AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy

Omakotitalo | 5h, k, vh, 2wc, khh, 2kph, s, parveke. Erillinen 3 auton talli ja asunto, ja erillinen hallirakennus

Vanha helsingintie 1448, Luhtikylä, Orimattila

Hinta

629 000 €

Koko

195 / 219 m²

Vuosi

-

Upea Ranch-tyylinen kokonaisuus Luhtikylässä. Tämä kokonaisuus muokkautuu moneen käyttötarkoitukseen. Tilan pinta-ala on 3,6 hehtaaria muodostuen 1,6 hehtaarin pihapiiristä ja 2 hehtaarin pelloista. Pihapiirissä on upea omakotitalo, iso terassialue, jossa kesäkeittiö, lasihuone ja uima-allas. Erillinen 93 m2 autotallirakennus, jonka toisessa päädyssä on 36 m2 vierashuone, tai enemmänkin asunto kaikilla mukavuuksilla. Lisäksi 300 m2 hallirakennus. Omakotitalo ja autotalli on rakennettu 2011, ja halli vuonna 1991. Päärakennukseen sisään astuessa sinut toivottaa tervetulleeksi tilava ja korkea eteishalli, josta portaat nousevat yläkertaan. Alakerrassa vallitsee kaunis luonnonvalo ja avaruus, sillä ikkunoita on kaikkiin ilmansuuntiin ja huonekorkeus on 2,8 metriä. Keittiön ruokailutilan lasierkkeristä avautuvat näkymät pellolle, jossa tutuksi ovat tulleet ohi vilistävät jänikset, ketut ja peurat. Tyylikäs keittiö käytännöllisin yksityiskohdin on teetetty mittatilaustyönä ja on varmasti täysin uniikki. Yläkerrassa on kahden tilavan makuuhuoneen lisäksi aula ja hyvän kokoinen kylpyhuone. Kattolyhdyt ja vinot sisäkatot tuovat mukavasti persoonallisuutta tiloihin. Lämmityksenä päärakennuksessa on maalämpö lattialämmityksin. Vierastalo lämpiää ilmalämpöpumpulla ja vanhempi hallirakennus halutessasi sähköllä. Lahteen ajat 15 minuutissa, moottoritien liittymään vajaassa 10 minuutissa ja pääkaupunkiseudulle vajaassa tunnissa. Koti on elämän tärkeimpiä asioita. Koti kuvastaa asukkaidensa unelmia elämästä ja arvoista, kodin halutaan tuntuvan kodilta. Tämä koti tekee vaikutuksen välittömästi, laittaa ajatukset lentoon, on tilaa olla ja hengittää, sekä harrastaa. Tervetuloa tutustumaan tähän uniikkiin kokonaisuuteen, sillä tämä voi olla juuri se sinun unelma asumisesta. Soita, meilaile tai laita whatsappia, niin sovitaan yksityisnäyttö tähän kotiin. Laura Ulmala 040 300 2334 laura.ulmala@asuntoarea.fi ig: lauraulmala_lkv

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80304881
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, vh, 2wc, khh, 2kph, s, parveke. Erillinen 3 auton talli ja asunto, ja erillinen hallirakennus
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
195 m²
Kokonaispinta-ala
219 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Pinta-alat ovat päätalon, ja otettu talon rakennuspiirustuksista.
Asuinkerrosten määrä
2
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

629 000,00 €

Velaton hinta

629 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

924,00 € / vuosi

Muut lämmityskulut

300,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus on ollut 20.500 kwh vuodessa. Kustanus 300€ kuukaudessa sisältää käyttö- sekä lämmityssähkön sekä sähkönsiirron.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kaikki verhot taloon on teetetty mittatilaustyönä, ja ne kuuluvat kauppaan. Päämakuuhuoneen verhot ovat lämpöä eristävät. Keskuspölyimurin valmius (putkisto on).
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • A (2007)
  • Energialuokka: A2007, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 22.02.2021, Lisätiedot: Myyjä päivittää energiatodistuksen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, hallissa sähkö ja vierastalossa ilmalämpöpumppu. Autotalli on kylmä.
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Lisätietoja vesijohdosta: Oma porakaivo (noin 100m syvä).
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastinkaappi, erillisuuni ja -liesitaso, kaasuliesi, liesituuletin (hormi), mikro, astianpesukone ja kaksi vesipistettä. Lisäksi puilla lämmitettävä hella ja uuni. Keittiön kaapistot tehty mittatilaustyönä. Vanhat astiakaapit kuuluvat kalustoon. Keittiössä lattia laatoitettu (lattialämmitys) ja seinät laatta ja maali.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerrassa tyylikäs kylpyhuone kahdella suihkulla ja yläkerrassa wc:n yhteydessä suhku / suihkukaappi. Lattia ja seinät laatoitettu (lattilämmitys).
WC-tilojen kuvaus
Kaksi wc:tä, alakerrassa erillinen ja yläkerrassa kylpyhuoneen yhteydessä. Alakerran wc:n vanha kaapisto kuuluu kalustoon. Molemmissä wc:ssä lattia ja seinät laatta sekä lattialämmitykset.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas, ikkuna ulos.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitihuoneessa hyvin säilytystilaa, kuraeteinen, paikka pesutornille ja käynti suoraan ulos. Lattia ja seinät laatta (lattialämmitys).
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone, jonka jatkeena upea lasihuone / viherhuone. Olohuoneessa yksilöllinen varaava takka. Lattia olohuoneessa on tammiparkettia ja seinät ovat maalipinnalla.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta. Toisesta käynti parvekkeelle. Lattiat tammiparkettia ja seinät tapetti ja maali. Alakertaan mahdollisuus tehdä yksi makuuhuone lisää.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Kaksi vaatehuonetta ja kaapistoja.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakete (Rocky)
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
560-406-1-140
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
36 830 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tilan kokonaispinta-alasta on tällä hetkellä noin 2ha vuokrattu. Pelloilla kasvatetaan heinää.
Kaavoitustiedot
Lisätiedot Orimattilan kaupunki.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Palvelut: Renkomäen ABC, jossa S-Market noin 12km, Launeen marketit noin 14km, Lahden keskusta noin 16km. Moottoritien liittymään noin 5km. Hennan rautatieasema 8,2km.
Koulut: Luhtikylän alakoulu noin 2km, yläkoulut Lahti, Länsi-Orimattilan päiväkoti 8km.

Tiedustelut
Laura Ulmala, 040 300 2334, laura.ulmala@asuntoarea.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Orimattila

Asuinalueena Luhtikylä, Orimattila

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laura Ulmala

Kiinteistönvälittäjä LKV

AsuntoArea Oy

AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy
SKVL jäsenyritys

Mariankatu 12 B, 2krs.,
15110 LAHTI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.