RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

Paritalo | 5-6h (2oh + 3-4mh), avok, 3kph, s, WC, khh, käyttöullakko, 2 läm.at., 2 ak, terassi, pa. 166m2 + 30m2

Mäkikatu 10, Loutti, Järvenpää

Hinta

648 500 €

Koko

166 / 196 m²

Vuosi

2021

Olen tilava, valoisa ja moderni koti sinulle, joka arvostat edullisia asumiskustannuksia, näyttäviä sisustusratkaisuja ja ennen kaikkea laatua. Olen kaunis sisältä ja ulkoa ja valmis tekemään elämästäsi astetta täydellisemmän. Tule tutustumaan tositarkoituksella, jos seuraavat ominaisuudet, ovat niitä, joita toivot elämäsi kodilta: - Kaksi olohuonetta ja kolme makuuhuonetta - tarpeeksi tilaa unelmillesi ja vieraille. - PUUSTELLI: n upea keittiö, jossa voimme kokeilla uusia reseptejä ja järjestää omat "Master Chef" -kilpailut. - Kolme kylpyhuonetta ja ikioma kylpyamme- ei enää aamuruuhkia! - Upea sauna - paikka rentoutumiselle ja lämpimille hetkille. Vain minä saan sinut hikoilemaan näin tyylikkäästi. - Huonekorkeus - olen niin avara, että ilmeeni on omaa luokkaansa. - Epäsuorat himmennettävät LED-valaisimet - tunnelmaa ja ripaus ylellisyyttä. Voit valita valaistuksen juuri oikeaan romanttiseen tunnelmaan. - Valtava terassi - täydellinen aurinkoisille päiville ja grillijuhlille ystävien kanssa. - Käyttöullakkoni taipuu vieraanvaraisesta vierashuoneesta, ylelliseen peliluolaan tai taianomaiseen joogahuoneeseen. - Maalämpö sekä maaviileä ja aurinkopaneelit - säästäminen ei ole ikinä ollut näin houkuttelevaa. - Kaksi autokatosta ja kaksi autotallia - suojaan lempiautosi säältä. Mikäli kuntosalille ei ole aikaa, voit käyttää autotallia omana kuntosalinasi. - Sähköauton latausasema - olen moderni ja ympäristötietoinen kumppani, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden säästää polttoainekuluissa. - Sijaintini on täydellinen - aivan keskustan palvelujen sekä hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Myynti ja esittelyt: Nina Schönberg, Kiinteistönvälittäjä LKV/LVV, Kiinteistöarviointimestari PVS, Kaupanvahvistaja 0400250885

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80333741
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5-6h (2oh + 3-4mh), avok, 3kph, s, WC, khh, käyttöullakko, 2 läm.at., 2 ak, terassi, pa. 166m2 + 30m2
Asuintilojen pinta-ala
166 m²
Muiden tilojen pinta-ala
30 m²
Kokonaispinta-ala
196 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Huoneiston asuinpinta-ala on 166m2, pinnoiltaan viimeistellyn käyttöullakon pinta-ala on 30m2 ja sitä olisi mahdollista käyttää esim. työ- säilytys- tai vierashuoneena. Huoneiston yhteydessä myytävien lämpimässä autohallissa sijaitsevien tallipaikkojen pinta-ala on 23m2/talli eli yhteensä 46m2. Viimeisteltyä tallia on mahdollista käyttää myös esim. harrastustilana / kuntosalitilana tms.
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

