RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Mökki tai huvila | Oh, tupak, 4 mh, 2 wc, kph, sauna, kesäkeittiö ja terassi

Taipaleenkaarre 1, Himos, Jämsä

Hinta

385 000 €

Koko

110 / 119 m²

Vuosi

2024

Himos on ympärivuotinen kohde, jossa talvella käy yli 200 000 laskettelijaa ja kesäisin yli 160 000 tapahtumakävijää. Golfkenttä on tuonut Himokselle myös yli 20 000 lisäkävijää! Nyt ennakkomarkkinoinnissa energiatehokas ja moderni uudiskohde Blue Villa 110 huvila, jonka suunnittelu on aloitettu kuuntelemalla lukuisten asiakkaiden odotuksia tasokkaasta loma-asumisesta? Huvilan kokonaisala: 114 m², rakennusoikeus kerrosala: 103 m² ja yläkerran alle 160 cm korkeita tiloja ei lasketa rakennusoikeuteen. Huvila on näyttävä, moderni ja valoisa noin sadan neliön loma-asunto, josta löytyy kaikki tarvittava 8 hengen loma-asumiseen. *talon olohuoneessa on upea lasiseinä *tilavat makuuhuoneet *säilytystilaa ja lämmin varasto *erilliset WC:t ala ja yläkerrassa *oma tontti *Puustellin laadukkaat kiintokalusteet, kodinkoneet moderneja, rosteripintaisia ja osittain integroituja. *Maalämpö A2018-energialuokka Huippuna taloon on saatavissa puolilämmin kiinteällä kotagrillillä varustettu lasikuisti eli "kammi". Kammin suojassa vietät rentouttavia hetkiä seurustelun ja ruoanlaiton parissa. Terassin toisessa päässä on oma suojaisa katettu tilansa ulkoporeammetta varten. Talotekniikka on omakotitalotasoa ja lämmitysjärjestelmänä toimii energiaystävällinen maalämpö yhdistettynä koko asunnon kattavaan vesikiertoiseen lattialämmitykseen sekä varaava takka. Energialuokka A2018. Uudelle loma-asunnolle on varattu useita tonttivaihtoehtoja Himoksen Taipaleenkaarelta. Taipaleenkaarre sijaitsee 7 minuutin automatkan päässä Himoksen vapaa-ajankeskuksen ytimestä. Taipaleenkaarre alueena soveltuu parhaiten sinulle, joka arvostat Himoksen monipuolisia palveluita ja tapahtumia, mutta toisaalta myös yksityisyys on sinulle Himos-mökillä tärkeää. Päättyvän tien varrella olevat tontit rajoittuvat viljeltyyn peltoon. Ison pihan voi suunnitella todelliseksi lomapäivien aktiivipihaksi (pelikenttä, kesäkeittiö, pihasauna, golf puttauspaikka, puutarha tms.). Alueella on kunnallistekniikka valmiina. Kysy myös muita tontti-ja talo vaihtoehtoja. Varainsiirtovero 3% maksetaan vain tontin osuudesta. Myynnissä tontti 1/1280m2: 33.000 ja tontti 2 / 1312m2: 35.000). Tontti 3 on MYYTY! Kun haluat toteuttaa unelmasi vaivatta, on tarjoamamme avaimet käteen urakointikonsepti todella vaivaton. Palvelumme mahdollistaa loma-asunnon rakennuttamisen vaikka itsellä ei olisi aikaa ja kokemusta rakennusurakan toteutuksesta. Jos haluat toteuttaa unelmasi , ota yhteyttä ja sovitaan tutustuminen alueeseen ja useampaan valmiiseen mallitaloon livenä. Saat kauttamme myös rahoitustarjouksen kumppaniemme kautta. Kysy lisää. Kohteen myynnistä vastaa: Hanna Hietala, asuntomyyjä 040 8448991 hanna.hietala@remax.fi Petri Hietala, myyntijohtaja, LKV, LVV Julkinen kaupanvahvistaja 0400 519920 petri.hietala@remax.fi Asunto- ja kiinteistökauppaa yli 20 vuoden kokemuksella - vuosittain palkitut kiinteistönvälittäjät - asiakastyytyväisyys 9/10.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80332480
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, tupak, 4 mh, 2 wc, kph, sauna, kesäkeittiö ja terassi
Huoneita
5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
110 m²
Muiden tilojen pinta-ala
9 m²
Kokonaispinta-ala
119 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Kokonaisala: 114 m², rakennusoikeus kerrosala: 103 m², yläkerran alle 160 cm korkeita tiloja 11m² ei lasketa rakennusoikeuteen. Lasitettu kuisti 9m².
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2024
Vapautuminen
noin 12kk urakkasopimuksen allekirjoituksesta

