Westhouse LKV
Westhouse LKV

Rivitalo | 7 h, k, rt, s, 3 kph, 3 wc, 2 khh, u-allas, at

Kuusiniementie 21 B, Kuusisaari, Helsinki

Hinta

1 800 000 €

Koko

230 / 340 m²

Vuosi

1965

Tämä edustava ja omarantainen rivitaloyhtiö sijaitsee arvostetussa Kuusisaaren kaupunginosassa. Yhtiössä on kuusi huoneistoa. Myynnissä oleva asunto on kadunpuoleisen rivin keskimmäinen huoneisto, jonka valtavista ikkunoista ja isoilta parvekkeilta aukeaa kaunis näkymä Laajalahden yli Munkkiniemen suuntaan. Huoneistoon saavutaan etelänpuoleisen aidatun etupihan läpi. Rannan puolella on huoneiston toinen piha-alue kauniine merimaisemineen. Huoneiston asuintilat sijaitsevat kolmessa kerroksessa. Sisääntulokerroksessa on suuri olohuone, keittiö, ruokasali sekä eteis- ja wc -tilat. Edustavasta olohuoneesta on käynti isolle merenpuoleiselle parvekkeelle. Tilava keittiö on kattavasti koneellistettu ja laskutilaa on runsaasti. Keittiöstä on käynti pihalle, jossa on hyvät olosuhteet ruokailulle ja ruoanlaitolle ulkosalla. Tilavaan keittiöön mahtuu ruokapöytä arkiruokailua varten. Yläkerrassa sijaitsee talon viisi makuuhuonetta, kodinhoitotilat sekä kaksi kylpyhuonetta ja erillinen wc. Päämakuuhuone sijaitsee omassa rauhassaan tyylikkäiden pariovien takana. Sieltä on kauniit merinäkymät ja uloskäynti merenpuoleiselle parvekkeelle. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone ja suihkulla ja ammeella varustettu kylpyhuone. Alakerrassa on edustavat sauna- ja uima-allastilat sekä viihtyisä takkahuone, josta on käynti merenpuoleiselle piha-alueelle, jossa on mukava vilvoitella saunan jälkeen. Alakerran erillisen sisäänkäynnin yhteydessä on tilava kodinhoitohuone, joka toimii myös talon arkisisäänkäyntinä. Alakerrassa on myös kahden auton autotalli, josta on suora sisäänkäynti asuntoon. Huoneisto on remontoitu nykyiseen asuunsa v. 2007 ja asunto on edelleen varsin siistissä kunnossa. Huoneistoremontin suunnitteli Studio Kaisa Oy, pääsuunnittelijana Kaisa Blomstedt. Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan perheasuntoon! Tiedustelut ja esittelyt: Raya Virtanen, 040 820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi tai Pekka Kujala, 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi Kuusisaari, oma ranta, venepaikka, remontoitu, terassi, edustava, edustus, arkkitehtoninen, meren ranta, autotalli

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80337613
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7 h, k, rt, s, 3 kph, 3 wc, 2 khh, u-allas, at
Asuintilojen pinta-ala
230 m²
Muiden tilojen pinta-ala
110 m²
Kokonaispinta-ala
340 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Sisääntulokerros on n. 115 m2, käsittäen keittiön, suuren yhtenäisen olohuone- ja ruokasalin sekä eteistilat ja vieras wc:n, Yläkerta on pinta-alaltaan n. 115 m2. Siellä on päämakuuhuone, jonka yhteydessä on vaatehuone ja kylpyhuone. Lisäksi yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, kylpyhuone, erillinen wc ja kodinhoitohuone. Kellarikerros on kooltaan n. 110 m2, sisältäen saunaosaston uima-altaineen, takkahuoneen ja kodinhoito- ja pukeutumistilat. Tähän neliömäärään sisältyy myös autotalli ja varasto.
Kerrokset
1/3
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1965
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 754 512,52 €

