Westhouse LKV
Westhouse LKV

Omakotitalo | 7h, k, s, spa, kuntosali + autotalli, ja 1h, kk, oma sauna

Kuusiniementie 29 A, Kuusisaari, Helsinki

Hinta

6 490 000 €

Koko

346 / 529,8 m²

Vuosi

2003

Kuusisaaren arvoalueella upea omarantainen merenrantakiinteistö. Mahtavat merimaisemat, väljät oleskelutilat takkoineen, noin 40m pitkä hiekkaranta ja tilava laituri isommallekin veneelle luovat ylelliset puitteet laadukkaalle asumiselle. Arkkitehtitoimisto Aaro Virkkusen suunnittelema vankka kolmikerroksinen kivitalo on valmistunut vuonna 2003. Kokonaisuuteen kuuluu tällä hetkellä erillinen asunto 38m2 omalla sisäänkäynnillä ja omalla saunalla. Rakennus on mahdollista muuttaa myös kahdeksi erilliseksi asunnoksi. Oma tilava hissi ja kahden auton lämmin talli. Pääsisäänkäynti on keskikerroksesta suureen halliin ja edelleen olohuoneeseen, jonka suurista ikkunoista on hulppeat merimaisemat Laajalahdelle. Lämmitetyt ikkunat takaavat kirkkaat maisemat myös talviaikaan. Samassa kerroksessa on keittiö upeine leivinuuneineen, tilava ruokasali, josta käynti myös ulkoterassille. Samassa tasossa myös kirjastohuone, työhuone ja kaksi muuta ulkoterassia. Eteishallista käynti myös talon tilavaan (8 henk.)hissiin. Helppoa ja miellyttävää asumista erittäin laadukkaasti. Yläkerrassa sijaitsevat päämakuuhuone jossa kylpyhuone, vaatehuone, erillinen wc, ulkoterassi. Makuuhuoneesta kauniit merimaisemat. Samassa tasossa myös kolme muuta tilavaa makuuhuonetta merimaisemin. Kaksi vaatehuonetta, kylpyhuone / wc, sekä erillinen yksiö omalla sisäänkäynnillä. Makuuhuoneista käynnit myös parvekkeille. Alimmassa kerroksessa tyylikäs spa- osasto 7,6m uima-altaalla, vastavirtalaitteella ja vesihierontalaitteella. Kaksi saunaa, perinteinen ja höyrysauna, sekä poreallas ja kylmävesiallas. Uima-altaan vieressä upea ikkunan takana oleva taideteos. Saunaosastolta käynti ulkopatiolle vilvoittelemaan. Saunaosaston yhteydessä on tunnelmallinen takkahuone pukeutumistiloineen. Alakerrassa myös kodinhoitohuone, runsaasti varastotilaa, askartelutilaa, teknistä tilaa, kuntosali, sekä kahden auton tilava lämmin talli. Kiinteistöllä on tehty varsin laajat korjaus- ja saneeraustyöt vuosien 2022 ja 2023 /-24 aikana, mm maalämpökaivot uusittu. Korjauksista saatavilla erillinen kattava lista. Rakennuksessa maalämpö ja aurinkopaneelit. Asuinrakennuksen huoneistoala 1krs 180m2, 2 krs 166m2, yhteensä 346m2. Muut tilat: kellarikerroksen sisäpinta-ala 184m2, yhteensä 530m2. Pinta-alatiedot perustuvat Arkkitehtitoimisto Aaro Virkkunen & Co Oy:n tekemään rakennuslupahakemuksen liitteen laskelmaan 18.12.2000. Nyt myytävä kokonaisuus myydään kokonaisuutena joka käsittää tontin jonka pinta-ala on 1577m2 ja viereisen hallinnanjakosopimuksella olevan tontin määräosan pa 869m2, Määräosa on rakentamaton, rakennusoikeus 250 kerrosneliömetriä. Tontti ja määräosa (kokonaisuus) yhteensä 2446m2. Tervetuloa tutustumaan tähän hyväkuntoiseen upeaan merenrantakiinteistöön. Myyntiä hoitavat: Hannu Martin +358 50 344 6137 hannu.martin@westhouse,fi Arto Loven +358 44 747 7000 arto.loven@westhouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80336371
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h, k, s, spa, kuntosali + autotalli, ja 1h, kk, oma sauna
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
346 m²
Muiden tilojen pinta-ala
183,8 m²
Kokonaispinta-ala
529,8 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen Pinta-alat perustuvat arkkitehtitoimisto Aaro Virkkusen pinta-ala laskelmiin. Huoneistoala 1 krs 180 m2, 2 krs 166m2, yhteensä 346m2. Kellarikerroksen sisäpinta-ala 183,8m2.
Kerrokset
1/3
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2003
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Vapautuu sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeastikin.

