Westhouse LKV
Westhouse LKV

Omakotitalo | Oh, k, rt, 4-5 mh, 3 x wc, kph, s, ph, ask.h, var

Skatantie 11 B, Suvisaaristo, Espoo

Hinta

960 000 €

Koko

210 / 342 m²

Vuosi

2003

Tämä kaunis valkoinen puuhuvila torneineen ja erkkereineen sijaitsee Espoon Suvisaaristossa merellisessä ympäristössä. Asunto-osakeyhtiön rauhallinen tontti on kooltaan 3.400 m2 ja se rajautuu kolmelta sivultaan kaupungin puistoalueeseen. Yhtiöllä ei ole omaa rantaa, mutta polkua pitkin pääset edessä olevalle ranta-alueelle ja siellä olevalle Reiviikinrannan kanoottisatamalle hetkessä. Asut kuin omakotitalossa, Asunto-Osakeyhtiössa molemmat osakkaat vastaavat oman talonsa huolto- ja korjaustöistä. Sisääntulokerroksen suuri olohuone, ruokailutila ja keittiö sijaitsevat kätevästi vierekkäin, muodostaen ison yhtenäisen kokonaisuuden. Olohuoneesta aukeaa rauhallinen puistomainen näkymä, jota täydentää puiden välistä näkyvä merenlahti. Sisääntulokerroksessa on lisäksi työhuone/kirjasto, joka sopii hienosti myös makuuhuoneeksi. Myös runsaat kodinhoitotilat sijaitsevat tässä kerroksessa. Kokonaisuuden kruunaa iso pihan puolella oleva maisematerassi. Yläkerrassa on aulatila ja neljä makuuhuonetta, vaatehuone ja kylpyhuone. Yhdellä makuuhuoneella on oma parveke. Yksi makuuhuoneista on erikoinen tornihuoneisto, joka sopii hyvin myös arkiolohuoneeksi. Alakerrassa on runsaasti tilaa harrastamiselle. Portaista saavutaan suureen askartelutilaan, joka taipuu moneen käyttöön uuden omistajan tarpeiden mukaan. Myös saunaosasto pukeutumis- ja peseytymistiloineen on reilun kokoinen. Alakerrassa on myös erillinen wc-tila ja suuri varastotila. Alakerrasta on myös kulku talon piha-alueelle. Pihapiirissä on erillinen autotalli ja katospaikka sekä sen yhteydessä oleva tilava lämmin varasto. Pihassa on myös viihtyisä kota, jossa on ihana oleskella tulen äärellä. Lämmitysjärjestelmänä koko talossa on jalalle mukava sähkötoiminen lattialämmitys ja lisäksi varaava takka. Lisäksi talossa on kaksi ilmalämpöpumppua lämmitykseen ja viilennykseen. Lämmityskustannus on ollut vain n. 16.000 kWh vuodessa viimeisimpien vuosien aikana. Talossa on koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä lämmön talteenotolla. Suvisaaristossa asut maaseutumaisessa rauhassa, kuitenkin lähellä Helsingin ja Espoon palveluita. Alueella on upeat mahdollisuudet ulkoiluun ja merellisiin harrastuksiin. Talvella aivan edustalla merenrannasta lähtee hiihtolatu ja luistelurata. Kysy lisätietoja ja sovi oma näyttö: Raya Virtanen | raya.virtanen@westhouse.fi | 040 820 7717 tai Pekka Kujala | pekka.kujala@westhouse.fi | 040 832 8888 oma piha, autotalli, autokatos, takka, kodinhoitohuone, takka, merinäköala

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80334499
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, k, rt, 4-5 mh, 3 x wc, kph, s, ph, ask.h, var
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
210 m²
Muiden tilojen pinta-ala
132 m²
Kokonaispinta-ala
342 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen Edellä mainittuun asuinpinta-alaan on laskettu mukaan sisääntulokerroksen ja yläkerran ulkoseinien sisäpuolen rajaamat, yli 160 cm korkeat tilat, sekä alimman kerroksen saunaosasto. Yhteensä n. 210 m2. Muiden tilojen pinta-alaan on laskettu mukaan alakerran varasto-, askartelu- ja tekninen tila (n. 86,7m2), sekä autotalli (n. 45 m2), näiden ala yhteensä n. 131,7 m2. Tiedot on saatu rakennuspiirustuksista. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
2003
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan, kevät 2024. Vapautuminen sopimuksen mukaan n. 2-3 kk kaupoista.

