koti juuri sinulle! Lisätiedot & ajanvaraus esittelyyn: Jarmo Rehnberg Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT puh. 040 050 1618 (myös WhatsApp) jarmo.rehnberg@remax.fi Tarvitsetko lainatarjouksen nopeasti tai haluat verrata pankkien tarjoamia lainoja? Kauttani ohituskaista useampaan pankkiin ja halutessasi pankin yhteistyöhenkilömme on sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä. Onko oma asunto myymättä? Anna kiinteistövälitysalan ammattilaisen auttaa, ota minuun yhteyttä ja sovitaan aika asuntosi maksuttomaan hinta-arvioon.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80302983
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + wc + piha / terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
54 m²
Kokonaispinta-ala
54 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1994
Vapautuminen
1-3 kk kaupanteosta/sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

284 000,00 €

Velaton hinta

284 000,00 €

295 000,00 €

Neliöhinta

5 259,26 €/m²

Vastike

Hoitovastike

295,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

295,00 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

12,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autolatausinfra tehty valmiiksi 2023. Laina muutetaan pääomalainaksi keväällä 2024. Vielä ei tiedossa tarkkaa jyvitystä, tämä selviää, kun hallitus on asian käsitellyt. Hoitolainaan valtuudet hallituksella 85.000 €. Myönnetty Ara tuki noin 25.000 €. Osakkeeseen kohdistuva velkaosuus autolatausinfrasta tulee olemaan n. 1.695 €.

Tilojen kuvaus
Kaikki pinnat ja materiaalit uusittu 2022.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Antenni tv (DVB-T).). Lisätietoja terassista: Terassi uusittu 5_2022, valettu perustus ja sen päälle rakennettu terassi painekyllästetty mänty. Iso, suojaisa terassi, ilmansuunta etelä/länsi.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: 2022 lattiasta kattoon remontoitu asunto laadukkailla materiaaleilla. Asunnon kunto kauttaaltaan hyvä, ei remonttihuolia. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Rakennuksen kuntoarvio (Talokeskus 2020).
Kuntotarkastus
Tehty 26.10.2020
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, puu ja tiili
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Novart keittiö mittatilaustyönä (2022). Työtaso massiivilaminaatti 10 mm. mattamusta. Tammiparketti. MDF-panelikatto. Kaikki pinnat ja materiaalit uusittu 2022.
Liesi (Electrolux), erillisuuni (Electrolux, kalusteuuni, energialuokka A), jääkaappipakastin, astianpesukone (Electrolux integroitu 45 cm), liesituuletin (Electrolux - huippuimuri ohjauksella. Energiatehokkuus C), mikroaaltouuni (Electrolux integroitu) ja kiinteät valaisimet
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Villeroy Boch lattialaatat. Musta sormipanelikatto. Airamin mustat Ledit katossa. Suihku/sadettaja. Pyyhekuivain (musta). Kaikki pinnat ja materiaalit uusittu 2022.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihkuseinä, allaskaappi, lattialämmitys, pesukoneliitäntä, suihku ja kiinteät valaisimet
WC-tilojen kuvaus
Kaikki pinnat ja materiaalit uusittu 2022.
Seinämateriaalit: Maali
Lattiamateriaalit: Laatta
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tehty kylpyhuoneen yhteyteen. Kaikki pinnat ja materiaalit uusittu 2022.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pesuallas, lattiakaivo, pöytätaso, pyykkikaapit ja pyyhekuivain / seinäpatteri
Olohuoneen kuvaus
Tammiparketti. MDF-panelikatto. Kaikki pinnat ja materiaalit uusittu 2022.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Tammiparketti. MDF-panelikatto. Kaikki pinnat ja materiaalit uusittu 2022.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto, vaatehuone ja häkkivarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Huoneistolla sisääntulon vieressä n. 5 m2 kylmä erillinen ulkovarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
49-26-132-5
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti, Matti Aarnio, info@oi.fi (toimisto), matti.aarnio@oi.fi, 010 440 6416
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhtiön välittömään hallintaan jäävät talo 6:n 1-kerroksessa oleva noin 57 m2 suuruinen väestönsuoja/irtaimistovarasto ja noin 25 m2 suuruinen kerhohuoneisto sekä tontilla 5 erillisissä rakennuksissa olevat kylmä ulkoiluvälinevarasto ja jätekatos ja tontilla 6 erillisissä rakennuksissa olevat tekninen tila, kylmä ulkoiluvälinevarasto ja jätekatos. Rakennusten lukumäärä yhteensä 13. Asuntojen osakelukumäärä yhteensä 3340 ja pinta-ala 1911 m2. Kukin osake tuottaa yhden äänen. Muut osakkeenomistajien käytössä olevat tilat: Yhteistila. Taloyhtiön kiinnitykset: 2 253 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 39 autopaikkaa yhteensä. Autonlatausinfra rakennettu 26 paikkaa. Osakas hankkii latausaseman (Defa) ja tekee sopimuksen sovitun operaattorin kanssa, joka hoitaa laskutuksen osakkaalle. Osakkeeseen kuuluu 1 autopaikka latausmahdollisuudella.

