Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy

Mökki tai huvila | Tupak. + 2mh + ph + wc + et + parvi + kelkkatalli / varastotila

Ankkurikuja 3, Rukatunturi, Kuusamo

Hinta

430 000 €

Koko

81 / 115 m²

Vuosi

2001

Nyt olisi tarjolla upea tunnelmallinen kelomökki Itä-Rukalta! Erinomainen sijainti aivan Vuosselin välittömässä läheisyydessä on varmasti jokaisen lomailijan mieleen. Tämän tunnelmallisen loma-asunnon katseenvangitsijana toimii olohuone, jonka isoista ikkunoista avautuu uskomattoman upeat näkymät vuoden aikojen mukaan värjäytyvään ympäröivään tunturiluontoon. Olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat avaran kokonaisuuden, jonka korkea kattokorkeus viimeistelee upeasti tilan. Tilan suurista ikkunoista säteilee upeasti valoa sisään ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvat maisemat maalaavat kuvankauniisti maiseman. Yhtenäinen avoin tila mahdollistaa kokkailun toiminnalisessa ja hyvin varustetussa keittiössä samalla perheen ja ystävien kanssa seurustellen. Tunnelmaa pimeneviin iltoihin tuo tyylikäs luonnonkivistä muurattu takka, jonka ympärillä kelpaa rentoutua. 

 Pääkerroksesta löytyy kaksi reilun kokoista makuuhuonetta, joissa molemmissa on hyvin kaappitilaa. Molemmissa makuuhuoneissa on omat myös isot ikkunat, joten huoneet ovat avarat ja valoisat. Lisää petipaikkoja löytyy lisäksi parvelta. Pesutilojen katseenvangitsijana toimii upeat keloyksityiskohdat, jotka luovat tunturin tunnelmaa tilaan. Tilavasta pesuhuoneesta löytyy lisäksi tunnelmallinen sauna, jonka lempeiden lölyjen lomassa kelpaa ihastella ikkunasta avautumaa rauhallista maisemaa. Löylyistä on myös helppo hilpaista suojaisalle kuistille vilvoittelemaan. Loma-asunnosta löytyy lisäksi erillinen wc sekä tilava eteinen. Eteinen kätkee hyvin kaappi- ja säilytystilaa sekä kuivauskaapin, joka on varmasti jokaisen aktiivisen lomailijan mieleen. 

 Loma-asunnon sivulta on käynti reilun kokoiseen varastotilaan, jossa on näppärä säilyttää niin moottorikelkkaa kuin myös muita harrastevälineitä. Tilavasta kelkkavarastosta on lisäksi kulku pienempään varasto/harrastetilaan, jossa mahtuu hyvin työstämään omia projekteja. Lämpimässä varastotilassa onnistuukin erinomaisesti myös suksihuolto ja sekä ulkovarusteiden säilytys. 


 Tässä loma-asunnossa kelpaa viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa lomaillen upeissa tunturimaisemissa. 
Sisustusmateriaaleiksi on valikoitunut kestäviä materiaaleja ja luonnonläheisiä sävyjä. Tilat on suunniteltu palvelemaan usean lomailijan tarpeita, ja kohde soveltuukin erinomaisesti niin omaan kuin myös vuokrauskäyttöön. Erinomainen sijainti takaa mutkattomat harrastusmahdollisuudet sekä sen, että kaikki palvelut ovat vain kivenheiton päässä! Tällä kiinteistöllä on myös 56 m2 käyttämätöntä rakennusoikeutta, joten laajennus tai piharakennus haaveet ovat sen puitteissa mukavasti toteutettavissa. Ota yhteyttä ja tutustutaan yhdessä tähän upeaan kohteeseen!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80336523
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Tupak. + 2mh + ph + wc + et + parvi + kelkkatalli / varastotila
Huoneita
3 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
81 m²
Muiden tilojen pinta-ala
34 m²
Kokonaispinta-ala
115 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Pääasuinkerroksen pinta-ala 81 m2 (kerrosala), alakerroksen kelkkatalli ja huoltotilat 34 m2 (kerrosala), lisäksi parvella alle 160cm korkeaa tilaa noin 20m2.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2001
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

