RE/MAX Villa | Asuntokulma Oy LKV

Omakotitalo | 4-6h + 2kph + s + autotalli + varasto (139 m2 + kellarikerros 93 m2)

Kuninkaistenportti 16 A, Kuninkainen, Espoo

Hinta

895 000 €

Koko

139 / 232 m²

Vuosi

2017

Tämä 2017 valmistunut omakotitalo on viimeistelty tyylikkäin yksityiskohdin laadusta tinkimättä. Varsinaista huoneistoalaa rakennuksesta löytyy 139 m2, jonka lisäksi kellarikerroksesta löytyy 93 m2 monipuolisesti hyödynnettävää lisätilaa. Lämmitysmuotona toimii maalämpö ja jakotapana toimii vesikiertoinen lattialämmitys. Lisäksi lämmönlähteenä toimii varaava takka. Suurista ikkunoista tulvii runsaasti luonnonvaloa valaisemaan olohuonetta, jossa n. 5,50 metriä korkea huonekorkeus lisää tilantuntua entisestään. Kvikin valmistama laadukas keittiö on varusteltu modernein kodinkonein ja keittiöstä on uloskäynti laatoitetulle terassille ja suojaisalle piha-alueelle jossa kelpaa viettää kesäpäivää. Piha-alue rajautuu metsänreunaan rinteeseen, jossa kasvaa mustikkaa ja puolukkaa. Tontti sijaitsee rauhallisella alueella ja tuijapensaat lisäävät yksityisyyttä entisestään. Kylpyhuoneessa on panostettu yksityiskohtiin ja jokainen materiaalivalinta on huolella harkittu. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja tyylikäs sauna. Kodinhoitohuoneessa on runsaasti kaappi- ja laskutilaa sujuvoittamaan arkea sekä tilaa pesutornille. Lisäksi ensimmäisessä asuinkerroksessa on tilava erillinen WC. Toisessa asuinkerroksessa sijaitsee kaksi makuuhuonetta, vaatehuone, kylpyhuone sekä oleskelutila, josta on kulku parvekkeelle. Makuuhuoneisiin mahtuu täysleveät sängyt ja erillinen vaatehuone tuo lisää säilytystilaa vaatteille. Kahden varsinaisen asuinkerroksen lisäksi tässä kodissa on maantasossa sijaitseva kellarikerros, joka tarjoaa monipuolisesti hyödynnettävää lisätilaa. Kellarin tilat soveltuvat erinomaisesti harrastuksiin, säilytykseen tai työskentelytiloiksi. Tällä hetkellä autotalli on muunnettu kuntosaliksi. Lämpimän autotallin lisäksi ulkopuolelta löytyy autokatos, josta pääsee sateisella säällä kastumatta suoraan sisätiloihin. Kuninkainen sijaitsee parin kilometrin päässä kauppakeskus Sellosta, josta löydät kattavat palvelut. Lähistöltä kulkee monipuoliset julkisen liikenteen yhteydet ja autolla pääset liittymään ripeästi Kehä 1:lle ja 2:lle. Asuinalue tarjoaa rauhallista asumista luonnonläheisessä ympäristössä tarjoten hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Kohteen näytöt järjestetään yksityisesittelyinä, sovi rohkeasti oma aikasi yksityisesittelyyn! Lisätiedot ja esittelyvaraukset: Roope Rousu Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV 040 509 7238 | roope.rousu@remax.fi www.remax.fi/rooperousu Don’t hesitate to contact me in English also. Mikäli tarvitset hinta-arvion nykyisestä kodistasi, ole yhteydessä, niin laadin tarkan arvion sekä kodinmyyntisuunnitelman. Arviokäynti on maksuton sekä sitoumukseton

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80335274
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-6h + 2kph + s + autotalli + varasto (139 m2 + kellarikerros 93 m2)
Asuintilojen pinta-ala
139 m²
Muiden tilojen pinta-ala
93 m²
Kokonaispinta-ala
232 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuspiirustuksien mukaan kahden varsinaisen asuinkerroksen ilmoitettu kerrosala on 165 m2 ja huoneistoala 139 m2. Tämän lisäksi talossa on kellarikerros, jonka ilmoitettu kerrosala on 93 m2.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2017
Vapautuminen
4 kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

895 000,00 €

Velaton hinta

895 000,00 €

935 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 317,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkön ilmoitettu kulutus otettu ajalta 1.6.2022-31.5.2023. Vuosikulutus keskimäärin ollut 10 000 kWh sisältäen käyttösähkön ja lämmityksen. Esimerkiksi n. 0,095 €/ kWh sähkösopimuksella sähkön hinta olisi siirtoineen n. 160,00 €/kk sisältäen käyttösähkön sekä lämmityksen. Vesimaksut kulutuksen mukaan vesilaitoksen hinnan mukaisesti. Vesimaksut ovat olleet nykyisillä asukkailla n. 30 €/kk. Jätehuoltomaksut tyhjennysvälin mukaan. Jätehuoltomaksut ovat olleet nykyisillä asukkailla n. 20 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan kuuluu kodinhoitohuoneen peili ja kellarikerroksessa oleva jääkaappipakastin. Polttopuut eivät kuulu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Loppukatselmuksen pöytäkirjassa on huomautus puuttuvista porraskaiteista, joita ei ole asennettu loppukatselmuksen jälkeen.
Tehdyt remontit
Maalämpöjärjestelmän huoltoa, ilmanvaihtokoneen suodattimen vaihto 6 kk välein.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kohde on kuntotarkastettu 11/2023. Raportti saatavilla kohteen välittäjältä.
Energialuokka
  • Energiatodistuksen voimassaoloaika: 03.08.2025
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Varaava takka, Puu
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio
Jääkaappipakastin, astianpesukone, uuni, liesituuletin, liesi ja keittiösaareke
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, pesuallas, pyykkikaapit, lattiakaivo, lattialämmitys, tila pesutornille, pöytätaso ja peili
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-54-78-6
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 044 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Talo sijaitsee rauhallisen pihatien päässä. Piha-alue jaettu kahteen tasoon, luoden suojaisan yläpihaosuuden. Näkösuojana tien suuntaan tuijapensaita. Talon takana tontti rajautuu metsän/kallion reunaan. Koko kiinteistön pinta-ala on 2 234 m2 ja myytävän määräosan hallinta-alue on 1 044 m2.
Rakennusoikeuden pinta-ala
170 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kiinnitykset: 600000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: 1. Kulkuyhteyttä varten tarvittava alue (049-2000-K346) Rekisteröintipvm: 23.5.2012 Oikeutetut: 49-54-78-6 Rasitetut: 49-54-78-5, 49-54-78-9 2. Kulkuyhteyttä varten tarvittava alue (049-2000-K345) Rekisteröintipvm: 25.8.2016 Kulkuyhteyttä varten tarvittava alue /2 Oikeutetut: 49-54-78-4, 49-54-78-9, 49-54-78-10 Rasitetut: 49-54-78-6
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Myytävän määräosan rakennusoikeuden on määritetty hallinnanjakosopimuksella olevan 170 kem2. Rakennusoikeus on käytetty.
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki 09 816 21
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tiedustelut
Roope Rousu, 040 509 7238, roope.rousu@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kuninkainen, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Roope Rousu

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, TEAM ELITE

RE/MAX Villa | Asuntokulma Oy LKV

RE/MAX Villa | Asuntokulma Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.