RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Rivitalo | 5h, kt, sauna

Tinasepäntie 44b A, Metsälä, Helsinki

Hinta

686 000 €

Koko

141 m²

Vuosi

2019

Idyllinen, 4-5 henkilön perheelle sopiva huoneisto asunto-osakeyhtiömuotoisessa paritalossa. Myydään Metsälässä avara ja valoisa koti, josta on hyvät kulkuyhteydet sekä ulkoilureitit. Tämän kaksikerroksisen huoneiston pohjaratkaisu tarjoaa monipuolisia asumisratkaisuja. Huoneiston alakerta on avara ja kolmeen ilmansuuntaan avautuvat ikkunat tuovat paljon luonnonvaloa. Asunnon keskipisteenä toimii yhdistetty keittiö-olohuonetila. Keittiö on varustettu Puustellin runsaalla kaappitilalla. Sisäänkäynnin lähellä sijaitsee huone, joka tarjoaa monipuolisia ratkaisuja. Alakerrassa sijaitsee myös tilava kylpyhuone. Lasitettu terassi ja parveke tuovat arkeen luksusta. Yläkerrassa ilmalämpöpumppu takaa sisälämpötilan mukavuuden ympäri vuoden. Lasitetulta terassilta pääsee asuntoa ympäröivälle pihalle, jonka suunnittelu on toteutettu tyylikkäästi ja ammattitaidolla Toivepiha Oy:n Sanna Moilasen toimesta. Yläkerran aula yllättää koollaan. Aulasta on suora yhteys kolmeen valoisaan ja tilavaan huoneeseen, joissa on runsaasti säilytystilaa. Lisäksi päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. Yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä löytyy myös kätevä kodinhoitopiste. Saunasta pääsee vilvoittelemaan rauhalliselle metsän suuntaan avautuvalle lasitetulle parvekkeelle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 10:45 - 11:15
Esittelijänä Kristiina Sevander
p. 044 250 6769

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80336538
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, kt, sauna
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
141 m²
Kokonaispinta-ala
141 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Huoneiston sisäkäynnin vieressä on kylmä varasto, jota ei lasketa kokonaispinta-alaan.
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2019
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

