RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

Omakotitalo | 5h, k, psh / s / khh, tekn + ak / varasto

Impivaaranpolku 10, Virkkala, Lohja

Hinta

156 000 €

Koko

119 / 147 m²

Vuosi

1980

Tarjolla Jämerä -täyskivitalo Virkkalasta. Tässä oikeasti on kohde, joka kannattaa tulla katsomaan paikan päälle. Miksi näin, niin siksi että kuvat eivät kerro tuhatta sanaa saatikka totuutta tästä talosta. Rakennus on kivitalo päästä varpaisiin eli seinien lisäksi alapohja ja yläpohjakin ovat kivirakenteiset. Kyse ei myöskään ole valesokkelirakenteesta, vaan tuulettuvasta alapohjasta. 1-tasoratkaisu ja 3-4 makuuhuonetta kelpaavat kyllä monelle ja vaikka yksi näistä neljästä makuuhuoneesta onkin tällä hetkellä läpikulkutilana, on sen muuttaminen paremmin toimivaksi makuuhuoneeksi mahdollista vaikkapa samalla, kun remontoit pesutilat. Talo on ollut rakentamisesta saakka yhden perheen koti. Tontti on napakka 600 m² ja se on onnistuttu rakentamaan kivasti niin, että on jäänyt sopivasti pihaa sekä myös terassialueita. Sitä voisi kuvitella, ettei näin pienellä tontilla olisi yksityisyyttä, vaan kyllä on. Ja mukavasti on myös istutuksia eli piha on valmis. Autokatos, jonka perällä on myös eristämätön varasto, on aivan sisäänkäynnin vieressä. Talo sijaitsee päättyvän kadun varressa, lähellä Hanko-Hyvinkää valtaväylää ja niin suomen- kuin ruotsinkielisetkin koulut ovat lähistöllä ja alakoulut lähes vieressä. Öljylämmityksen voi järkevästi ja helpostikin muuttaa nykyaikaisempaan lämmitysmuotoon, saunassa on varaus puukiukaalle ja olohuoneessa on takka, johon voisi asentaa takkasydämen. Vaikka talo on hyvinkin asuttavassa kunnossa, se vaatii toki remonttia. Tervetuloa siis tutustumaan tähän 80-luvun alussa rakentuneeseen vankkaan omakotitaloon, Lohjan Virkkalassa! Soita Minnalle ja sovitaan aika käynnille! P. 0449724489 + TÄYSKIVITALO + NOPEAT KAUPAT MAHDOLLISET + VAPAUTUU NOPEASTI + VESIKIERTOINEN LÄMMITYSVERKOSTO

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80336205
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, psh / s / khh, tekn + ak / varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
119 m²
Kokonaispinta-ala
147 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Ostajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1980
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan/maksimissaan 1 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