Hinta

Myyntihinta

385 000,00 €

Velaton hinta

385 000,00 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen eteisessä laatat lattiapinnoitteena. Sisäkatoissa valkolakattu puupaneeli. Sisäseinissä pääsääntöisesti valkolakattu hirsipaneli ja muut seinät maalattu kipsilevy. ruokailutila, eteinen, terassi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kaapistot, kiinteät valaisimet. Valaistus pääosin LED lampuin. Rakennuksesta irralliset piha/puutarhavalaistukset erillisen sopimuksen mukaan tonttikohtaisesti. Terassit Terassin laudoitus painekyllästettyä puuta. Mahdolliset terassin kaiteet optiona. Sadevedet ja salo-ojat ohjaavat vedet tontin ulkopuolelle tonttikohtaisen suunnitelman mukaisesti. Polttopuut eivät kuulu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Uusi. Lisätietoja kunnosta: UUSI
Energialuokka
  • A (2018)
  • Energialuokka: A2018
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: sähköpatterilämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Puu, sähköpatterilämmitys, vesikiertoinen lattialämmitys, uuni/takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan. Lisätietoja vesijohdosta: Liittymät eivät sisälly kokonaishintaan, vaan vesi-ja viemäriliittymät n. 2700,00 euroa maksetaan erikseen. Veden laatu ja riittävyys: Hyvä, riittävä
Siirtyvät liittymät
Vesi-ja viemäriliittymät kustantaa erikseen n.2.700 euroa
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinämateriaalit: Ovet ja ikkunat Ikkunoista osa avattavia MSEA ja osa kiinteitä (olohuoneen isot ja vinot ikkunat). Ikkunakarmit 175 mm, ulkopinta harmaa ja sisäpinta valkoinen. Ikkunoissa selektiivilasit ja argonkaasu sekä vaadittavin osin turvalasitus. Ulko-ovet EPS lämpöeristettyjä jäykistettyjä levyrakenteisia HDF pintaisia maalattuja ulko-ovia. Karmivahvuus 175 mm. Lasitus 3 kertainen lämpölasi. Väliovet valkoisia peiliovia. Saunan ovessa karkaistu kokolasinen ovilehti. Pintamateriaalit (lattia): Lattiamateriaalit: Lattiat kuivissa tiloissa kovaa kulutusta ja kosteutta kestävä vinyylilauta. Kosteissa tiloissa, eteisessä ja kodinhoitohuoneessa laatat lattiapinnoitteena. Sisäseinissä pääsääntöisesti valkolakattu hirsipaneli. Makuuhuoneissa osa seinistä maalattu kipsilevy. Pesuhuoneessa seinät laatoitettu. WC tiloissa allaseinä laatoitettu ja muut seinät maalattu kipsilevy. Pintamateriaalit (katto): Kattomateriaalit: Sisäkatoissa valkolakattu puupaneeli.
Keittiön kuvaus
Puustellin laadukas keittiö, Kodinkoneet; 1 kpl kalusteisiin integroitu jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, erillisuuni, induktioliesitaso, astianpesukone.Lattiat kovaa kulutusta ja kosteutta kestävä vinyylilauta.Sisäseinissä pääsääntöisesti valkolakattu hirsipaneli. ja katto valkolakattu puupaneli.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kosteissa tiloissa ja kodinhoitohuoneessa laatat lattiapinnoitteena ja seinät kaakelia. Varustus: pesukoneliitäntä, kuivauskaappi, lattialämmitys, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto.
WC-tilojen kuvaus
WC tiloissa allas seinä laatoitettu ja muut seinät maalattu kipsilevy ja lattiat laattapinnoitettu. Kiintokalusteet wc:ssä.
Saunan kuvaus
Sähkölämmitteinen 6 KW tornimallinen, rosteripintainen korkea pylväsmallin kiuas. Lattiat laatta ja saunan sisäverhous ja lauteet tervaleppää.
Olohuoneen kuvaus
Lattiat kovaa kulutusta ja kosteutta kestävä vinyylilauta. Sisäkatoissa valkolakattu puupaneeli. Sisäseinissä pääsääntöisesti valkolakattu hirsipaneli.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiat kovaa kulutusta ja kosteutta kestävä vinyylilauta. Sisäkatoissa valkolakattu puupaneeli. Sisäseinissä pääsääntöisesti valkolakattu hirsipaneli. Makuuhuoneissa osa seinistä maalattu kipsilevy.
Säilytystilojen kuvaus
Varasto portaikon alla. Lisätietoja säilytystiloista: Varasto portaikon alla.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumihuopa kate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
182-40-4508-2
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 312 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tonttivaihtoehdot Taipaleenkaarre: nro 1, 1280 m2, 33.000 € hinta nro 2, 1312 m2, 35.000 € hinta nro 3, 1334 m2, 39.000 € hinta MYYTY
Rakennusoikeuden pinta-ala
105 m²
Tehokkuusluku
0.08
Rasitteet
Kiinnitykset: 30000,0, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Tietoja kiinnityksistä: 25.11.2015
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Jämsän kaupunki
Kaavoitustiedot
Jämsän kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Ajo-ohjeet
Himostaipaleen tontit sijaitsevat linnuntietä vastapäätä Pohjois-Himosta, Himosrannan alueella. Jämsän suunnasta valtatie 9 tultaessa ajetaan muutama kilometri Himoksen liittymän ohi kohti Jyväskylää minkä jälkeen käännytään oikealle Arontielle (samassa kyltissä lukee myös Himosranta). Arontieltä käännytään vasemmalle Taipaleenkaarteeseen.
Tiedustelut
Petri Hietala, 040 051 9920, petri.hietala@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jämsä

Asuinalueena Himos, Jämsä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Petri Hietala

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.