648 500,00 €

Velaton hinta

648 500,00 €

698 000,00 €

Neliöhinta

3 906,63 €/m²

Vastike

Hoitovastike

249,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

249,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Muu vastike: 0 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Autotalliosakkeiden hoitovastike on 1,50 /m2. Yhden 23m2 autotallin hoitovastike on siten 34,50 €/kk. Lisäksi autotalleissa on tallikohtaiset sähkömittarit. Sähkön maksaa osakas kulutuksensa mukaan. Lisätietoja maksuista: Vesiennakko 20,00 €/kk/aikuinen ja 10,00 €/kk/lapsi tasataan vuosittain kulutuksen mukaan (oma mittari). Kaapeli-TV-maksu sisältyy vastikkeeseen Yhtiössä on valokuitu, osakas tekee oman sopimuksen internet-palveluntarjoajan kanssa ja vastaa sen kustannuksista. Sähkönkulutus on nykyisellä omistajalla vuonna 2022 ollut yhteensä 12.970 kW/h sisältäen lämmitys-, viilennys- ja käyttösähkön (4 hengen lapsiperhe) sekä lämmitystolpan käytön ja sähköauton ympärivuotisen latauksen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerran ulko-ovesta astut eteiseen, jossa on liukuovikaapissa ulkovaatteille säilytystilaa ja peiliovet, jotta voi poistuessa tarkistaa viime hetkellä, ovatko takki ja tukka hyvin. Oven yläpuolella on jälkikäteen asennettu ilmalämpöpumppu, joka kesällä viilentää mukavasti koko yläkertaa. Alakerran arkieteisessä on kalustekokonaisuus, jossa on penkki, jolle voi istua kätevästi pukemaan kenkiä. Kaappeihin mahtuu tavallista enemmän ulkovaatetta ja eteinen onkin oven vieressä niin leveä, että rattaat tai golfkärrykin mahtuvat kätevästi ulko-oven viereen odottamaan seuraavaa lähtöä.
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Asuntokohtainen vesiposti. Kameravalvonta / hälytysjärjestelmä / kulunvalvonta, ulottuu tarvittaessa myös autotalleihin, Visor kaihtimet, älylukot, sähköauton latausasema 1kpl autokatoksessa ja 1kpl autotallin kauppaan kuuluva, huoneistokohtaiset aurinkopaneelit (6kW).
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Terassi on n. 58 m2 suuri ja on naapuritaloihin nähden niin korkealla, että sen suojassa uskaltaa oleskella ja ottaa aurinkoa pelkäämättä ohikulkijoiden tai naapureiden katseita. Näkymä kantaakin pitkälle naapuritalojen kattojen ylitse. Materiaali on helppohoitoinen Siperian Lehtikuusi, jota ei turhaan kehuta. Se kaunistuu kuluessa, ei tarvitse pintakäsittelyä, ellet välttämättä halua käsitellä, eikä tee tikkuja. Terassi osittaa luoteeseen ja auringosta saa nauttia aamusta iltaan, kun paistaa. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Huoneisto-osakkeenomistajalla on oikeus lunastaa muulta omistajalta kuin yhtiöltä toiselle siirtyvät autotalliosakkeet. Jos useampi osakkeenomistaja haluaa käyttää lunastusoikeuttaan, etuoikeus on sellaisella huoneisto-osakkeenomistajalla, jolla ei vielä ole omistuksessaan yhtään yhtiön autotalliosaketta. Jos tällaisia osakkeenomistajia on useita, ratkaistaan asia arvalla. Jos kukaan osakkeenomistaja ei käytä lunastusoikeutta, on yhtiöllä lunastusoikeus. Lunastusoikeus ei koske perinnön kautta siirtyviä autotalliosakkeita.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö / Maaviileä, jokaisella huoneistolla on oma maalämpökaivo- ja pumppu / järjestelmä. Huoneistokohtaiset aurinkopaneelit (6kW)
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (katto): Keittiössä ja olohuoneessa paneloitu katto, kaikissa muissa tiloissa vinyylikatto (Vecta Design antistaattinen, ääntä vaimentava ja allergiaystävällinen)