430 000,00 €

Velaton hinta

430 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

946,60 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Pihanauraus noin 500 euroa/v.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tilava eteinen, jossa upea luonnonkivilattia ja tiloja vaatteiden säilytykseen sekä kuivauskaappi.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kalusteet ja varusteet. Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (TV). Lisätietoja terassista: Sisäänkäynnin yhteydessä katettu terassi.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Patterit ja lattialämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 21000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi ja Kelohirsi
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät pääosin kelohirttä ja kelolautaa. Kosteissa tiloissa kaakelia. Pintamateriaalit (lattia): Lattiat pääosin lautalattioita ja luonnokivilattiaa, kosteissa tiloissa laattalattiat. Pintamateriaalit (katto): Katot komeaa kelolautaa.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio ja keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Tilava ja hyvin varusteltu keittiö tarjoaa mukavat puiteet kokkailuun samalla perheen ja ystävien kanssa seurustellen. Keittiö on hyvin kestänyt aikaa niin kunnon kuin tyylin puolesta. Osa kodinkoneista uusittu viime vuosina.
Jääkaappi, erillinen pakastin (Erillinen pakastin alakerran varastotiloissa.), uuni, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Puu, Kelohirsi ja hirsi
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutilat sijaitsevat saunan kanssa sisäänkäynnin yhteydessä, joten saunasta on helppo hilpaista terassille vilvoittelemaan. Pesutiloissa on yksi suihku ja mukavasti tilaa vaatehuollolle.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, suihkuseinä ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Huvilan wc-tilat sijaitsevat eteisen yhteydessä.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Tunnelmallinen kelosauna tarjoaa miellyttävät löylyt aktiivisen ulkoilupäivän päätteksi.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneen toiminnallisuudet löytyvät alakerran tallin yhteydestä. Alakerran tallitiloissa on hulppeat tilat varustehuollolle ja ulkoiluvälineiden säilytykselle. Lisäksi näistä tiloista löytyy pesukone ja pakastin, sekä talotekniikka.
Seinämateriaali: Puu ja maali
Lattiamateriaali: Betoni
Varusteet: Pesukone
Olohuoneen kuvaus
Upea ja ylväs olohuone tarjoaa hulppeat tilat oleskelulle ja seurustelulle. Korkea huonekorkeus ja isot ikkunat tarjoavat mukavasti valoa ja avaruutta. Olohuone sijaitsee samassa tilassa keittiön ja ruokailutilan kanssa. Tilakokonaisuuden kruunaa upea luonnonkivistä muurattu takka.
Lattiamateriaalit: Kivi ja lauta
Seinämateriaalit: Puu, hirsi ja Kelohirsi
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi tilavaa makuuhuonetta sijaitsevat pääkerroksessa tarjoten mukavat puiteet ja petipaikat 4 henkilölle. Lisäksi parvelta löytyy makuutila kahdelle henkilölle sekä lisäpetipaikkoja parven aulasta.
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Puu, hirsi ja Kelohirsi
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin ulkovarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Rakennuksen alakerrassa on tilavat kelkkatalli, jonka yhteydessä myös mukavan kokoinen huoltotila/varasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
305-416-60-45
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 092 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Upea luonnon ympäröimä tontti sijaitsee rauhallisella paikalla päättyvän tien varressa.
Rakennusoikeuden pinta-ala
150 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 250000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kiinteistöllä on 56 m2 käyttämätöntä rakennusoikeutta.
Kaavoitustiedot
Lisätietoja kaavoituksesta Kuusamon kaupungilta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Kaikki Rukan matkailualueen palvelut löytyvät lähietäisyydeltä. RukaValleyn palvelut sijaitsevat alle kilometrin päässä ja Rukan kylälle matkaa kertyy noin 4 kilometriä.
Paikallistiedot: Huvila sijaitsee halutulla ja arvostetulla Vuosselinrinteen alueella. Kaikki aktiviteetit rinteistä latuihin ja ulkoilureitistöihin löytyvät kävelyetäisyydeltä. Aluetta ympäröi kaunis tunturiluonto upeine maisemineen.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, lentokenttä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Skibussipysäkki noin 200 metrin päässä.
Pihan kuvaus
Kaunis suojaisa ja tunturiluonnon ympäröimä piha. Pihan ympärillä on paljon viheraluetta, joka tekee ympäristöstä metsäisen ja erittäin rauhallisen
Tiedustelut
Antti Suhonen, +358 40 753 5050, antti@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuusamo

Asuinalueena Rukatunturi, Kuusamo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Antti Suhonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.