RE/MAX Areena | Barzec Ullanlinna Oy

Omakotitontti

Metsolantie 33 B, Korso, Vantaa

Hinta

90 000 €

Koko

1 000

Tervetuloa tutustumaan tähän mahdollisuuksien kohteeseen, joka sijaitsee Vantaan Korson alueella. Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella on sen pinta-alaksi muodostuu noin 1000 m2. Tontilla on purkukuntoinen 1952 rakennettu talo on täynnä historiaa ja mahdollisuuksia. Myös purkukuntoinen saunarakennus. Ei sähkö- eikä vesi- ja viemäriliittymää. Katso itse tämän kohteen ainutlaatuinen potentiaali ja harkitse mahdollisuuksia, mitä se sinulle tarjoaa. Älä missaa tätä tilaisuutta - riippumatta siitä, etsitkö ensimmäistä kotiasi, sijoituskohdetta, tai seuraavaa remonttiprojektia.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80335756
Sijainti
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

90 000,00 €

Velaton hinta

90 000,00 €

139 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

193,89 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Lokakuu 2023 sähkölasku 237,52 €. Sähkön vuosikäyttöarvio 8012 kWh + yö 4887 kWh. Talossa ei ole asuttu 10 vuoteen, mutta peruslämmöt on pidetty päällä.

Kohteen lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Merkittävimmät korjaus-, kunnostus- ja huoltotoimenpiteet ovat maanpinnankallistusten parantaminen rakennuksesta poispäin, kasvillisuuden ja hienoaineksen poistaminen rakennuksen vierustalta, kuistin painuman korjaus, sade- ja sulamisvesien poisjohtamisen parantaminen, sadevesikourujen vaurioiden korjaaminen, julkisivuverhouksen vaurioiden kunnostaminen, julkisivuverhouksen huoltokäsittely kuluneilta osin, ikkunoiden puuosien huoltokäsittely / ikkunoiden vaihtaminen, vesikatteen paikkahuoltokäsittely, sivu-ullakkotilojen kulkuovien tiivistykset ja eristykset, keittiöiden uusimiset, ilmanvaihdon tehostaminen, lämpimän käyttöveden säätäminen vastaamaan ohjearvoja ja lvis järjestelmien uusiminen ikääntymisestä johtuen. Omistajan kertoman mukaan vesimittarin alueen putkessa on vuoto, putki vuotaa mikäli vedet avataan mittarilta, suositellaan vuodon ja vuodosta aiheutuneiden rakenteiden korjaamista. Merkittävimmät jatkotutkimustarpeet ovat perustusten ja väliseinien alaosien toteutustavan selvittäminen, salaojien olemassa olon selvittäminen, perusmuurin vedeneristeen olemassa olon selvittäminen, yläpohjatilaan kulkusiltojen asentaminen ja tilan tarkastaminen ja kuistin yläpohjatilan tarkastaminen. Yläkerran vaatekomeron ja makuuhuoneen katoissa on kosteusjälkiä, suositellaan kosteusjälkialueiden vaurioiden laajuuden selvittämistä ja korjaamista. Kohteessa on betonilaatan yläpuolinen puulattiarakenne. Rakenteen riskinä on maakosteuden nouseminen kapillaarisesti tai sisäilman kosteuden tiivistyminen rakenteisiin. Rakenne on luokiteltu vaurioitumisherkäksi rakenteeksi myös asuntokaupan kuntotarkastuksen suoritusohjeessa (KH 90-00394). Rakenteen kuntoa ei voida pintapuolisesti selvittää. Alapohjarakenteen kuntoa selvitettiin tienpuolen huoneen ulkokulmasta. Avatulla kohdalla havaittiin purueristeessä mikrobiperäinen haju. Suositellaan rakenteen kunnostamista tarvittavassa laajuudessa, suositellaan työstä tekemään korjaustyöselostus. Lisää tietoa kuntotarkastusraportissa.
Tehdyt remontit
Wc-tilat rakennettu 1977, salaojat 1984, maalaus 1987 ja 2014, lisäeristys 1987, vesikaton maalaus 2019.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: ei.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-83-209-1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 000 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Tontti jaetaan kahteen osaan noin 1000 m2 hallinnanjakosopimuksella, kun ostaja löytyy.
Rakennusoikeuden pinta-ala
250 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kiinnitykset: 0
Kaavoitustiedot
AO11
Rakennukset
Saunarakennus, joka on purkukuntoinen
Tiedustelut
Harri Sallankivi, 0400 630 848, harri.sallankivi@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Korso, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Harri Sallankivi

Myyntineuvottelija

RE/MAX Areena | Barzec Ullanlinna Oy

RE/MAX Areena | Barzec Ullanlinna Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.