AUREA KODIT OY, Oulu
AUREA KODIT OY, Oulu

Omakotitalo | 4h, k, khh, kph, s, wc

Uuvenperäntie 21 B, Kiviniemi, Kello, Oulu

Hinta

299 000 €

Koko

92 / 103 m²

Vuosi

2024

Ennakkomarkkinoinnissa merelliseen Kiviniemeen neljä tyylikästä omakotitaloa! Oma tontti, jonka hallinta jaetaan hallinnanjakosopimuksella niin, että jokainen vastaa omasta talostaan, piha-alueestaan ja kaikista kuluistaan itsenäisesti. Eli ei vastikkeita tai muita yhteisiä kuluja! Meren rantaan vain kivenheitto, meren voi melkein jopa nähdä pilkottavan, mutta ainakin sen tuoksun tuntee omalla pihalla! Kiviniemen kalasatama ja uimaranta muutaman sadan metrin päässä. Oma tontti ja vesi-ilmalämpöpumppu takaavat edullista asumista uudessa kodissa huolettomasti pitkälle tulevaisuuteen! Vesikiertoinen lattialämmitys kauttaaltaan koko talossa sekä koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Tämän päivän tekniikka vesi-ilmalämpöpumpussa pitää lämmityskulut edullisina. Tässä kolmen makuuhuoneen kodissa pohjaratkaisu on mietitty toimivaksi ja käytännölliseksi. Yhtenäinen tilava keittiö-olohuone, korotetulla sisäkatolla, toimii kodin keskuksena ja sieltä on isot lattiasta asti lähtevät ikkunat länteen, meren puolelle. Myös iso katettu terassi on samalla puolella. Keittiö on laadukas Puustellin toimittama ja siihen sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan ja miettiä yksityiskohdat sinulle sopivaksi. Olohuoneessa myös takkavaraus. Ja mikäli et tarvitse kolmea makuuhuonetta, voidaan olohuoneen viereinen makkari yhdistää olohuoneeseen. Tilava kodinhoitohuone, jossa pitkä seinällinen kalusteita, helpottaa arjen pyykkihuoltoa. Toimiipa tila loistavasti myös esim pukuhuoneena. Tyylikäs kylpyhuone-saunaosasto, jossa saunan seinä kirkasta lasia. Vastakkain istuttavat haapatasolauteet ja upotettu Harvian pilarikiuas etäohjauksella näyttää myös kylpyhuoneen puolelle tyylikkäältä. Kylpyhuoneen laattavalintoihin pääset itse myös vaikuttamaan, joten saat juuri sen näköisen mistä olet aina haaveillut! Kaikissa makuuhuoneissa kaapistot pohjakuvan mukaisesti. Lattian pintamateriaaleiksi on ajateltu vinyyliä, mutta tähän, niinkuin kaikkiin muihinkin materiaaleihin sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Kuivien tilojen sisäkatot on tasoitettu ja maalattu kipsilevy. Kodin sisäänkäynnin yhteydessä tilava 9m2 varasto sekä autokatos. Toiselle autolle asfaltoitu pihapaikka. Oleskelupiha nurmella ja aidattu lauta-aidalla. Terassi on mahdollista lasittaa. Tämä kokonaisuus on avaimet käteen- periaatteella täysin valmiiksi asti tehtynä, pihoja, ulkomaalauksia ja asfaltointia sekä viimeistä pensselin vetoa ja listaa myöten! Sinun ei tarvitse kuin valita mieleiset materiaalit ja hetken päästä jo muuttaa asumaan. Tontista tehdään kauppakirja ja rakentamisesta urakkasopimus. Tontin hinta 40.000€ sisältyy ilmoitettuun kauppahintaan. Urakkasopimuksessa sovittu hinta pitää loppuun asti, eli rakentaja kantaa riskit mahdollisista hinnan nousuista. Ole rohkeasti yhteydessä ja keskustellaan lisää! Samu Saarnio p. 040 7215991 tai samu.saarnio@aurealkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80309783
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, khh, kph, s, wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
92 m²
Kokonaispinta-ala
103 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoala 92m2 ja kerrosala 103m2. Lisäksi 9m2 varasto + autokatos
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Vapautuminen
noin 11-12 kk rakentamisen aloittamisesta. Rakentamisaikataulu tarkentuu varausten mukaan. Rakentamisaika noin 10-11 kk.