Tehdyt remontit
2023 Salaojien huuhtelu ja kuvaus.
2023 Autolatausinfran rakentaminen.
2021 - Terassien-, parvekeovien ja ikkunoiden korjaukset ja tiivistykset.
2020 - Kiinteistön kuntoarvio ja märkätilatarkastukset.
2019 - Lämmönvaihtimen uusinta ja kiinteistön rakennusten numerovalojen uusintaa.
2018 - Pihavalojen uusimista. Parkkiruutujen maalaus.
2017-18 - Terassien- ja parvekeovien tiivistyskorjauksia
2016 - Osan piha-aitojen kunnostus. Antennijärjestelmän päivitys. Lukoston uusiminen.
2015 - IV-kanavien nuohous. 2015 - Jätekatosten kunnostus.
2014 - Huoneistojen vesimittareiden luukkujen asennus. Ulkovarastonovien kunnostus (osa huoneistoista). Ulkokattojen puhdistus ja suojakäsittely.
2013 - Huoneiston E9 edustan vedenohjaustyö. Rännien ja kourujen puhdistus (kaikki kourut ja räystäät). Sadevesikaivojen imutyhjennys (7 kaivoa). Terassi ja parvekeovien tiivistäminen (huoneistot M26, D7, E10 ja J19).
2012 - Leikkipihan liukumäki.
2011 - 2012 Lämmitysverkoston perus-säädöt+venttiilien ja termostaattien vaihto.
2011 - Yläpohjien tuulenohjauslevyjen asennus+eristevillan lisäys.
2008 - Kiinteistön puuosat maalattu ja korjattu.
2004 - Ilmastoinnin nuohous.
Tulevat remontit
Hallituksen esitys asunto-osakeyhtiölain vaatiman 5-vuotis kunnossapitotarveselvitykseksi taloyhtiön yhtiökokoukselle.
Valokuidun rakentamisesta tehty päätös ylimääräisessä yhtiökokouksessa 28.9.2023. Toteutus 2024 aikana, käyttömaksut tullaan kattamaan hoitovastikkeella.

2023 - Huoltoluukkujen tikkaat.
2023 - Latausasemien (Hybridi-/sähköauto) ja infran rakentaminen (tehty).
2023 - Salaoja- ja sadevesijärjestelmien huuhtelu ja kuvaus, sekä rännien ja
vedenohjauksien toimivuuden kartoitus (tehty).
2024 - Kiinteistön puuosien huoltomaalaus ja tarvittaessa uusimista.
2025 - Kiinteistön puuosien huoltomaalaus ja tarvittaessa uusimista.
2025 - IV-kanavien nuohous.
2026 -
2027 -
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 04.07.2032, Lisätiedot: Energialuokka on tavanomainen / hyvä tämän ikäiselle rakennukselle.
Tontin koko
8 966 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki. https://kartat.espoo.fi/ims
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Harjalinnunpesä

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kauppakeskus Niitty n. 1,5 km.
Koulut: https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/perusopetus/peruskoulut

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Metroasema: Urheilupuisto n. 1,5 km. Niittykumpu n. 1,5 km.
Pihan kuvaus
Oma iso aurinkoinen piha-alue joka mainittu yhtiöjärjestyksessä.
Tiedustelut
Jarmo Rehnberg, 0400 501 618, jarmo.rehnberg@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Lukupuro, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jarmo Rehnberg

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT / Cloud Shop Oy

RE/MAX Classic | Cloud Shop Oy

RE/MAX Classic | Cloud Shop Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.