RE/MAX Power | Homes and More Oy

Kerrostalo | 5h + k + 2kph

Säästöpankinranta 8 B, Siltasaari, Helsinki

Hinta

998 000 €

Koko

122,4 m²

Vuosi

1910

Uniikki kahden kerroksen huoneisto upealla näköalalla Siltasaaressa! Tämä upea viiden huoneen asunto Säästöpankinrannassa on tilaisuutesi hankkia ainutlaatuinen koti loistavasta ympäristöstä. Asunnon molemmista kerroksista on upea näköala Eläintarhanlahdelle ja kauniiseen Tokoin rantapuistoon. Asunnon sisääntulokerroksessa on moderni keittiö, suuri olohuone ja erillinen huone vaikkapa ruokasaliksi tai kirjastohuoneeksi sekä kylpyhuone. Olohuoneessa on kaunis kaakeliuuni. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta sekä kylpyhuone. Yksi yläkerran makuuhuoneista on aiemmin ollut keittiö ja vesiputkivarauksineen se soveltuukin mainiosti myös muuhun kuin makuuhuonekäyttöön. Yläkerrasta on myös asunnon toinen käynti porrashuoneeseen. Kaikissa huoneissa on seinien maalauksessa käytetty korkealaatuisia materiaaleja, ja huoneissa on erityisiä yksityiskohtia, kuten fragmentteja seinien alkuperäispinnoista ja hauskana lisänä Miina Äkkijyrkän signeeraama seinäteos yläkerran makuuhuoneessa. Kylpyhuoneet on remontoitu vuonna 2023 valmistuneen linjasaneerauksen yhteydessä. Upea taloyhtiö, vuonna 1910 rakennettu Asunto Oy Saaristo, on suojeltu Jugend-tyylinen rakennus, jonka suunnitteli arvostettu arkkitehti Karl Lindahl. Yhtiön historiasta tehtiin 100-vuotisjuhlien yhteyteen kirja. Yhtiö on erittäin hyvin hoidettu ja siinä on tehty laajasti korjauksia ja remontteja, viimeksi linjasaneeraus vuonna 2023. Säästöpankinranta sijaitsee Siltasaaressa Eläintarhanlahden rannalla loistavalla paikalla. Todella lyhyen kävelymatkan päästä löytyvät laajat palvelut sekä loistavat yhteydet Helsingin keskustaan. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi: katja.helminen@remax.fi / 0400 204 507.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80310064
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + 2kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
122,4 m²
Kokonaispinta-ala
122,4 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti huoneiston nykyisen ja rakennusaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Tässä taloyhtiössä on tehty pinta-alan mittaus, mutta mitattua pinta-alaa ei käytetä vastikeperusteena.
Kerrokset
3/5
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1910
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