156 000,00 €

Velaton hinta

156 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

300,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Öljyä on tilattu 1000 litraa 2 kertaa vuodessa loka-/marraskuussa ja maalis-/huhtikuussa. Tilattu kesälaatua, koska säiliöt ovat eristetyssä tilassa. 3/2024 on viimeksi tilattu 1000 litraa (noin 1600 €). Talousjätteet: Jätehuollon perusmaksu + jäteastian tyhjennys tai jätepistemaksu sen mukaan viekö jätteet itse pisteelle vai onko noudossa (www.rosknroll.fi). Vesi- ja jätevesi: Kaupungin taksojen mukaan. Sähkön kulutustietoja ei ole saatavana. Sähkön ja veden kulutukseen vaikuttavat merkittävästi mm. asumistottumukset, henkilölukumäärä ja lämmityskauden olosuhteet. Voit arvioida sähkönkulutustasi: https://vare.fi/sahkonkulutus/laskuri. Voit arvioida vedenkulutustasi: https://www.vesi.fi/vesijalanjalkilaskuri. Lisäksi mm. vakuutukset sekä polttopuut.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tuulikaappi: Lattiapinta laattaa, seinäpatteri, vaatekaappi (kaapissa on sulaketaulu). Iso eteisaula, jossa runsaasti kaappitilaa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet ja asennetut koukut ja telineet, sälekaihtimet, olohuoneen ja keittiön verhot (jos ostaja haluaa), lämmitysöljy (1000 l ostettu 3/2024, käytetään vielä lämmitykseen), pyykinpesukone (jos ostaja haluaa), ruohonleikkuri (jos ostaja haluaa). Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Etupuolella (luode) on katoksen alla oleva terassiosuus ja takapuolella (kaakko/etelä) avoterassi suojassa katseilta.
Tehdyt remontit
2023: Tammikuussa paisunta-astian ja varoventtiilin huolto. Kesäkuussa öljypoltinhuolto ja suuttimen sekä suodatinkennon vaihto.
2022: Tammikuussa nuohous.
2020: Asuinrakennuksen kattomateriaali vaihdettu.
2010 noin: Asennettu parkettilattiapinnat.
2000-luvun alussa: Keittiöremontti, jonka yhteydessä poistettu viileä ruokakomero.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä/uusittu 2020. Lisätietoja kunnosta: Rakennuksen kunnon voi tarkemmin määrittää kuntotarkastuksessa. Myyntiesitteellä ilmoitettu kuntoluokitus on subjektiivinen käsitys asunnon kunnosta, eikä sitä tule sekoittaa rakennusalan ammattilaisen tekemän kuntotarkastuksen, -tutkimuksen tai -arvion kuntoluokitukseen.
Energialuokka
  • E (2018)
  • Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 27.11.2033
Asbestikartoitus
  • Ennen vuotta 1995 rakennettujen rakenteiden purkutöitä, tulee tehdä haitta-ainekartoitus. Mikäli rakenteista löytyy asbestia, tulee purkutyöt teettää asianmukaiset luvat omaavalla urakoitsijalla.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljy
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Siporex-harkko ja betonielementti
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (lattia): Parkettia muualla paitsi kolmessa makuuhuoneessa muovimatot ja tuulikaapissa, pesutiloissa sekä wc:ssä laattaa.
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Puu.
Jääkaappipakastin (Festivo Cold system kotikylmiö), liesituuletin (hormiin), astianpesukone (Point) ja mikroaaltouuni (jos ostaja haluaa)
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilat ovat alkuperäiset. Alkuperäisessä pohjapiirroksessa pesutilaan on suunniteltu myös wc-istuin. Mahdollisuus toteuttaa on olemassa.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, suihkuseinä, lattialämmitys (vesikierrolla), peilikaappi, pesuallas ja allaskaappi
WC-tilojen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Tilat ovat alkuperäiset. Puukiuasta ei ole koskaan ollut, hormipaikka on kuitenkin valmiina.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas ja varaus puukiukaalle
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoidolle on tila pesutilojen yhteydessä. Tilat ovat alkuperäiset.
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys (vesikierrolla) ja Oskarin oksa
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa on avotakka.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolmessa makuuhuoneessa lattiapinnat muovimattoa (mh 1 alkup, 2 ja 3 uusittu jossakin vaiheessa). Yhdessä makuuhuoneessa lattiapinta parkettia ja huoneesta on kulku ulos sekä pesutiloihin. Yhden makuhuoneen seinissä puolipaneeli. Huoneissa kiinteät kaapistot.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lohja toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
444-422-1-267
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
600 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rasitteet
Kiinnitykset: 22300, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Kiinteistö vapautetaan ostajalle myyjän mahdollisista lainoista vapaana ja olemassa olevat panttikirjat (kiinnitykset) ovat ostajalle valmista lainan vakuutta. Aikaisemmin perustetut rasitteet koskevat tätä rekisteriyksikköä - Tontin takaosan lähellä on alue, jolla voimalaitoksella on oikeus pitää/ottaa käyttöön voimansiirtolaitteita. Kartan mukaan alue ei kuitenkaan rajoitu tähän tonttiin.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeuden määrä ja rakentamisen mahdollisuudet tarkastettava aina luvan myöntävältä viranomaiselta.
Kaavoitustiedot
Kaavamerkintä AOR/ Asuinrivitalojen tai erillisten omakotirakennusten korttelialue. Lisätietoa: https://www.lohja.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaupunkisuunnittelu-ja-kaavoitus
Palvelut
Alakoulut (1-6 lk): Ristin koulu noin 500 m, Virkby skola noin 1 km
Yläkoulut (7-9 lk): , Källhagens skola noin 700 m
Yhtenäiskoulut (1-9 lk): Järnefeltin koulu noin 2 km
Lukiot: Virkby gymnasium noin 700 m, Lohjan Yhteislyseon lukio Lohjan keskustassa noin 9 km.
Virkkalan keskustasta noin 1 km päästä löytyvät ruokakaupat, apteekki, ruokapaikat ja kahvilapalvelut. Bensa-asemia on kaksin kappaleinnoin 1 km päässä. Tielle nro 25 (Hanko-Hyvinkää) on matkaa noin 1 km.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä Linja-autolla pääsee näppärästi Ristin koululta taikka kirkon kohdalta kyytiin. Vuoroja kulkee useampiakin päivässä esimerkiksi reittiä Virkkalanristi - Lohja - Helsinki tai Virkkalanristi - Karjaa. Ks. https://www.matkahuolto.fi/matkustajat/bussiaikataulut.
Tiedustelut
Minna Hankola, 044 972 4489, minna.hankola@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Virkkala, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Minna Hankola

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, NHS, Myyntijohtaja / Oy Dealvia Ab

RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.