256 344,83 €

Velkaosuus

429 655,17 €

Velaton hinta

686 000,00 €

Neliöhinta

4 865,25 €/m²

Vastike

Hoitovastike

423,00 € / kk

Pääomavastike

3 526,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

4 334,13 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 22 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 384,93 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Tonttivuokra. Kylmävesi 3,63 m3. Lämmin vesi 8,32 m3. Asunnon hoitovastikkeen A perusteena pinta-alat (3,00e/m2/kk.). Autopaikkojen hoitovastikkeen B perusteena autopaikan osakelukumääriä, tässä asunnossa kuuluu huoneistovastikkeeseen. Rakennuslainan pääomavastikkeen C perusteena jyvitettyjen osakkeiden lukumäärä(0,54e/ jyvitetty osake/ kk). Korjauspääomavastike D perusteena autopaikan- ja huoneistojen pinta-ala, huoneistojen pinta-alan määrittämisessä käytetään kerrointa 1. Lisätietoja maksuista: Vesiennakkomaksu, tasataan vuosittain. Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi (yhtiöjärjestys 5 §).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Ulkovarasto sisäänkäynnin vieressä.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet ikkunoissa. Pyykinpesukone, kuivausrumpu. Ilmalämpöpumppu Toshiba Haori Design 13 yläkerran aulassa.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, 10M, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Lasitettu terassi ylä- ja alakerrassa, josta kulku sivupihalle. Huoneiston hallinnassa olevasta pihan-, terassinhuollosta ja kunnossapidosta sekä terassin lasituksesta vastaa osakkeenomistaja. Huoneistokohtaisella piha-alueella oleva puusto kuuluu taloyhtiölle. (YJ 4 §:n mukaan.). Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Lunastusmenettely autopaikoilla YJ 15 §: lunastusmenettely laukeaa, kun siirto tapahuu muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Mukavuus ilmalämpöpumppu Toshiba Haori Design 13 yläkerran aulassa.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Uudenveroinen. Vain pieniä asumisen jälkiä. Ulko-ovet lämmöneristettyjä. Kaiteet ja lasitukset, lasi kirkas. Asunnon ikkunat kolminkertaisia, puurakenteisia MSE-ikkunoita.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan vesijohto.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Keittiö on avara, valoisa ja toiminnallinen, ja siellä on säilytystilaa riittävästi. Laadukkaat kodinkoneet ja kalusteet kruunaavat keittiön. Keittiössä voi kokkailla rauhassa, mutta sieltä näkee hyvin olohuoneeseen ja kuuleekin kaiken tarvittavan. Keittiökalusteiden ovet: Puustellin TP47VK0, Tammi lakattu vaakaviilu laakaovi. Työpöytätasot: Puustellin, valkoista laminaattia. Välitilalaatta: Laattapisteen LPC PPA UNI CRISTAL PC113 10X30 valkoinen kiiltävä. Keittiöallas: Laptek BlancoAndao 500-IFA. Liesikupu: Swagon Casa Salsa maalattu hopea/musta lasi. Keittotaso (induktio) ja monitoimi-kalusteuuni (pyrolyysipuhdistus) Siemens. Astianpesukone: Siemens SN636X01KE kalustepeitteinen. Mikroaaltouuni: Siemens BF634LGS1. Kylmälaitteet Siemens: KS36VFI3V jääkaappi ja GS36NVI3V kaappipakastin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran kylpyhuone on tilava, ja sen yhteydessä on sauna. Tilassa on kaksi suihkua ja suihkuseinä. Seinät ovat Laattapisteen LPC Kansas Grey 30x60 harmaa matta laattaa vaakaan asennettuna. Lattialaattana on Laattapisteen LPC Kansa Grey 10x10 harmaa matta laatta. Katot ovat haapapaneelia 15x90 (kalliohöyläys). Tilan varustukseen kuuluvat: WC-istuin, bidee-suihku, allaskaappi ja peilikaappi sekä pyykinpesukone, kuivausrumpu ja pyykkikaappi koreineen. Kaiken kruunaa lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa on tilava, yhdistetty WC-suihkutila, jossa on suihku ja suihkuseinä, wc-istuin, bidee-suihku, peilikaappi ja allaskaappi. Seinälaatat ovat Laattapisteen TH White Matt 30x60 valkoinen matta. Lattialaatta Laattapisteen LPC Kansas Grey 10x10 harmaa matta.
Saunan kuvaus
Sauna lähes käyttämätön eli loistaa uutuuttaan. Katto ja seinät ovat haapapaneelia 15x90, kalliohöyläys. Lauteet ovat myös haapaa, 2-osainen selkänoja. Kiuas Harvia Cilindro PC90EE pilarikiuas. Erillinen ohjauspaneeli seinässä.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitopiste yläkerran kylpyhuoneen tiloissa.
Olohuoneen kuvaus
Tilava, avara ja valoisa olohuone, josta kulku lasitetulle terassille. Ikkunat takapihalle ja lasitetulle terassille päin. Hieman erillään olevaan keittiötilaan ja eteiseen hyvä näkö- ja kuuloyhteys. Lattia (koko asunnossa) Tarketin 7869017 Pure Tammi Nature Tres mattalakattu 3-sauvalautaparkettia. Seinät maalatut. Olohuoneesta portaat yläkertaan.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneet ovat tilavia. Päämakuuhuoneessa on tilava vaatehuone. Lattiat Tarketin 7869017 Pure Tammi Nature Tres mattalakattu 3-sauvalautaparkettia. Seinät maalatut.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Tilava vaatehuone päämakuuhuoneen yhteydessä, myös muissa huoneissa on riittävästi säilytystilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Konesaumattu peltikate, tummanharmaa.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-28-0249-4
Isännöitsijän yhteystiedot
Helsingin seudun isännöitsijät Oy, Kruusi Ilkka, ilkka.kruusi@hsi.fi, 0407747347
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Talovarasto, tekniset tilat, väestönsuoja sekä irtaimistovarasto G-talon kellarissa. Taloyhtiön lisätiedot: Taloyhtiön rahoituslaina 1 päättyy 30.12.2044. Taloyhtiön kiinnitykset: 7 429 580 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Sähköautojen latauslaitteiden kunnossapidosta vastaa asunto-osakeyhtiö YJ 4 §:n mukaan.

Tehdyt remontit
2021 Vuosikorjaukset rakennuttajan toimesta
2023 keväällä sähkölataustolpat autopaikoille
Tulevat remontit
2023 Rakennuttajan takuuaikaiset korjaukset
Energialuokka
Energiatodistuksen voimassaoloaika: 26.11.2028
Tontin koko
5 233 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Tontin vuokra-aika päättyy vuonna 2074.
Kaavoitustiedot
https://kartta.hel.fi/
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
53 492,22 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin seurakuntayhtymä

Asunto Oy Helsingin Sahraminrinne

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistoon kuuluu osakkeellinen autopaikka AP 13 kuuluu, lisäksi sähköauton latauspaikka, latauspylväässä on myös autolämmityskotelo.
Pihan kuvaus
Asunto-osakkeen hallinoima piha on Toivepiha Oy:n Sanna Moilasen kokonaan suunnittelema ja toteuttama laatoituksineen, kulkuväylineen ja istutuksineen. Taloyhtiön ns. yhteiskäyttöalueilla on mm. keinut, keinuhevonen, kiipeilytelineet, pensasistutuksia, perennoja, asfalttia ja nurmialueita. Yhtiön yhteiset piha-alueet ovat yhtiön hallinnassa YJ 4 §:n mukaan.
Tiedustelut
Kristiina Sevander, 044 250 6769, kristiina.sevander@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Metsälä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kristiina Sevander

Myyntineuvottelija

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.