RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Kerrostalo | 2 h + k + kph + vh

Kaupintie 16 B, Lassila, Helsinki

Hinta

159 000 €

Koko

51 / 58 m²

Vuosi

1977

Hyväkuntoinen kaksio erinomaisella sijainnilla! Tämän viihtyisän ja avaran kodin sydän on iso ja valoisa olohuone, joka taipuu helposti erilaisiin sisustusratkaisuihin. Olohuoneen yhteydessä on tehokas ja kompakti keittiö. Makuuhuoneesta löytyy mukavasti säilytystilaa. Huoneiston erikoisuutena on todella iso vaatehuone. Reilunkokoiseen ja hyvin varusteltuun kylpyhuoneeseen mahtuu pesutorni. Tämä Kiinteistö Oy Nekalanpuistoon kuuluva asunto on siis kauttaaltaan remontoitu vuonna 2014, jolloin talon toimistotilat on muutettu asunnoiksi. Yhtiöjärjestyksen mukaisesti asuntoja voi tarvittaessa käyttää myös toimistotiloina. Kauppakeskus Kaaren kattavat palvelut ja Lassilan liikuntapuiston harrastusmahdollisuudet ovat kävelyetäisyydellä. Pohjois-Haagan juna-asema on käytännössä kulman takana. Kellarikerroksessa on autohallipaikkoja ja naapurissa pysäköintitalo, jossa on myös katettuja pysäköintipaikkoja. Asunto myydään vuokrattuna toistaiseksi voimassaolevalla vuokrasopimuksella. Uusi omistaja voi halutessaan jatkaa asunnon vuokraamista. Ole yhteydessä ja sovi oma, henkilökohtainen esittelyaikasi joustavasti!.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80311549
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h + k + kph + vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
51 m²
Muiden tilojen pinta-ala
7 m²
Kokonaispinta-ala
58 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen Yhtiöjärjestyksessä huoneiston pinta-ala ilmoitetaan huoneiston pinta-ala + osuus kerrosaulasta. Huoneistot ovat velvollisia maksamaan vastiketta myös kerrosaulaosuuden osalta.
Kerrokset
2/7
Rakennusvuosi
1977
Vapautuminen
sopimuksen mukaan joustavasti. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

157 913,71 €

Velkaosuus

1 086,29 €

Velaton hinta

159 000,00 €

159 000,00 €

Neliöhinta

3 117,65 €/m²

Vastike

Hoitovastike

374,10 € / kk

Pääomavastike

35,96 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

410,06 € / kk

Muut maksut

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 22 € / hlö
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Yhtiökokouksessa 29.3.2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet nostaa lainaa enintään 90.000 euroa yhtiön korjaus- ja kunnostushankkeisiin suunnittelu, kuntotutkimukset ja tulevien korjausten muutoksien saattamiseksi. Samassa yhtiökokouksessa päätettiin hallituksen mahdollisista yhtiöjärjestyksen määräyksistä huolimatta tarkastaa pääomavastiketta koronnousua tai -laskua vastaavaksi seuraavan tai sitä seuraavan kalenterikuukauden alusta. Taloyhtiön hallitukselle myönnettiin oikeus periä tai jättää perimättä ylimääräistä hoitovastiketta enintään kahden kuukauden vastiketta vastaava summa.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Vaatehuoneen lattia vaaleaa laminaattia, seinät maalattu (vaalea/harmaa) ja katto vaaleaa paneelia.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Sonera, 10 M Lisänopeuksia osakas voi tilata erillishinnalla., laajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Isännöitsijäntodistuksen mukaan Huoneiston huoneistoalaa ei ole tarkistusmitattu ja todellinen huoneistoala voi merkittävästikin poiketa yhtiöjärjestyksessä ilmoitetusta pinta-alasta.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Ei takkaa
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Valurauta. Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiön katto vaaleaa paneelia.
Jääkaappipakastin, astianpesukone, liesi ja Liesikupu
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli ja Katto paneloitu.
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihkukaappi, wc-istuin, peilikaappi, allaskaappi, bidee-suihku, lattialämmitys, pesukoneliitäntä, Tilaa pesutornille. ja suihku
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali ja Katto vaaleaa paneelia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali ja Katto paneloitu
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneistoihin ei kuulu kellarikomeroa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
harja/tasa
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti/huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-29-0180-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Granlund isännöinti Oy, Marjo Tokkari, isannointi@granlund.fi, 09 2500 6250
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Sauna, pesutupa, pyöräkellari, ulkoterassi, väestönsuoja. Ei huoneistokohtaisia varastoja, asunnon poikkeuksellisen suuri vaatehuone kompensoi. Taloyhtiössä mahdollisuus vuokravarastoihin. Taloyhtiön kiinnitykset: 598 106 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 39

