RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

Omakotitalo | 6 h, th, k, vh, 2 erill. wc, sauna, at

Leankuja 7, Päiväkumpu, Vantaa

Hinta

385 000 €

Koko

151 / 177 m²

Vuosi

1984

Päiväkummun rauhallisella ja perheiden suosimalla alueella kodikas ja laadukas omakotitalo, jossa on tilaa isommallekin perheelle. Kuntotarkastettu rakennus on valmistunut kahdessa osassa; alakerta vuonna 1984 ja yläkerta 1994. Alakerrassa on keittiö, yksi makuuhuone ja olohuone erkkeri-ikkunoineen. Olohuone avautuu sekä viereiseen takkahuoneeseen, että ruokailuhuoneeseen ja saa tilan tuntumaan todella ruhtinaalliselta. Saunaosastolla on tilaa myös kodinhoidolle. Ylä-kerrassa on kolme makuuhuonetta, aula ja kylpyhuone. Yhden makuuhuoneen yhteydessä on parveke. Lämpimään autotalliin mahtuu paljon muutakin kuin vain auto. Kiinteistöllä on myös käytännöllinen ulkovaja, jonka katetulla terassilla on mukavaa nauttia kesäpäivistä. Talosta on pidetty hyvää huolta ja se on muuttovalmiissa kunnossa. Talo lämpiää sähköllä. Varaava takka luo sekä tunnelmaa että haluttaessa lämmittää tiloja. Iso tontti sijaitsee päättyvän tien päässä ja rajoittuu puistoon. Parin minuutin kävely vie virtaavalle Keravanjoelle, josta on johdettu kasteluvesi tontille.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80309552
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6 h, th, k, vh, 2 erill. wc, sauna, at
Asuintilojen pinta-ala
151 m²
Muiden tilojen pinta-ala
26 m²
Kokonaispinta-ala
177 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennuspiirustusten mukainen kerrosala on 213 m2. Lämmintä tilaa on yhteensä 177 m2 sisältäen lämpimän autotallin ja varaston yhteenä 26 m2. Asuinpinta-ala on 151 m2. Pinta-alaa ei ole tarkistumitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1984
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan nopeastikin

Hinta

Myyntihinta

385 000,00 €

Velaton hinta

385 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

679,80 € / vuosi

Sähkölämmityskulut

200,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: HSY:n tyhjennys joka 4. vko 8,87 euroa/tyhjennys, vuodessa 115 euroa Hälytysjärjestelmä noin 40 euroa/kk Vesi- ja jätevesikustannus ollut tässä kahden hengen taloudessa 382,05 euroa/vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerran huoneissa on kattolämmitys, pesutiloissa lattialämmitys. Yläkerrassa on lämpöpatterit, kph:ssa lattialämmitys.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: Talossa on korttelikuitu 100M. Taloon on tuotu Telian kuitu, kytkentävalmis. Elisan kuitu on tilattu.
Tehdyt remontit
Yläkerta on edellisen omistajan aikana tehty. Yläpohja on lämmöneristetty kauttaaltaan. Talon katto on maalattu vuonna 2013. Autotallin ovi on vaihdettu kauko-ohjaimella toimivaan nosto-oveen.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Kohteessa on suoritettu kuntotarkastus 16.10.2023. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kohteessa on suoritettu kuntotarkastus 16.10.2023 / Raksystems.
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 14.12.2033
Asbestikartoitus
  • Kaikissa ennen vuotta 1994 rakennetuissa kiinteistöissä saattaa rakenteissa olla asbestia. Ennen remontin aloittamista osakkaan on ehdottomasti teetettävä asbestikartoitus, jonka raportti on toimitettava taloyhtiöön arkistoitavaksi.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 21000 kWh / vuosi.
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiiliverhoilu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät ovat pääosin tapetoidut, takkahuoneessa maalatut. Pintamateriaalit (lattia): Koko talossa on kauniit lautalattiat, keittiössä laminaatti ja pesutiloissa laattaa. Pintamateriaalit (katto): Mäntypaneloidut katot.
Keittiön kuvaus
Todella tilava keittiö, jonne mahtuu myös suurempikin ruokapöytä. Runsaasti kaapistoja ja työskentelytilaa. Varusteina jää/pakastinkaappi (2022), astianpesukone (2022), keraaminen liesi, uuni, liesituuletin omalla erillisellä tuuletusputkella. Keittiössä on hydraulisella saksinostimella toimiva kellari, joka antaa mainiosti lisätilaa kylmäsäilytykseen. Lattia on laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunaosaston yhteydessä on pesuhuone, jossa varusteina kaksi suihkua, käsienpesuallas, ala- ja yläkaapistot. Pesukone (2023) ja kuivausrumpu (2010). Lattialämmitys. Yläkerrassa on vuonna 2021 uusittu kylpyhuone, jossa varusteina wc-istuin, käsisuihku, käsienpesuallas, allaskaappi, peili, suihku ja suihkuseinä. Lattialämmitys. Kaikissa pesutiloissa on laatoitetut seinät ja lattiat.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa on erillinen wc, käsisuihku, käsienpesuallas, allaskaappi ja peilikaappi. Yläkerrassa kph:ssa on toinen wc.
Saunan kuvaus
Kaunis saunaosasto, puupaneloitu, heti-valmis sähkökiuas (mahdollista asentaa puukiuas). Lattia laattaa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerran kylpyhuoneessa on kodinhoitotilaa. Talossa on keskuspölynimuri.
Olohuoneen kuvaus
Kodin sydämenä on avara olohuone isoine erkkeri-ikkunoineen, jotka antavat talon puutarhapihalle. Olohuone avautuu viereiseen takkahuoneeseen, jossa on varaava takka. Takkahuoneesta on kulku kuistille.
Makuuhuoneiden kuvaus
Tällä hetkellä talossa on neljä varsinaista makuuhuonetta. Alakerrassa yksi ja yläkerrassa kolme. Alakertaan voi tarpeen vaatiessa saada yhden makuuhuoneen lisää nykyisestä ruokailuhuoneesta.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Kolmessa makuuhuoneessa on kaapistot, yhdessä lisäksi vaatehuone. Lämmin ulkovarasto ja (kylmä) ulkovaja.
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-415-3-922
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
869 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Kaunis tasamaatontti, nurmikkoa ja muutamia istutuksia. Tontti rajoittuu puistoon ja on lähellä Keravanjokea.
Rakennusoikeuden pinta-ala
173.8 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kiinnitykset: 150000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Tontilla sijaitsevan vesipumpun käyttöoikeus on yhteinen naapurin kanssa samoin kuin huolto- ja korjausvastuu.
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki, kartta.vantaa.fi, Kaavamerkintä AO, erillispientalojen korttelialue https://www.vantaa.fi/sites/default/files/document/koivukylan-yleisotilaisuus-04042023_3.pdf (vireillä kaavamuutosehdotus Päiväkummun alueella)
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotalli
Tiedustelut
Paula Hovav, 050 409 2376, paula.hovav@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Päiväkumpu, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Paula Hovav

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, PVS / Premium Oy LKV

RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.