Hinta

Myyntihinta

960 000,00 €

Velaton hinta

960 000,00 €

Neliöhinta

4 571,43 €/m²

Vastike

Hoitovastike

195,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

195,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 24 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Lisätietoja maksuista: Osakkailta kerättävällä vastikkeella maksetaan kiinteistövero, kiinteistövakuutus, vesiliittymän kuukausimaksu, yhteisen tieliittymän kunnossapito, jätevesijärjestelmän käyttö- ja kunnossapitomaksu. Kunkin rakennuksen hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja vastaa ko. rakennuksen sekä siihen kuuluvan alueen kunnossapidosta sekä kaikista ylläpito- ja korjauskustannuksista. Tien ja pihan auraus maksoi talvella 2022-2023 130 euroa (lasku 260 e, jaetaan naapurin kanssa). Vesimaksuennakko 24 eur/kk tämän talon osalta (Yhtiövastikkeeseen sisältyvä ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kellarikerroksessa suuri huone, joka voi toimia vaikka arkiolohuoneena tai harrastehuoneena, perheen tarpeiden mukaan. Tilasta käynti ulos.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Keskuspölynimuri.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Laajakaistaliittymä: Elisa, Korttelikuitu talon sisällä langattomasti + rj45-pistorasiat, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Suora sähkölämmitys, lattialämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 16000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: 2 ilmalämpöpumppua
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Suvisaariston vesiosuuskunta.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja Kellari kiviharkko
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio ja valurauta. Työtason materiaali: Puu ja Graniitti. Todella suuri keittiö, jossa kaapistot vaaleaa puuta ja somisteena kirsikkapuuta, runsaasti työtasoja, sekä puusta että graniitista. Astianpesukone uusittu 2021 ja liesituuletin 2023, muut kodinkoneet oletettavasti alkuperäisiä. Keittiössä myös puulämmitteinen uuni ja valurautaiset keittolevyt, loistava paikka pizzan, joulukinkun tai leivän paistamiseen.
Jääkaappi (LG rosterinen), erillinen pakastin (LG rosterinen), astianpesukone (Hisense rosterinen, v. 2021), liesi (Siemens induktio), erillisuuni (Siemens rosterinen) ja liesituuletin (Rosterinen, v. 2023)
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran kylpyhuoneessa suihkukaappi, pesuallas ja allaskaappi sekä erillinen kaapisto ja wc-istuin. Keskikerroksen wc-tilassa on suihkuvaraus. Alimmassa kerroksessa saunaosastolla suihkutila ja poreamme.
WC-tilojen kuvaus
Keskikerroksessa erillinen reilun kokoinen wc, jossa myös varaus suihkulle. Yläkerrassa wc-istuin kylpyhuoneessa, kellarikerroksessa erillinen wc.
Saunan kuvaus
Kellarikerroksessa tilava sauna ja pesutilat. Pesuhuoneessa suihkutila sekä poreamme.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Erittäin tilava kodinhoitohuone, jossa runsaasti kaappi- ja laskutilaa, valoa tulee kahteen suuntaan avautuvista ikkunoista. Pesuallas, kuraeteinen. Käynti ulos.
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kurapiste, keskuspölynimuri, pyykkikaapit ja pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa erkkeri, joten ikkunoita kolmeen suuntaan. Pääikkunoista merinäköala. Olohuone yhdistyy ruokailutilaan, josta käynti terassille.
Lattiamateriaalit: Laatta
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa yksi makuuhuone, jossa koko seinän pituudella kaapistoja. Käynti ulos terassille. Yläkerrassa 3-4 tilavaa makuuhuonetta, yksi näistä 'tornihuone' johon käynti lasipariovien kautta, huoneesta kulku sen yhteydessä olevaan pienempään huoneeseen, joka voi toimia lasten leikkihuoneena tai työhuoneena. Yhdestä yläkerran makuuhuoneesta käynti parvekkeelle.
Lattiamateriaalit: Parketti
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Kaappien ja vaatehuoneiden lisäksi kellarissa iso varastohuone. Autotallin yhteydessä myös varastotilaa. Ulkovarasto on eristetty, mutta lämmitys tapahtuu erillisellä lämpöpatterilla.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
49-449-1-429
Isännöitsijän yhteystiedot
Asukasisännöinti
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiöjärjestyksen mukaan kunkin rakennuksen hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja vastaa ko. rakennuksen sekä siihen kuuluvan alueen kunnossapidosta sekä kaikista ylläpito- ja korjauskustannuksista asunto-osakeyhtiölain 4 luvun 2 pykälän 2 momentin ensimmäisessä ja toisessa lauseessa mainitut rakenteelliset seikat mukaan lukien sekä kaikista mahdollisista laina-osuuksista. Näin ollen As Oy Espoon Ullebo ei ota ollenkaan lainaa yhtiölle.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 1

