RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Kerrostalo | 2h, k, kph, erill.wc, vh, parveke

Kuohukuja 5 C, Louhela, Vantaa

Hinta

159 000 €

Koko

55 m²

Vuosi

1971

Putkiremontoitu yhtiö, oma tontti, ylin kerros! Muuttovalmis koti. Avaran ja valoisan olohuoneen luonnollisena jatkeena on huoneiston levyinen parveke. Makuuhuoneeseen mahtuu isokin parisänky ja toimiva vaatehuone ratkaisee säilytyspulmat. Erillisessä keittiössä on hyvin tilaa ahkeran kotikokin askareisiin ja ruokailuun. Erillinen wc ja sen jatkeena oleva, ikkunallinen kylpyhuone on uusittu taloyhtiön putkiremontin yhteydessä 2020. Asunto on kauttaaltaan hyvässä kunnossa, joten pääset muuttamaan ilman remonttihuolia. As Oy Myyrinmetsä on hyvin hoidettu taloyhtiö, jota on hoidettu johdonmukaisesti, esimerkiksi linjasaneerausurakka 2020, julkisivujen pinnoitus 2010 ja vesikaton uusiminen 2006. Taloyhtiö sijaitsee päättyvän tien varrella, joten läpikulkuliikennettä ei ole. Aivan taloyhtiön vieressä on Vihertien puisto hyvine lenkkeily- ja ulkoilumaastoineen. Kauppakeskus Myyrmanni kattavine palveluineen on myös lähietäisyydellä. Liikenneyhteydet ovat niinikään erinomaiset. Lähimmälle juna-asemalle, Louhelaan, on matkaa reilut 600 metriä ja bussipysäkille 200 metriä. Autoileva pääsee kätevästi muutamassa minuutissa niin kehä kolmoselle, Hämeenlinnanväylälle kuin Vihdintiellekin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80307577
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, erill.wc, vh, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
55 m²
Kokonaispinta-ala
55 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1971
Vapautuminen
joustavasti, vaikkapa 30 päivää kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

94 363,72 €

Velkaosuus

64 636,28 €

Velaton hinta

159 000,00 €

Neliöhinta

2 890,91 €/m²

Vastike

Hoitovastike

272,30 € / kk

Pääomavastike

443,46 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

715,76 € / kk

Muut maksut

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Hoito- ja rahoitusvastikkeen perusteena osakemäärä, joka tässä huoneistossa on 389 kpl. Osakkkeiden yhteismäärä on 10.000 osaketta taloyhtiössä.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Vaatehuone.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Eteisen peiilkaappi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Varusteet: jääkaappipakastin, integroitu liesi, kiertoilmauuni, liesituuletin, astianpesukone. Lattia tummanharmaata laattaa, seinät maalattu. Tummat laminaattityötasot, välitila laattaa. Runsaasti kaappitilaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone remontoitu putkiremontin yhteydessä 2020. Varusteet: vaaleanharmaa laattalattia, seinät valkoista laattaa, katto paneloitu. Iso ikkuna. Suihkuseinä, pesuallas, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, tilaa pesutornille.
WC-tilojen kuvaus
WC remontoitu putkiremontin yhteydessä 2020. Varusteet: vaaleanharmaa laattalattia, seinät valkoista laattaa, katto paneloitu.seinä-WC, bideesuihku, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi.
Olohuoneen kuvaus
Laminaattilattia, seinät maalattu valkoiseksi.
Makuuhuoneiden kuvaus
Laminaattilattia, seinät tapetoitu.
Kattotyyppi
Tasakatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Myyrmäen Huolto Oy, Sonja Juola, sonja.juola@myyrmaenhuolto.fi, 095306140
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, kuivaushuone, askarteluhuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja ja Sauna
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 3 275 684,60 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 14 Parkkipaikkoja: Käytetyn rakennusoikeuden mukainen autopaikkavelvoite on 27 autopaikkaa.

Tehdyt remontit
2023: Verkko- ja pyöräkellareiden ovien uusinta, 2020: lukkojen uusinta, 2019-2020: linjasaneerausurakka, alapohjan tutkimus, patteriventtiilien vaihto ja patteriverkoston tasapainotus, eteläkäytävän kunnostus, aulojen lattioiden kunnostus, 2018-2019: linjasaneerauksen hanke- ja toteutussuunnittelu, 2016: putkiston kuntotutkimus (Inspecta Oy), pysty- ja pohjaviemäreiden sekä keittiöhaarojen pesu ja kuivaus, 2014: B-portaan huippuimuri, 2013: viemäreiden puhdistus ja kuvaus (Delete Puhdistuspalvelut Oy), 2012: sokkelin vieren sepelöinti, roskahuoneen uusinta, 2010: julkisivujen pinnoitus ja pohjoispuolen tuuletusparvekkeiden peruskorjaus (Tiivi-ikkunat ja -tuuletusparvekeovet), As Oy Myyränmaan kanssa yhteisen pihan kunnostus, kaikki huippuimurit uusittu, IV-kanavien nuohous ja tasapainotus, 2009: kiinteistöautomaatio asennettu, 2006: vesikate uusittu, kylpyhuoneiden kosteuskartoitus, 2003: eteläpuolen ikkunat ja huoneistojen parvekeovet uusittu, 1999: lämmönjakokeskuksen uusiminen, 1996: ikkunoiden ulkopuoliset puupinnat puunsuojakäsitelty; kittaukset uusittu, 1995: kylpyhuoneiden seinien vesieristyksiä (muovimatto) kunnostettu, 1994: parvekelinjat kunnostettu ja maalattu, 1993: sokkeli maalattu (talkoilla), 1992: IV-järjestelmä puhdistettu ja tasapainotettu, vesikaton metallipinnat maalattu, 1991: elementtisaumat uusittu, ikkunoiden puuosien lahovaurioita korjattu, ulkopuolisia puupintoja puunsuojakäsitelty; ikkunoiden väliset paneelit puunsuojakäsitelty
Tulevat remontit
Hallituksen selvitys tulevista korjaustarpeista 2022-2027:
2022-2023: eteläpuolen ikkunat ja huoneistojen parvekeovet kuntotarkastetaan ja tiivistetään, porrashuoneiden katosten pesu, vesikaton kunnon tarkastus, tuuletusparvekkeiden kaiteiden maalaus, selvitys aurinkopaneelien hankintamahdollisuudesta, 2023-2024: sokkelin pesu ja maalaus, 2024-2025: parkkipaikan kunnostus (aikataulu on riippuvainen naapuriyhtiön rakennustöiden alkamisesta),
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 30.09.2024
Tontin koko
2 129 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Myyrinmetsä

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, hyvät pyöräilytiet, juna-asema lähellä, taksitolppa lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Tiedustelut
Kristiina Diomin, 0400 201 444, kristiina.diomin@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Louhela, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kristiina Diomin

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, Kaupanvahvistaja / Asuntodiili LKV Oy

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.