Omakotitalo | 5h + k + 2wc + kph + s + kellaritilat

Puusepäntie 20, Pikonkangas, Kangasala

Hinta

239 000 €

Koko

136 / 210 m²

Vuosi

1953

Upea ja tilava omakotitalo odottaa uusia asukkaita suositulla Pikonkankaan alueella Kangasalalla. Tämän kaksikerroksisen kodin lämminhenkinen tunnelma sekä loistava pohjaratkaisu tekevät siitä täydellisen perheasunnon. Lisäksi talon molemmin puolin on sisäänkäynnit, toisessa päässä pieni työhuone mahdollistaa pienyrittäjälle omat tilat sekä oman sisäänkäynnin. Tilavasta olohuoneesta on käynti kerroksen makuuhuoneeseen valkoisin pariovien kautta ja tilaa riittää myös isommallekin perheelle neljän makuuhuoneen ansiosta. Kvikin moderni ja käytännöllinen keittiö kutsuu nauttimaan yhdessäoloista perheen kanssa. Kalusteisiin on panostettu ja kodin erillinen wc, yläkerran kylpyhuone sekä kellarin tilava sauna- ja pesutila tarjoavat asunnon jokaiselle asukkaalle arjen luksusta. Viimeistely on tehty huolella, eikä talon vuonna 1953 rakennettu perusrakenne ole vanhuuttaan menettänyt tukevuuttaan. Kodin pihapiiriä koristaa kaunis puutarha , jossa kesäiltojen nautinnolliset grillijuhlatkin on helppo toteuttaa. Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan perheasuntoon, jonka hyväkuntoiset tilat ja loistava sijainti tekevät siitä monen unelmakodin! Esittelyt ja yhteydenotot: Jenni Kaapu jenni.kaapu@remax.fi 040 5400 383

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80303153
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + 2wc + kph + s + kellaritilat
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
136 m²
Muiden tilojen pinta-ala
74 m²
Kokonaispinta-ala
210 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1953
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Vapautuu 2kk kaupanteon jälkeen.