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio ja integroitu. Työtason materiaali: Graniitti TK-542 Marron Imperial. Tässä avokeittiössä riittää työ- ja säilytystilaa vaativallekin kotikokille. Keittiön laadukkaat kalusteet ovat PUUSTELLI:n, kodinkoneet merkkiä SIEMENS. Arjen luksusta on aamiaiskaappi, jonka ovien taakse muropaketit ja leipäpussit katoavat pilaamasta maisemia. Laadukkaan erillisuunin lämpölaatikko sopii lautasten lämmitykseen, ruoan lämpimänä pitoon ja ruoanvalmistukseen matalassa lämpötilassa. Tasoon upotettu liesituuletin imaisee Paellan tuoksun, ennen kun se leviää koko keittiöön ja graniittitaso tarjoaa upean ilmeensä lisäksi reilusti tilaa vaikkapa kotileipurin karjalanpiirakkaurakalle. Avokeittiöstä käsin on mukava seurustella olohuoneessa viihtyvien vieraiden kanssa. Tasoon upotetut pistorasiat peittyvät niin, että perheen pienten sormet eivät voi eksyä niihin. Keittiöstä näkee suurista ikkunoista upealle terassille. Kesällä voi grillijuhlan ajaksi avata isot liukuovet avokeittiö/olohuoneyhdistelmän ja terassin yhdistämiseksi.
Jääkaappipakastin (Festivo Kylmiöpakastin), erillisuuni (Kiertoilma, integroitu), mikroaaltouuni (integroitu), liesituuletin (integroitu tasoliesituuletin), keittiösaareke (graniittitaso, tasoon upotettu keittiöallas ja upotetut pistokkeet), aamiaiskaappi (graniittitaso, pistokkeet mm. kahvinkeittimelle / paahtimelle) ja astianpesukone (integroitu)
Lattiamateriaalit: helposti puhdistettava, pehmeä ja joustava Polyuretaanipinta
Seinämateriaalit: Maali ja Peili
Kylpyhuoneen kuvaus
Asunnossa on kolme kylpyhuonetta. Yläkerran kylpyhuoneessa on tyylikäs, siivousta helpottava seinä-WC, bidee-suihku, 2 lavuaaria, pesukoneliitäntä, tasotilaa, kaappitilaa, upea upotettu Villeroy & Boch kylpyamme. Alakerran makuuhuoneen yhteydessä on upea oma kylpyhuone, jossa WC, bidee-suihku, sadesuihku, suihkuseinä sekä allas. Alakerran toisessa kylpyhuoneessa on kaksi sadesuihkua ja kylpyhuoneen yhteydessä tilava sauna. Kaikissa kylpyhuoneissa on unidrain-linjalattiakaivot, tyylikkäät LED-valaistukset ja lattialämmitykset.
Lattiamateriaali: Laatta
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa on oleskelutilan yhteydessä erillinen WC, jossa seinä-WC, bideesuihku, upea musta kivilavuaari, allaskaappi ja tyylikäs LED-valaistu peili ja tietenkin lattialämmitys.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Saunassa, kuten myös sen yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa on LED-tähtitaivas. Saunan lauteet ovat tervaleppää ja lauteisiin tyylikkäästi upotettu kiuas on TULILIKI:n Naava-kiuas. Kiuas säädetään kätevästi ohjauspaneelista. Ei siis tarvitse kurotella lauteiden alle. Saunan lauteiden alle onkin ovelasti piilotettu 150l lisälämminvesivaraaja.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotilaa on yläkerran kylpyhuoneessa sekä alakerran kodinhoitohuoneessa, jossa on toinen pesukoneliitäntä, ja lisää taso- sekä kaappitilaa. Alakerran arkieteisessä on lisäksi kuivauskaappi, jonne on mukava laittaa syksyn kurakeleillä märät ulkovaatteet ja kengät kuivumaan.
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Kalanruotovinyyli
Varusteet: Lattialämmitys
Olohuoneen kuvaus