Tehdyt remontit
2022: lämmitysverkoston tasapainotus, 2020: lämmönvaihtimien uusinta, 2019: sulkuventtiilien, linjasäätöventtiilien ja termostaattien uusinta, vanhojen asuntojen ikkunoiden uusiminen, 2018: kiukaan uusiminen talosaunaan, porrashuoneiden valaistuksen uusiminen, 2017: jätekatoksen huoltomaalaus, väestönsuojan tiiveyskoe ja varusteiden tarkastus, 2016-2017: tarvittavia huoltokorjauksia sähköteknisiin laitteisiin, 2015: autohallin ajoluiskan asfaltointi, 2014: julkisivukorjauksia, 2009: liiketunnistimen asennus autotallin oveen, 2008: ilmanvaihdon akuuttikorjauksia, irtoavien tiililaattojen uusintaa, koodilukkojen asennus ulko-oviin, 2004: antenniverkon korjaus, asuinhuoneistojen ulko-ovien uusinta, 2003: autohallin ja pihakannen vesieristys, 2001: porrashuoneiden maalaus, 2000: autotallin ovi uusittu, jätekatoksen uusinta, 1999: länsipäädyn ikkunoiden vaihto palolaseiksi, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus- ja säätötyö, 1997: vesikaton huolto, 1996: ulkopuolisten puu- ja metalliosien maalaus, 1994-1996: elementtisaumojen kunnostukset, 1995: lämmönvaihtimien ja ilmanvaihdon automatiikka uusittu
Tulevat remontit
Kunnossapitotarvesuunnitelman mukaisesti, 2023: hissikonehuoneen ja IV-konehuoneen kohdekatselmus, minkä jälkeen laaditaan toimenpide-ehdotus -> turvalaitteiden hankkiminen ja asentaminen, lämmitysverkoston tasapainotuksen suunnittelu ja urakointi, julkisivujen kuntotutkimus, putkistojen kuntotutkimus, loppujen IV-koneiden tarkastamisen tilaus, tuuletusviemärien kuvaustapojen läpikäyminen, vesikaton ja yläpohjan kuntotutkimus, 2024: hissin kuntoselvitys, salaojien kuvaus ja huuhtelu, terassien seinien ja luhtikäytävien kuntokartoitus, terassien lattioiden kuntokartoitus, 2025-2028: hissien peruskorjaus tai uusinta, vesikaton, julkisivujen ja putkiston kuntotutkimusraporttien mukaan suunniteltavat toimenpiteet, terassien seinien, luhtikäytävien ja lattioiden kunnostaminen, 2029-2033: kellarikäytävien kunnostaminen, IV-kanavien puhdistus, väestönsuojan tiiveyskoe.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 28.04.2025
Tontin koko
1 373,5 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
59 980,57 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2040

Kiinteistö Oy Nekalanpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa 200 m, Postin palvelupiste 50 m, kirjasto 500 m, terveysasema 1,8 km.
Koulut: Pohjois-Haagan ala-aste 800 m, Pohjois-Haagan yhteiskoulu 1,2 km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, taksitolppa lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja raitiovaunupysäkki lähellä Erinomaiset, Pohjois-Haagan juna-asemalle 200 m ja lähimmälle bussipysäkille 100 m. Raidejokerin pysäkille noin kilometri.
Tiedustelut
Kristiina Diomin, 0400 201 444, kristiina.diomin@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Haaga, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kristiina Diomin

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, Kaupanvahvistaja / Asuntodiili LKV Oy

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.