Hinta

Myyntihinta

239 000,00 €

Velaton hinta

239 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

269,96 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

75,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Öljyn kulutus n.600 -700l/vuosi. Sähkönkulutus n.18 000kwh/vuosi vesi-ilmalämpöpumpun kanssa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Asunnossa 2 sisäänkäyntiä. Toisesta sisäänkäynnistä pääsee omalle kuistille ja pieneen työhuoneeseen/varastotilaan. Esim. pienyrittäjälle omat tilat. Kuistilla laminaattilattia, Valkoiset paneeliseinät, sekä paneelikatto. 2 sähköpatteria. Työhuoneesta kulku muihin talon tiloihin. Yläkerrassa pieni aulatila, valkoiseksi maalatut seinät elokuu 2023, lautalattiat. Josta kulku Kylpyhuoneeseen, sekä makuuhuoneisiin. Koko talossa vesikiertoinen lattialämmitys. Eteisessä kiinteä peilikaapisto ja sulakekaappi. Alakerran kellaritiloissa iso ja korkea upea tila esim. vaikka omalle kuntosalille, miesluolalle, perheen kotiteatterille tai mitä ikinä sinne tahtookaan. Lattia juuri uusittu (Elokuu 2023). Lattia laminaattia, osa seinistä puupaneelia ja osa maalattu valkoiseksi. Kellarissa myös Varaava takka, pannuhuone ja varastohuone.
Parveke
Asunnossa on parveke
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet sekä kiinteät kaapistot. Polttopuut eivät kuulu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Tehdyt remontit
Keittiö uusittu kokonaan 2017. Samalla uusittu laminaattilattia sekä tapetoitu ja maalattu seinät.
Kuisti myös pintaremontoitu 2017.
2023 Kellarikerroksen harrastetilan lattia uusittu.
2023 Yläkerran aulatila, sekä yläkerran makuuhuoneiden seinät maalattu valkoiseksi.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä. Lisätietoja kunnosta: Kuntotutkimus tehty 2002. Vanhanajan konesaumakatto on kunnossa. Vaatii maalauksen seuraavan 10- vuoden sisään. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Viemärit kuvattu 2009. Löytyy videomateriaalia kuvauksesta.
Kuntotarkastus
Tehty 09.10.2002
Energialuokka
  • C (2018)
  • Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 07.03.2033, Lisätiedot: Vesi-ilmalämpöpumppu, Kantoöljy käyttöveden lämmitykseen. Vesikiertoinen lattialämmitys ja patterit.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesi ilmalämpöpumppu, Öljy
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Elisan kaapeli 8€/kk. Verisure Yalen kahva.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Rapattu
Keittiön kuvaus
Kvik malliston Upea keittiö. Valkoinen välitilanlevy. Tiskikone uusittu 2022. Jääkaappi 2016. Liesituuletin menee hormiin. Induktiotaso ja erillisuuni. Laminaattitaso jonka syvyys 80cm, joka tuo lisää tilaa keittiövälineille. Valkoinen välitila. Valkoinen paneelikatto. Tiilikuvio tapetti, sekä osa seinistä maalattu valkoiseksi. Laminaattilattia. Ikkunassa sälekaihtimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerrassa on oma kylpyhuone. wc istuin, lavuaari, peili, suihkuseinä ja suihku, Kylpyhuone remontoitu vuonna 1998. Lattia ja seinät laatoitettu. Lattialämmitys. Kellaritiloissa kylpyhuone ja sauna. Lattia ja seinät laatoitettu. Valkoinen paneelikatto, 2 suihkua. Lattialämmitys. Uudet ikkunat.
WC-tilojen kuvaus
Keskikerroksessa erillinen wc. Puunväriset kalusteet. Peilikaappi, wc istuin. Lattialämmitys sähköllä.
Saunan kuvaus
Saunassa puukias, sauna ja pesuhuone kellaritiloissa. Paneeliseinät. Saunatilojen vieressä Takkahuone/pukuhuone upea takka kulmauksessa. Laatta lattia ja valkoiseksi maalatut seinät.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotilat löytyy kellarikerroksesta. Lattia laatoitettu. Lattialämmitys. Pesukoneliitäntä. Mahtuu pesukone ja kuivausrumpu vierekkäin.
Olohuoneen kuvaus
Laminaattilattia. Seinät maalattu valkoiseksi ja harmaaksi. Valkoinen mdf-kattopaneeli. Olohuoneesta menee valkoiset pariovet makuuhuoneeseen.
Makuuhuoneiden kuvaus
Keskikerroksen makuuhuone: Vaatehuone, Laminaattilattia, Valkoinen mdf-paneelikatto. Ikkunat kahteen eri suuntaan. Tapetoidut seinät. Valkoiset pariovet. Keskikerroksen toisessa makuuhuoneessa on kiinteät kaapistot, laminaattilattia, tapetoidut seinät ja valkoinen mdf-kattopaneeli. Yläkerran makuuhuoneissa lautalattiat, valkoinen katto, sälekaihtimet, seinät maalattu valkoiseksi elokuussa 2023. Isossa makuuhuoneessa iso kulmavaatehuone upeilla pariovilla ja kulku parvekkeelle. Toisessa makuuhuoneessa kiinteät kaapistot.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
211-407-4-379
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 000 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
200 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 271802.55
Rakennukset
Liiteri
Pihan kuvaus
Takapihalla terassi ja kesäkeittiö, puuliiteri/varasto. Paljon erilaisia marjapensaita ja istutuksia. Hyvin pidetty piha. Iso nurmialue.
Tiedustelut
Jenni Kaapu, 040 540 0383, jenni.kaapu@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Pikonkangas, Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jenni Kaapu

Myyntineuvottelija

RE/MAX Center | PMJ-Yhtiöt Oy

RE/MAX Center | PMJ-Yhtiöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.