961 396,56 €

Velkaosuus

36 603,44 €

Velaton hinta

998 000,00 €

Neliöhinta

8 153,59 €/m²

Vastike

Hoitovastike

734,40 € / kk

Pääomavastike

410,04 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 144,44 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Sisältyy hoitovastikkeeseen
Lisätietoja maksuista: Polkupyöräpaikan vuokra nimetyllä paikalla pyörävarastossa 30,00€/v. Polkupyöräpaikan vuokra kellarissa 20,00€/v. Vesimaksu sisältyy hoitovastikkeeseen. Linjasaneerauksen yhteydessä huoneistoihin on asennettu vedenkulutuksen mittauslaitteisto, ja yhtiössä tullaan siirtymään kulutusperusteiseen vesimaksuun tulevaisuudessa.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Seinämaalit ovat korkealaatuisia maaleja erityismateriaaleilla. Lisätiedot maaleista saa välittäjältä.
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Irralliset, puusepän entisöimät kaapit ovat neuvoteltavissa. Myös muusta varustuksesta voidaan tarvittaessa neuvotella.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA Welho, 25M, laajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiössä on lunastuslauseke (yhtiöjärjestys 6§), 14 vuorokautta yhtiöllä ja osakkailla. Voimassaolevan yhtiöjärjestyksen 5§ mukainen vuokrausrajoitusmenettely. Yhtiöjärjestyksen 18§ mukaisesti yhtiön virallinen kieli on suomi. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Yhtiö on suojeltu kulttuurihistoriallisesti ja rakennustaiteellisesti merkittävänä rakennuksena, jonka julkisivua ja sisätiloja ei saa luvatta muuttaa.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä 14 päivän lunastusoikeus. Osakkailla 14 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Laadukkailla materiaaleilla varustettu huoneisto. Yläkerran sisäänkäynti ei ole käytössä tällä hetkellä, mutta se voidaan ottaa käyttöön asentamalla saranat oveen. Yläkerran yksi makuuhuone on alkuperäisen huoneiston keittiötila, ja siellä on käyttöön otettavissa vesi ja viemäröinti.
Asbestikartoitus
  • Yhtiön rakennusten rakenteissa voi olla asbestia, eikä yhtiössä ole suoritettu kaikkia rakenteita kattavia asbestikartoituksia. Asbestilainsäädännön (säädökset 684/2015 ja 798/2015) nojalla tulee tehdä haitta-ainekartoitus, kun suoritetaan ennen vuotta 1994 asennettujen rakenteiden purkutöitä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinien maalit kuvattu erillisessä liitteessä. Pintamateriaalit (lattia): Lautalattia on osittain vanha ja osittain uusittu portaiden rakentamisen yhteydessä. Lattia on kauttaaltaan maalattu harmaaksi.
Keittiön kuvaus
Keittiössä on maalattu lautalattia. Seinät on maalattu. Keittiössä on valkoinen keittiökaapisto, jääkaappi, induktioliesi, integroitu uuni, liesituuletin suodattimella ja integroitu astianpesukone. Keittiön tasot ovat laminaattia, Keittiössä on myös puinen saarekepöytä, jossa on metalliset jalat.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneiden lattiat ovat harmaata laattaa ja seinissä on valkoiset kaakelit. Kummassakin kylpyhuoneessa on lattialämmitys, allaskaapisto, wc-istuin, peili tai peilikaappi ja suihkuseinät. Yläkerran kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä ja tilaa pesukoneelle allaskaapiston alla. Kylpyhuoneet on remontoitu vuonna 2023.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa on maalattu lautalattia ja seinät on maalattu laadukkailla maaleilla, joiden sävytiedot saa välittäjältä.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneissa on maalattu lautalattia ja seinät on maalattu laadukkailla maaleilla, joiden sävytiedot saa välittäjältä.
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero ja ullakko
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Aarre Isännöinti Oy, Jaakko Havia, asiakaspalvelu@aarre.com, 0201 986 700
Huolto
Talonmies
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, pesutupa, kellarikomero, askarteluhuone, mankeli, kaapeli-tv ja sauna
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Tietoja lainojen pituuksista: Vuonna 2023 valmistuneen linjasaneerauksen rahoituslainaa on 4 054 683,95 euroa, jyvitetty osakkaille vuoden 2023 lopussa. Myytävälle kohteelle ei kohdistu rahoituslainaa vuoden 2023 linjasaneerauksesta. Yhtiöllä on lisäksi jäljellä pihakannen korjaukseen 2017 otettua lainaa 84 591,08 euroa sekä 2021 toteutettuun kellaritason linjasaneeraukseen otettua lainaa 1 005 096,23 euroa. Taloyhtiön kiinnitykset: 8 850 000 €.
Tehdyt remontit
2022-2023 Linjasaneeraus
2021 Kellaritilojen linjasaneeraus sekä kunnostus
2017 Pihakannen saneeraus
2015-2016 Talosaunojen remontointi. Talopesulan koneen uusinta.
2012-2011Porraskäytävien kunnostus- ja maalaustyöt. Katon huoltokorjaukset. Liiketilan C90 kunnostus. Porraskäytävien kunnostus ja maalaus.
2006 Kaukolämpölaitteet.
1993 Pihanpuolen julkisivun kunnostus.
1988-1989 Katujulkisivujen kunnostus.
1987 Sähkönousujen vahvistaminen.
1970 Ikkunoiden korjaus.
1969 Katon korjaus.
1968 Putket.
Tulevat remontit
2023 Katon piippuhattujen korjaaminen. Takapihan poistumistien korjaaminen.
2024 Jäteaseman rakentaminen. Etupihan ulkopuolen huoltomaalaus.
Ullakkoikkunoiden huoltomaalaus. Katon paikkamaalauksia.
2025 Ikkunoiden kuntotarkastus.
2026 Etupihan pihakansi: eristys ja pihalaatta, holvi- ja varapoistumistien
purkaminen. Pihasivun kuntotutkimus.
2027 Etupihan rappauksen uusinta ja maalaus. Etupihan ulkopuolen
huoltomaalaus. Parvekeovien huoltomaalaus.
2030 Katusivun paikkaus ja maalaus. Rakennustekninen PTS saatavilla välittäjältä.
Normaalit huoltokorjaukset n. 50.000-100.000€/vuosi.
Energialuokka
Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta, Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Tontin koko
2 345,7 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Saaristo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Erinomaiset palvelut. Korttelin vieressä sijaitsevat Hakaniemen kaupat ja palvelut. Helsingin ydinkeskustan palvelut kahden metropysäkin päässä.
Paikallistiedot: Siltasaari on upea alue loistavalla paikalla Eläintarhanlahden kupeessa. Siltasaaresta on lyhyt matka Helsingin keskustan palveluihin sekä loistavat liikenneyhteydet.
Koulut: Alueella.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, raitiovaunupysäkki lähellä ja hyvät pyöräilytiet Erinomaiset yhteydet. Hakaniemen metropysäkille on lyhyt kävelymatka, raitiovaunut ja bussit Hakaniemen torin viereltä.
Tiedustelut
Katja Helminen, 0400 204 507, katja.helminen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Siltasaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Katja Helminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT / Pepite Oy

RE/MAX Power | Homes and More Oy

RE/MAX Power | Homes and More Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.