Hinta

Myyntihinta

299 000,00 €

Velaton hinta

299 000,00 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä peililiukuovet ja kaapistot kalustesuunnitelman mukaan. Lattiat: vinyyliä, seinät ja katto: tasoitettu ja maalattu kipsilevy.
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Iso katettu terassi länteen. Terassi mahdollista lasittaa. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Tontin kauppahinta 40.000€ sisältyy ilmoitettuun myyntihintaan. Tontista tehdään kiinteistön määräosan kauppakirja (40.000€) ja rakentamisesta urakkasopimus (259.000 €). Urakkasopimuksen hintaa (259.000€) maksetaan maksuerissä valmiusasteen mukaan. Hinta on avaimet käteen hinta, sisältäen kaiken maatöistä lopputarkastukseen asti kaikki.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesi-ilmalämpöpumppu
Tulisija
Takkavaraus
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Kuivien tilojen seinät tasoitettu ja maalattu kipsilevy, kylpyhuoneen seinät ja wc:n altaan seinä laatoitetaan 30x60 laatalla, saunan seinät paneloidaan haapapaneelilla. Asiakkaalla mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin. Pintamateriaalit (lattia): Kuivien tilojen lattiat vinyyliä asiakkaan valinnan mukaan. Kylpyhuone, sauna ja wc lattiat 10x10 laattaa. Asiakkaalla mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin. Pintamateriaalit (katto): Kuivien tilojen katot tasoitettu ja maalattu kipsilevy. Sauna ja kylpyhuone haapapaneeli.
Keittiön kuvaus
Puustellin laadukkaat keittiökalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaan, joihin asiakas pääsee itse vaikuttamaan. Varusteet: jääkaappi, pakastinkaappi, astianpesukone, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, komposiittiallas. Lattiat: vinyyli, seinät: maalattu, katto: tasoitettu ja maalattu kipsilevy
Kylpyhuoneen kuvaus
Tyylikäs kylpyhuone, seinät (10x10) ja lattia (30x60) laatoitetaan asiakkaan valintojen mukaan. Katto paneloidaan. Suihku, wc-istuin, allaskaappi, peili.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc, jonka lisäksi kylpyhuoneessa toinen wc. Allaskalustus, peili, wc-istuin. Lattia: laatoitettu, Seinät: maalattu, allasseinä laatoitetaan, katto: tasoitettu ja maalattu kipsilevy
Saunan kuvaus
Tyylikäs haapapaneloitu sauna, jossa kirkas kokolasiseinä, vastakkain istuttavat vaaleat haapatasolauteet ja lauteisiin upotettu Harvian Cilindro kiuas etäohjauksella. Lattia laatoitetaan 10x10 laatalla.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Erillinen tilava kodinhoitohuone, jossa pitkä seinällinen kalusteita. Kalusteisiin mahdollista vaikuttaa. Allas ja pyykkitornille tilat ja liitännät. Vaakaikkuna.
Olohuoneen kuvaus
Yhtenäinen olohuone-keittiö (33m2), jossa korotettu sisäkatto. Kolmas makuuhuone mahdollista ottaa olohuoneen yhteyteen. Olohuoneessa isot ikkunat ja ovi takaterassille. Terassi mahdollista lasittaa. Olohuoneessa takkavaraus. Lattiat: vinyyliä, seinät ja katto: tasoitettu ja maalattu kipsilevy. Asiakkaalla mahdollisuus vaikuttaa kaikkiin kodin pintamateriaaleihin.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta (11,5m2, 10,3m2 ja 7,2m2). Kaikissa huoneissa kaapistot pohjakuvan mukaan. Lattiat: vinyyliä, seinät ja katto: tasoitettu ja maalattu kipsilevy.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Kaapistot kalustesuunnitelman mukaan. Sisäänkäynnin yhteydessä puolilämmin 9m2 varasto. Lattia pinnoitetaan harmaalla 2 komponenttimaalilla ja seinille tehdään 7 cm kynnysnostot. Tilassa vesi-ilmalämpöpumppu ja ilmanvaihtokone. Seinät sekä katto tasoitetaan ja maalataan valkoiseksi.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Hitsattava bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
564-401-75-5
Tontin pinta-ala
2 239 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella neljälle omakotitalolle. Määräosien pinta-alat 556-577m2.
Kaavoitustiedot
Oulun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Merellinen Kellon Kiviniemi, Kiviniemen kalasatama ja uimaranta 700m päässä. Tontilta merenrantaan noin 200 metriä.
Koulut: Kiviniemen koulu noin 300 metriä.

Pihan kuvaus
Piha-alueet rajataan lauta-aidalla asemapiirroksen mukaisesti. Viheralueet nurmella, ajo- ja kulkuväylät asfaltoidaan. Autokatos + pihapaikka.
Tiedustelut
Samu Saarnio, 040 721 5991, samu.saarnio@aurealkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Kiviniemi, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Samu Saarnio

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja

AUREA KODIT OY, Oulu

AUREA KODIT OY, Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.