Yläkerran olohuoneessa on tilaa isolle sohvalle tai oleskeluryhmälle. Olohuoneen keskelle mahtuu reilun kokoinen ruokailuryhmä, joka yhdistää olohuoneen sujuvasti olohuoneen sisustusta myötäilevään avokeittiöön. Huonekorkeus on näyttävät 3,25m. Katossa on valaisinkiskot ja epäsuorat LED-valaisimet. Kaikki oleskelutilojen valaisimet ovat lämpösäädettäviä / himmennettäviä. Suuret liukuovet avautuvat luoteeseen suunnatulle terassille, jolle aurinko paistaakin melkeinpä koko päivän. Olohuoneen 2,8m korkeissa ikkunoissa, kuten muissakin asuintilojen ikkunoissa on modernit mittatilauskaihtimet (Visor), jotka ovatkin loistava ratkaisu isojen ikkunoiden aurinkosuojaksi ja tuomaan yksityisyyttä kotiin. Kaihtimet toimivat kätevästi kahteen suuntaan, ja niitä voi säätää portaattomasti ikkunan alalaidasta ylöspäin ja ylälaidasta alaspäin. Näin ne tuovat joustavasti näkösuojaa ikkunan alalaidasta ylös nostettuna, mutta päästävät kuitenkin luonnonvalon sisään. Aurinkoisena kesäpäivänä kaihtimet taas varjostavat tehokkaasti ikkunan ylälaidasta alaspäin säädettynä. Lisäksi kaihtimet näyttävät tyylikkäältä ja parantavat akustiikkaa. Alakerran toinen olohuone on tummemman sisustuksensa ansiosta täydellinen esimerkiksi tunnelmallisiin elokuvailtoihin. Tilaa riittää esimerkiksi vieraiden vuodesohvalle, työpöydälle, kuntosalilaitteille tai Biljardipöydälle. Kattoupotus, epäsuora LED-valaistus, komea liuskekiviseinä seinävalaistuksineen sekä mustat teräsreisiportaat tekevät tästä oleskelutilasta ainutlaatuisen. Kiinteä mittatilaus-TV-taso kuuluu kauppaan.
Lattiamateriaalit: joustava, pehmeä Polyuretaani yk ja Kalanruotovinyyli ak
Seinämateriaalit: Maali ja yk moderni puupaneeli "Dyyni", ak myös vuolukivilaatta
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa liukuovien takana reilusti säilytystilaa. Seinät: maalattu. Lattia: joustava, pehmeä Polyuretaani, lattialämmitys. Alakerrassa makuuhuone, jossa walk through closet, oma kylpyhuone, joka löytyy mittatilauksena teetätetyn, seinän väriin sulautuvan liukuoven takaa. Lattia: Kalanruotovinyyli. Seinät: osin maali, osin paneeli, osin laatoitettu. Lattialämmitys. Sängyn takana oleva seinä on laatoitettu näyttävällä 60x60 marmorikuvioisella. Tunnelmaa luovat myös kiinteät, säädettävät katto- ja seinävalaisimet. Mittatilaus-vaatelipasto kuuluu kauppaan. Kolmen makuuhuoneen lisäksi, vieraita voisi majoittaa tai työtilaa pitää mm. alakerran oleskelutilassa. HUOM: Alakertaan voidaan optiona tehdä yksi makuuhuone lisää: Katso pohjakuva. Myös pinnoiltaan viimeistelty käyttöullakko voisi palvella säilytystilan sijaan esimerkiksi työtilana tai toimia teinien pelihuoneena tai vieraiden majoitustilana. Käyttöullakolle kuljetaan kattoluukusta laskeutuvia, kaukosäädettäviä moottoriportaita pitkin.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Järvenpää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
186-2-251-9
Isännöitsijän yhteystiedot
Juuso Pelkonen, yhteystiedot pyydettävissä välittäjältä
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Ulkoiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiön hyvin hoidettu yläpiha-alue, jolla on turvallinen ja viihtyisä yhtiön oma leikkipaikka keinuineen. Muilta osin yhtiön piha-alue / alapiha on asfaltoitu, Etupihalle myös rakennettu oma istutusallas, johon istutettu 2023 perennat. Maanalainen pysäköintihalli, jossa yhtiön autotalliosakkeet. Yhtiössä on lisäksi aurinkopaneelit. Taloyhtiön kiinnitykset: 1 800 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 8