Velkaosuus

45 487,48 €

Velaton hinta

1 800 000,00 €

Neliöhinta

7 826,09 €/m²

Vastike

Hoitovastike

1 725,00 € / kk

Pääomavastike

391,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 116,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 30 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesimaksuennakko 30€/hlö/kk, tasaus oman mittarin mukaan kerran vuodessa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ruokasalin ja keittiön välissä oleva kiinteä hylly,
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Talon eteläpuolella, sisääntulon yhteydessä on reilun kokoinen suojaisa ja helppohoitoinen sisäpiha. Meren puolella on myös oma oleskelupiha toisen sisäänkäynnin puolelta.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • 2007 remontin yhteydessä tehty asbestikartoitus
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Keittiön kuvaus
Upea kattavasti koneellistettu Scavolinin keittiö, jossa on runsaasti kaappi- ja työskentelytilaa. Yläkaapit ovat hiekan väriset ja alakaapit ovat wengeä. Keittiössä on suuret ikkunat etelän suuntaan ja sieltä on myös uloskäynti aurinkoiselle etupihalle. Keittiön vieressä, niemekkeen toisella puolella on runsaat tilat arkiruokailulle. Keittiö on uusittu v. 2007 tehdyn kattavan remontin yhteydessä. Keittiön seinä- ja kattopinnat ovat maalatut vaalein sävyin. Lattia on korkeatasoista tammiparkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Huoneiston yläkerrassa on kylpyhuoneita kaksin kappalein. Toinen sijaitsee päämakuuhuoneen yhteydessä ja toinen on muille makuuhuoneille yhteinen. Alakerrassa on hyvät peseytymismahdollisuudet korkeatasoisen sauna- ja allasosaston yhteydessä.
WC-tilojen kuvaus
Kaikissa kerroksissa on erilliset wc:t. Lisäksi päämakuuhuoneen yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa on talon neljäs wc-istuin.
Saunan kuvaus
Alakerrassa on korkeatasoinen sauna- ja allasosasto. Uima-allas on varustettu vastavirtalaittein. Saunan välittömässä läheisyydessä on myös kodinhoitotilat sekä takkahuone, josta on uloskäynti merenpuoleiselle piha-alueelle.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Yläkerrassa on kodinhoitohuone, jossa on pesukoneiden lisäksi hyvät säilytystilat. Alakerran sisäänkäynnin yhteydessä on toinen kodinhoitohuone säilytystiloineen.
Olohuoneen kuvaus
Mahtavan kokoisen olohuoneen merenpuoleinen seinä on lähes kokonaan suurta lasipintaa. Maisemat merelle Munkkiniemen suuntaan ovat kerrassaan hienot. Olohuoneen edessä on koko asunnon levyinen parveke, joka kutsuu nauttimaan maisemista. Olohuoneen lattiat ovat massiiviparkettia, seinät ja katot ovat maalatut vaalein sävyin.
Makuuhuoneiden kuvaus
Asunnon makuuhuoneet sijaitsevat asunnon ylemmässä kerroksessa. Makuuhuoneita on kaikkiaan viisi ja ne ovat keskenään hiukan eri kokoisia. Päämakuuhuone on kooltaan suurin ja näyttävin. Sen yhteydessä on vaatehuone sekä privaatit wc- ja pesutilat suihkuineen ja ammeineen. Kaikissa makuuhuoneissa on tyyliin sopiva kokolattiamatto, maalatut seinät ja katot. Lisäksi jokaisessa makuuhuoneessa on ilmalämpöpumppu tuomassa viilennystä kuumiin kesäpäiviin.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, lämmin ulkovarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
091-30-76-2
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Services Oy, Retta Isännöinti, Pasi Saarnio, pasi.saarnio@retta.fi, 0102284811
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiökokous 11.5.2023: Päätettiin antaa hallitukselle valtuuden kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen keräämiseksi. Päätettiin antaa hallitukselle valtuudet kahden kuukauden ylimääräisen rahoitusvastikkeen keräämiseksi. Asunto-osakeyhtiölaista poiketen osakas on velvollinen pitämään kunnossa ja korjaamaan hallitsemansa huoneiston rakenteet ja rakenteen osat, jotka on lueteltu yhtiöjärjestyksen 15 §:ssä. Taloyhtiön kiinnitykset: 315 100 €.
Tehdyt remontit
HUONEISTO: Huoneistossa tehty mittava muutostyöremontti 2007. Pääsuunnittelija Kaisa Blomstedt / Studio Kaisa Oy.
YHTIÖ: Hallituksen selvitys suoritetuista kunnossapito -ja muutostöistä valmistumisajankohtineen
2000 Vesikaton kunnostus,
2003 Parvekkeiden kunnostus,
2003 Piha-alueen kunnostus ja asfaltointi,
2004 Lämmityskeskuksen uusiminen,
2005 Parvekeovien uusiminen,
2006 Öljysäiliön uusiminen ja öljyvahinkojen korjaaminen,
2009 Jätekatoksen kunnostaminen, pihakunnostus,
2012 Laiturin korjaus,
2013 Ulkovalaistuksen korjaukset, Rakennuksen sokkeleiden maalaus, Pohjaviemäreiden huuhtelu, kuvaus ja analysointi, Lämmöntuotantojärjestelmän esiselvitys ja suunnittelu,
2014 Kaukolämpöjärjestelmään liittyminen, Valokuidun tuonti yhtiöön ja liittyminen uuteen palveluun, Piha-alueen kunnostus ja rannan myrskyvaurioiden korjaukset,
2015 Lämmönjakohuoneen portaikon kattaminen,
2016 Pohjaviemäreiden korjaukset sukittamalla, Sokkeleiden maalauksen takuutarkastus ja -korjaukset,
2017 Autojen lämmityspistokkeiden yhteyteen sähköautojen lataus mahdollisuus toteutettu huoneistokohtaisena,
2018 Tontilla olevien puiden kaataminen ja hoitoleikkaukset arboristin toimesta,
2020 Väestösuojan pintaremontti ja sähköjen uusiminen tilattu. Huoneistojen ulkopuolisten runkovesijohtojen suunnittelu, Käyttövesiputkien asuntojen ulkopuolisten osien uusimisen suunnittelu ja valokuidun asentamisen suunnittelu,
2021 Käyttövesiputki- ja kiinteistösähköjen uusimishanke ja sähköautojen latausinfran käyttöönotto. Vastaanotettu 17.9.2021.
2022 jätevesipumppaamon uusiminen.
Tulevat remontit
Kiinteistön ylläpitostrategian mukainen korjausohjelma vuosille 2023-2033. Yhtiön kunnossapitovastulla olevat työt on jaettu osiin kunnossapitotarpeen tärkeysjärjestyksen mukaan seuraavasti:

Välittömästi korjattavat puutteet: ei ole

KORJAUSHANKKEET VUOSINA 2023-2027:
Kattovesirännin kunnon tarkastus ja syöksytorvien uusiminen tai huoltomaalaus, sekä sadevesien ohjauksen parantaminen.
Pihaportin koneiston uusiminen.
Huoneistojen sisäänkäynnin pergoloiden kunnostus
Maalämpöhankkeen suunnittelu ja mahdollinen toteutus

ENNAKOIVAT KORJAUS- JA HUOLTOTOIMENPITEET 2023-2027:
Salaojien ja sadevesijärjestelmän huuhtelu sekä sadevesikaivojen tyhjennys
Tiilijulkisivun ja tiilien saumojen läpikäynti ja korjaus
Puiden kuntoarvio
Sokkeleiden ja muurien huoltomaalaus.

KIINTEISTÖN PITKÄN TÄHTÄIMEN KUNNOSTUSTARPEET 2028 -2032:
Vesikatonperuskunnostus ja lämpöeristeen lisääminen yläpohjaan. Kunnostus mahdollistaisi myös aurinkopaneeleiden asennuksen ylätalon katolle.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 14.11.2025, Lisätiedot: Rakennuksen laskennallinen kokonaisenergiankulutus, E-luku 228
Tontin koko
6 361 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Taloyhtiön tontti rajoittuu mereen. Rantaviivaa on n. 90 m. Yhtiöllä on oma laituri rannassa, josta voi varata venepaikan erillistä yhtiölle maksettavaa korvausta vastaan.
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kuusiniementie 21

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä
Lisätietoa auton säilytyksestä
Molemmin puolin asuntoa on ulkopaikat, jotka ovat varustettu sähköauton latauspistein. Asuntoon kuuluu lisäksi oma kahden auton autotalli. Autotallista on sisäänkäynti suoraan asuntoon.
Ranta
  • Yhteisranta
  • Taloyhtiöllä oma ranta. Omaa venettä voi säilyttää yhtiön laiturissa. Talvella laiturin päässä avanto.
Tiedustelut
Pekka Kujala, 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kuusisaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Westhouse LKV

Westhouse LKV
Westhouse LKV
SKVL jäsenyritys

Haukilahdenkatu 16,
02170 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.