Hinta

Myyntihinta

6 490 000,00 €

Velaton hinta

6 490 000,00 €

Neliöhinta

18 757,23 €/m²

Muut maksut

Kiinteistövero

9 347,95 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Alalakerrassa suuri tila esim. kuntosaliksi, askartelutilaa, varastotilaa, teknistä tilaa sekä tilava kahden auton lämmin talli.
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Ostajan tulee päivittää tv /netti tieto.) ja satelliittiantenni. Laajakaistaliittymä: Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Useita parvekkeita. Suuri lasitettu länsiterassi. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Oma upea kylpyläosasto jossa sauna- ja höyrysauna, uima-allas vastavirtalaitteella ja vesiputoustoiminnalla, kylmäallas, takkahuone, saunakeittiö, kuntosalitila,.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Asunnossa on tehty erittäin laajat ja kattavat remontit vuosien 2022- 2024 aikana, mm maalämpökaivot uusittu. Pyydä välittäjältä korjauksista: Tekninen kooste TALOTEKNIIKKA 2022/2024
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, aurinkokennot
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, teräs
Keittiön kuvaus
Asunnossa kaksi keittiötä. Varustukseen kuuluvat jääkappi (2 kpl), pakastin (2 kpl), kylmiö, mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin hormiin, keraaminen liesi, erillisuuni. Työtasot puuta, metallia. Lattia Lapin marmoria, seinät kaakelia ja puuta. Keittiöön mahtuu pieni aamiaispöytä, lisäksi keittiön yhteydessä leivinuuni ja tilava ruokailuhuone josta käynti myös upein merinäköaloin varustetulle terassille.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kolme kylpyhuonetta, Alimmassa kerroksessa ylellinen spa- osasto jossa uima-allas vastavirtalaitteella, hierovalla suihkulla, porealtaalla ja erillisellä kylmäaltaalla. Lisäksi tyylikäs panoramasauna ja höyrysauna. Spa- tiloista käynti ulos patiolle ja edelleen mereen.. Kylpyläosaston yhteydessä myös tunnelmallinen takka- pukuhuone, josta käynti ulos ja erillinen wc.
WC-tilojen kuvaus
Neljä erillistä wc:tä. Lisäksi kaksi wc:tä kylpyhuoneiden yhteydessä. Lattiat laattaa, seinät maalattu, peilikaappi.
Saunan kuvaus
Asunnossa kolme saunaa joista spa- osaston yhteydessä normaalisauna sähkökiukaalla ja höyrysauna. Erillisen yksiön yhteydessä myös sauna sähkökiukaalla. Lattiat laattaa seinät paneloitu, höyrysaunassa seinät laattaa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerran tilavaan kodinhoitohuoneeseen käynti myös ulkoa kätevän kuraeteisen kautta. Varustukseen kuuluvat pesuallas, pöytätaso, pesukoneliitäntä, kuivauskaappi, lattiakaivo. Lattia laattaa, seinät kaakelia, maalattu. Kodinhoitotilan välittömässä läheisyydessä askartelutila ja tilava lämmin varastohuone.
Olohuoneen kuvaus
Korkeasta ja valoisasta olohuoneesta upeat esteettömät merinäkymät Laajalahdelle. Suuret lämmitetyt ikkunat tuovat valoa ja avaruutta tähän suureen ja upeaan takalliseen olohuoneeseen. Olohuoneen ja sen vieressä olevan keittiön yhteydessä tilava ruokailutila, josta käynti ulkoterassille. Asunnon pääsisäänkäynti on tilavaan avaraan halliin, josta hissiyhteys (Kone, 8 henkilöä 630kg) ylä- ja alakerran tiloihin. Olohuoneen lattia Lapin marmoria, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita 5-7, josta osaa voi käyttää esim. työhuoneina. Tilavan merinäköaloin varustetun päämakuuhuoneen yhteydessä kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla, suuri vaatehuone ja erillinen wc. Makuuhuoneesta käynti omalle parvekkeelle.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Runsaasti säilytys- ja varastotiloja.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto, tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kupari, bitumihuopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Kuusiniementie 29
Kiinteistötunnus
91-30-76-41
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Kahden auton lämmin autotalli. Pihalla tilaa pysäköintiin.

Tehdyt remontit
Katso erillinen selvitys kunnostustoimenpiteistä.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
2 446 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Nyt myytävä kohde myydään kokonaisuutena joka käsittää tontin jonka pinta-ala on 1577m2 ja viereisen hallinnanajakosopimuksella olevan tontin määräosan pinta-alaltaan 869m2, Määräosa on rakentamaton, rakennusoikeus 250 kerrosneliömetriä. Tontti ja määräosa (myytävä kokonaisuus) pinta-ala yhteensä 2446m2.
Kaavoitustiedot
Lisätietoja pyydettäessä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Lehtisaaren ja Munkkiniemen palvelut.
Paikallistiedot: Munkkiniemen kattavat palvelut n.2km, hotelli Kalastajatorppa n. 1,5 km, Munkkiniemen terveysasema n. 3 km, Lehtisaaren Alepa n. 800m.
Koulut: Munkkiniemen koulu n. 2,7 km, Helsingin ja Tapiolan lukiot

Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistoon kuulu iso kahden auton lämmin autotalli sähköisellä kaukosäätö ovella. Lisäksi pihalla tilaa pysäköintiin.
Ranta
  • Oma ranta
  • Osin hiekkarantaa, rannalla laituri. Syvyys laiturin päästä n. 2-3-m.
Tiedustelut
Hannu Martin, 0503446137, hannu.martin@westhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kuusisaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hannu Martin

Westhouse LKV

Westhouse LKV
Westhouse LKV
SKVL jäsenyritys

Haukilahdenkatu 16,
02170 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.