Tehdyt remontit
01/2024 pesuhuoneen likaantuneiden laattasaumojen uusiminen, silikonisaumojen uusiminen, lattian syväpesu ja pinnoitus
2023 makuuhuoneiden lattiat uusittu, valkolakattu tammiparketti.
Yläkerrassa kolme makuuhuonetta seinät maalattu.
Talon ja autotallin ulkoseinät maalattu 07/2023. Takuu voimassa 2 v työn suorituksesta. Talon ja autotallin tiilikattojen huolto ja pinnoitus 07-08/23. Takuu voimassa 2 v työn suorituksesta.
Keittiön välitilalaatoitukset uusittu.
2022 Keittiön välitilavalot uusittu. Keittiöterassin kaide uusittu. Sisääntuloterassin kaide maalattu ja osittain uusittu. Yläkerran suihkukaappi uusittu. Keskikerroksen wc:n lattia uusittu.
2021-2022 Kaikki lämmitystermostaatit uusittu.
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 16.01.2034, Lisätiedot: Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuuden vertailuluku 120 (uuden rakennuksen vaatimus <103).
Tontin koko
3 400 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Kaupungin puistoalueeseen rajoittuva tontti. Kiinteistön käyttämätön rakennusoikeus kuuluu naapurille.
Kaavoitustiedot
Soukanniemi-Suvisaaristo osayleiskaava. Espoo yleiskaava 2060, suunnitelma tullut vireille 7.9.2022.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava

As Oy Espoon Ullebo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kauppa- ja muut lähipalvelut Espoonlahden Lippulaiva, tai Soukan palvelut.
Koulut: Espoonlahden ja Soukan koulut.
Päiväkoti: Runsaasti päiväkoteja Espoonlahti - Soukka -alueilla.
Paikallistiedot: Suvisaaristo on Espoon merellinen kaupunginosa, saaristo, Espoon lounaiskolkassa, alueella monimuotoinen ja kaunis luonto.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki n. 600 m päässä, bussi 145 vie esimerkiksi Soukan tai Espoonlahden metroasemalle. Omalla autolla sujuvat yhteydet eri suuntiin. Helsingin keskustaan n. 30 min ajomatka.
Pihan kuvaus
Tasainen nurmikkopiha, piha rajautuu kaupungin puistoalueeseen, joka jatkuu meren rantaan saakka. Tällä osakeryhmällä on käyttö- ja hallintaoikeus 2210 m2 piha-alueeseen. Käyttö- ja hallinta-alueen rajat on merkitty yhtiöjärjestyksen liitekarttaan.
Tiedustelut
Pekka Kujala, 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Suvisaaristo, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Westhouse LKV

Westhouse LKV
Westhouse LKV
SKVL jäsenyritys

Haukilahdenkatu 16,
02170 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.