CARA LKV Oy
CARA LKV Oy

Omakotitalo

Tuohipolku 8, Lapinkylä, Koivupää., Vantaa

Hinta

398 000 €

Koko

115,5 m²

Vuosi

1999

Tämä omakotitalo ja autotalli etsii uusia asukkaitaan Kivistön suuralueella viehättävässä Lapinkylässä. Hyvä pohjaratkaisu neljällä makuuhuoneella, alakerran olohuone-keittiötilan sydämenä leivinuuni. Autotalli kahdelle autolle tai harraste, -ja muuhun käyttötarpeeseen oman käyttötarpeesi mukaan. Rauhallinen vehreä sijainti, tontti rajautuu puistoalueeseen, jossa viherkaistale, pelikenttä sekä leikkipuisto. Yhtiömuoto, joten varainsiirtovero on 1.5%. Tähän kotiin on helppo ihastua, tervetuloa. Tiedustelut ja myynti: Virpi 050 430 4448

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80337077
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
115,5 m²
Kokonaispinta-ala
115,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Rakennuslupakuvien mukainen pinta-ala on 115,5m2. Pinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 132m2. Vantaan kaupungin rakennus-ja huoneistorekisteriotteen (epävirallinen) mukainen huoneistoala on 113m2 ja kerros-ja kokonaisala on 132m2. Autotallin kerros-ja kokonaisala on 40 m2. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu, ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi ilmoitetusta.
Rakennusvuosi
1999

Hinta

Myyntihinta

398 000,00 €

Velaton hinta

398 000,00 €

418 000,00 €

Neliöhinta

3 445,89 €/m²

Muut maksut

Kiinteistövero

681,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vastiketta ei ole kerätty. Yhtiö koostuu kahdesta erillisestä pientalosta. Kukin osakkeenomistaja vastaa (määritetty yhtiöjärjestyksessä kohta 5.) omistamiensa osakkeiden perusteella hallittavien tilojen ja piha-alueen rakennus,-korjaus,-kunnossapito,-ja käyttökustannuksista. Kulutetusta vedestä (oma alamittari b-huoneistolla) ja sähköistä osakkeenomistaja maksaa suoraan näiden toimittajille. Kiinteistövero maksetaan puoliksi maapohjan osalta, rakennusten osalta osakkaan hallinnassa olevien rakennusten mukaisesti. Jätemaksu n. 20€/kk. Yhteinen biojäte astia tulossa v. 2024 (maksu puoliksi). Vakuutusmaksu, joko yhdessä tai erikseen vakuutusyhtiön ja osakkaiden sopiman mukaan (nykyisellään molemmilla osakkeenomistajilla omat vakuutukset ). Vakuutus laaja, sisältää myös irtaimiston 708 €/vuosi. Vesi n 52€/kk. Talviaikaan poltettu puuta n. 5m3/lämmityskausi/vuosi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Veranta, vaatehuone ja aula-ja eteistilat. Autotallissa pesuallas, vesipiste ja lattiakaivo.
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Yhtiö sijaitsee lentomelualueella 55-60 dB.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Omistajalla on ollut erimielisyyksiä asennustyön laadusta (kylpyhuone, kodinhoitohuone ja sauna) remontin urakoitsijan kanssa, raportti saatavilla. Tarkastusraportti märkä-kodinhoitotilat 11/2020 Sheriff Services Ltd. Kuntotarkastusraportti 9.8.2023 Suomen Talokatsastus. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kuntotarkastus tehty 2023, 9.8.2023 Suomen Talokatsastus Oy Kylpyhuone tarkastus 2020, tarkastusraportti 2.11.2020 Sheriff Services Oy
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Patterit, lattialämmitys, ilmalämpöpumppu. Kokonaissähkön kulutus: 14600 kWh / vuosi.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Festivo jää-ja pakastinkaappi, astianpesukone, induktioliesi, liesituuletin, pesuallas, aamiaiskaappi, välitilassa laatta, työtasot laminaatti. Lattia: parketti Seinä: maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran pesuhuone remontoitu 2020 ( Road Rabbit Oy), ikkunallinen tila. Pinnat laatoitettu, lattialämmitys, suihku, lasiovi.
WC-tilojen kuvaus
Alakerta: wc-istuin, pesuallas-allaskaapit, peili, taso puuta, ikkunallinen tila, lattialämmitys. Lattia: laatta Seinät: laatta, katto puuta. Yläkerta: wc-istuin, pesuallas-allaskaapistot, peili. Lattia: laatta Seinät: laatta.
Saunan kuvaus
2020 Remontoitu. Ikkunallinen sauna, Harvian pystypilarikiuas (sähkö), lattia laatoitettu, kiukaan takana verhoiluseinä. Seinät paneelia, lauteet.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Remontoitu 2020. Kuraeteinen, käynti ulos, kaapistot, pesuallas, välitilassa laatta, työtasot laminaatti. Pesukoneliitäntä ( pesukone ei kuulu kauppaan), lattialämmitys. Lattia: laatta Seinät: laatta
Olohuoneen kuvaus
Olohuone yhdistyy keittiötilaan, tilassa varaava leivinuuni. Lattia: parketti Seinät: maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, kaksi pienempää yksi iso, alakerrassa yksi makuuhuone. Lattia: laminaatti. Seinät: maali ja tapetti.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot ja Autotalli
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
92-409-3-79
Isännöitsijän yhteystiedot
Ei isännöitsijää.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiöön kuuluu kaksi pientaloa.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Huoneistolla n. 40 km2 oma autotalli.