Energialuokka
Energiatodistuksen voimassaoloaika: 06.05.2030
Tontin koko
1 349 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Järvenpään Mäkikatu 10

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Keskustan palvelut (Prisma, vaatekaupat, pankit, ravintolat yms) 1-1,5km. JUST-Terveyskeskus ja maailman parhaaksi ruokakaupaksi palkittu K-Citymarket (Alko, Sushi, kahvila yms) n. 2km.
Paikallistiedot: Loutti on ihanteellinen asuinalue Järvenpäässä. Se tarjoaa nopeat yhteydet keskustan palveluihin ja juna-asemalle. Leikkipuistot, päiväkodit ja kaikki kouluasteet ovat kävelymatkan päässä, ja alue on arvostettu, rauhallinen ja erityisesti lapsiperheiden suosima. Kävelymatkan päässä Harjulan Kampus palvelee lapsiperheitä. Rakennustyöt aloitettiin syksyllä 2020 ja uusi kampus valmistui keväällä 2022. Kampukselle sijoittuvat alakoulu sekä päiväkoti. Tilat on suunniteltu noin 450 koululaiselle ja 150 esikoulu- ja päiväkoti-ikäiselle lapselle. Koulun pihalla on monipuolista leikki- ja liikuntatilaa ja urheilu/jalkapallokentätkin vieressä. Luonnonystävä pääsee kävellen Tuusulanjärven upeisiin maisemiin ja kulttuuria kaipaava voi vaikkapa pyöräillä Järvenpäätalon taidenäyttelyistä ja kellariteatteriesityksistä nauttimaan. Kävelymatkan päässä palvelevat herkullisilla ravintola-annoksillaan ja kesäterassimenuillaan mm. SAUHU Burgerbistro- sekä Bistro En Place ranskalaistyylinen korttelibistro.
Koulut: Lähimmälle ala-asteelle (Harjulan koulu) on lyhyt kävelymatka. Harjulan Kampuksella palvelee myös päiväkoti ja eskari. Yläaste mm. Järvenpään Yhteiskoulu, Kartanon koulu ja Koivusaaren yläastekin sijaitsevat kävelymatkan päässä. Lukio ja Keuda Ammattikoulu n. 1km kävelymatka. Järvenpään kaupunki aikoo käyttää neljä miljoonaa euroa viime kesänä lakkautetun Vihtakadun koulun remonttiin. Myyntikohteesta kävelymatkan päässä sijaitsevan entisen koulurakennuksen tilalle on tarkoitus remontoida tilat 8-ryhmäiselle päiväkodille. Tavoitteena on saada urakka valmiiksi siten, että toiminta siellä voisi käynnistyä vuoden 2025 alkaessa.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Järvenpään juna-asemalle n. 1,4 km. Saunakallion juna-asemalle n. 1,5km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistoon kuuluu ja huoneiston hintaan sisältyy kahden auton tilava autokatos (korkeus n. 2,7m) ja siinä sijaitseva sähköauton latausasema (8kW). Katoksesta on kulku alakerran arkieteisen kautta huoneistoon. Huoneiston yhteydessä on halutessa mahdollista ostaa kaksi maanalaisessa lämpimässä autohallissa sijaitsevaa sähkönosto-ovella varustettua autotallia. Autohallissa on öljynerotuskaivo sekä myytävissä olevassa autotallissa yksi sähköauton latausasema (11 kW). Velaton hinta on 25.000,00 € (velkaosuus 0,00 €) / yksi autotalli. Myynnissä 2 vierekkäistä autotallia yhteensä 50.000,00 €. Autotallien lattiat epoksia, kameravalvontalaitteisto sekä oviautomatiikalla toimivat nosto-ovet. Ilmoituksessa kuva autotalleista. Lisäksi huoneiston yhteydessä on halutessa mahdollista ostaa maanalaisessa lämpimässä autohallissa sijaitseva uniikki autotalliosake / harrastetila 73 m2, jossa tallitilan lisäksi luxustason pintamateriaaleilla viimeistelty oleskelutila, pieni avokeittiö (lavuaari, allaskaappi, jääkaappi) sekä kylpyhuone, jossa on WC sekä suihkukaappi. Velaton hinta 130.000 € (velkaosuus 0,00 €). Pyydä lisätietoja välittäjältä. Ilmoituksessa kuva tilasta.
Tiedustelut
Nina Schönberg, 040 025 0885, nina.schonberg@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Loutti, Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nina Schönberg

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja, LVV, PVS

RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.