RE/MAX Room | Kymen Asunto LKV Oy

Kerrostalo | 2h, k, kph, et, lasitettu parveke

Lähteenkatu 2-4 E, Karhula, Kotka

Hinta

35 000 €

Koko

48 m²

Vuosi

1979

Heti vapaana. Hyvä hinta-laatusuhde vuokralla asumisen sijaan ja kodiksi ostajalle. Hoitovastike 201,60 €/kk (4,20 €/ m²). Lasitettu parveke, käynti olohuoneesta. Asunnosta ikkunanäkymät sisäpihalle. Tilava kylpyhuone laattapinnoilla. Ylin, 3/3-kerros. Asukkaiden käytössä sauna, pesutupa jne. ja kaapeli-tv. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla ja viihtyisä pihapiiri. Kävelymatka uimahalliin ja Karhulan palveluihin. Sovi yksityisesittelystä: Anne Vastamäki +358 50 3176 100, anne.vastamaki@remax.fi Yrittäjä, LEAT, YAT, Ylempi kiinteistövälittäjä YKV, LKV, LVV, Kaupanvahvistaja https://remax.fi/annevastamaki/ Onko huoneisto, kiinteistö, loma-asunto, liiketila vielä myymättä tai vuokraamatta? Autan sinua mielelläni kaikissa asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa ja tilaa maksuton asunnon hinta-arvio. #https://remax.fi/remaxroom/ #remaxainavähänenemmän #kotkakiinteistonvalitys #kotkavuokraus #kotkamyynti #remaxkotka

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80310253
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, et, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
48 m²
Kokonaispinta-ala
48 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Huoneisto on yhtiöjärjestyksen mukaisesti 2 h+k ja 48,0 m². Pinta-alatiedot ovat ohjeelliset.
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1979
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

35 000,00 €

Velaton hinta

35 000,00 €

39 000,00 €

Neliöhinta

729,17 €/m²

Vastike

Hoitovastike

201,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

201,60 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 19,00 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: -Saunamaksu 12 €/kk. Autopaikka vuokra: 4 €/kk (kylmä), 8 €/kk (pistoke), 16 €/kk (halli). -Sähkönkulutus ostajan kulutuksen ja energialaitoksen taksan mukaisesti. Ostaja tekee oman sähkösopimuksen, Väre Oy. -Kotivakuutus ostajan vakuutusyhtiö.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: kiinteät kaapistot. Seinäpinnat maalattu. Lattia muovimatto.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ikkunoihin ja parvekkeen oveen asennetut sälekaihtimet.
Kohteen lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Tilinpäätös ja toimintakertomus 1.1.2022-31.12.2022 yhtiön maksuvalmius on ollut hyvä.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, ikkunalauta. Seinät kaakeli, maali. Lattia muovimatto.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyamme/patteri, suihku, peilitaso, pesuallas, bidee-suihku, wc-istuin, pesukoneliitäntä, seinäkaappi. Seinät kaakeli. Laattalattia.
Olohuoneen kuvaus
Seinäpinnat maalattu. Lattia muovimatto. Käynti lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kiinteät kaapistot. Seinäpinnat tapetti. Lattia muovimatto.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kotka toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kotkan Seudun Talokeskus Oy, Janne Mikkola, janne.mikkola@talokeskuskotka.fi, 044 4916 806
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pesutupa, väestönsuoja, mankeli, kaapeli-tv (DVB-C (digitaalinen kaapeli)) ja Huoneistokohtaiset varastot. Sauna 3 kpl.
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Rakennukset 3 kpl ja käyttöönottovuodet 1977, 1979, 1981. Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiöjärjestys: -7 § Vastuu osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien huoneistokohtaisten parvekelasien korjaamisesta, kunnossapidosta, siitä aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu kulloisellekin osakkeenomistajalle. -8 § Vastuu osakkeenomistajan jälkikäteen asentaman ilmalämpöpumpun, kattoikkunan, saunan ja takan korjaamisesta ja kunnossapidosta sekä siitä aiheutuvista kaikista vahingoista ja ylimääräisistä kustannuksista kuuluu kulloisellekin osakkeenomistajalle. Taloyhtiön kiinnitykset: 240 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Toteutuneet autopaikat 24 kpl. Autotalli/-halli/-katospaikkoja 26 kpl.

Tehdyt remontit
2023 autohallin oven uusiminen, kylmiöiden ilmanvaihdon parantaminen. 2022 parvekeikkunoiden ja -ovien uusiminen. 2021 jäteaseman uusiminen. 2020 VSS-tilan tiiveystarkastus. 2019 A-talon ikkunoiden tiiveyden korjaus. 2018 3-talon eteläpäädyn levyttäminen Steni-levyllä. 2017 1-talon pihanpuoleisen julkisivun kosteusvaurion korjaus, saunat + pesuhuoneet uusittu kaikista taloista. 2015 kaikkiin kuivaushuoneisiin uudet Esteri-kuivaimet ja pesutupaan uusi pyykinpesukone. 2014 yhteisten tilojen, myös saunojen pukuhuoneiden ja wc-tilojen maalauskunnostus, IV-kanavien puhdistus ja säätö. 2013 2- ja 3-talojen seinien elementtisaumojen uusiminen ja seinien pinnoitus, sekä kaikkien talojen sokkeleiden kunnostaminen. 2012 kaukolämpöön liittyminen, 1-talon seinien elementtisaumojen uusiminen sekä seinien pinnoitus, autopaikkojen ja -hallin sähköistyksen uusiminen. 2011 1- ja 2-talon välinen lämpökanaali uusittu. 2010 3-talon päädyn kunnostaminen. 2006 3-talon vesikaton eristeiden uusiminen. 2005 autotallirakennuksen julkisivut maalauskunnostettu, kaikki asunnot liitetty kaapeliverkkoon. 2003 porraskäytävien maalauskunnostus. 2002 ikkunat uusittu (ei parvekeikkunoita ja -ovia). 2000 sadekatokset ovien päälle portaikoissa B, C, D ja E, 3-talon elementtisaumojen uusiminen. 1998 maakaasuun liittyminen, 2-talon talon elementtisaumojen uusiminen, 1-talon vesikaton eriste. 1997 2-talon vesikaton eriste. 1996 1-talon talon elementtisaumojen uusiminen, antenniverkko. 1995 betonipintojen maalaus.
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013, Lisätiedot: E-luku 165. Viimeinen voimassaolopäivä 22.2.2025.
Tontin koko
4 978,4 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Harjanteenpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Anne Vastamäki, 050 3176 100, anne.vastamaki@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kotka

Asuinalueena Karhula, Kotka

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anne Vastamäki

Yrittäjä, YKV, LKV, LVV

RE/MAX Room | Kymen Asunto LKV Oy

RE/MAX Room | Kymen Asunto LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.