Tehdyt remontit
2010 Alakerran makuuhuoneen maalaus ja katon uusiminen. Alakerta 2012: olohuone. keittiö ja aula kaikki pinnat lattia, seinät ja katto, rappusten maalaus ja askelmien verhous. 2013 talo maalattu, yläkerran lattia vaihdettu ja seinät maalattu (2011-13). 2015 Lämminvesivaraajan syöttöputki vaihdettu. Kaikki makuuhuoneet maalattu ja tapetoitu 2016, myös olohuoneen sekä vessan käytävän seinät sekä takka maalattu 2016. Lukot vaihdettu 2017 (Kaba). Talo maalattu 2018. Lämminvesivaraaja vaihdettu uuteen 2020. Peltikatto maalattu 2020. Pesuhuoneen ja saunan ikkuna vaihdettu remontin yhteydessä 2020. Autotallin ovien moottorit uusittu 2021. Autotalli ja talon etuosa maalattu 2022.
Tulevat remontit
Asunto Oy Vantaan Tuohipolku 8:n 5§:n mukaan, jokainen osakkeenomistaja vastaa itse omistamiensa osakkeiden perusteella hallitsemiensa tilojen ja piha-alueen rakennus-,korjaus-,kunnossapito-ja käyttökustannuksista. Yhtiön vastuulla ovat avain vesijohdot kaupungin puolelta vesimittariin saakka, jäte-ja hulevesiviemärit kaupungin puolelta ensimmäiseen jätevesikaivoiin saakka. sähköjohdot ovat erilliset kumpaankin huoneistoon, joten niistä vastaavat osakkaat itse.
Edellä mainitun johdosta yhtiö ei ole laatinut kunnossapitotarveselvitystä.
Omistajan omia näkemyksiä tulevista korjaus-huoltotarpeesta, talon maalaus/pesu (ainakin talon takaosa).
Alakerran lattian hionta (parketti ) tai lattiapinnan vaihto, tilojen ja pintojen päivitystä tarpeen mukaan. Keittiössä kahden sähköpistokkeen korjaus/vaihto.
Tarvittavat kunnostustoimet kph,-khh,-ja saunatilan osalta.

Ei erillistä korjaussuunnitelmaa.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 14.08.2033
Tontin koko
1 760 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Koko kiinteistön pinta-ala on 1760m2. Nyt myytävällä huoneistolla B on hallintaoikeus (osakkeet 51-100) yhtiöjärjestyksen karttaliitteessä sinisellä merkittyyn alueeseen.
Kaavoitustiedot
e=0,15 II Vantaan Kaupunki, kaavoitus 09-83911 Asuinrakennuksen Käyttöönottopäivä/ valmistuminen 14.12.1999, loppukatselmus 22.7.2003.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Vantaan Tuohipolku

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kivistön kauppakeskus Kivis (S-market, Lidl, ravintolat, kirjasto, terveyskeskus, kuntosali jne..) ja muut Kivistön kauppapalvelut n. 3- 3,5 km säteellä.
Rakenteilla Citymarket Kivistö.
Koulut: Kanniston ala-koulu n. 2 km, Aurinkokiven ala-ja yläkoulu (kävellen n. 2,5km).

Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Juna-asema Kivistössä n. 3,5km. Pikkubussi, joka kulkee päiväsaikaan 446 Runkotieltä Kivistöön.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikkoja pihalla ja autotallissa.
Pihan kuvaus
Tasainen puutarhapiha, jossa nurmea ja istutuksia, ajoalueet asfaltoitu.
Tiedustelut
Virpi Purmonen, 050 430 4448, virpi.purmonen@caralkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Lapinkylä, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Virpi Purmonen

Toimitusjohtaja, LVV, LKV, KIAT

CARA LKV Oy

CARA LKV Oy
CARA LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Vestrantie 80 ,
01750 VANTAA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.