RE/MAX Sisu | Voima LKV Oy

Kerrostalo | 2H + KK + S

Käpytie 8 A, Käpylä, Tampere

Hinta

187 000 €

Koko

51 m²

Vuosi

2007

Tervetuloa tutustumaan tähän valoisaan asuntoon Käpylän rauhallisella alueella Tampereella. Tässä kuusikerroksisessa rakennuksessa sijaitseva kolmannen kerroksen saunallinen koti on todellinen luonnonystävän unelma. Asunto tarjoaa erinomaisen ja turvallisen elinympäristön ja on itsenäistä asumista arvostavalle, mutta samalla palveluita tarvitsevalle tai haluavalle loistava kokonaisuus. Tämä koti on tarkoitettu 55 vuotta täyttäneille asukkaille ja tämä on hieno vaihtoehto loppuelämän kodiksi upealla alueella. Senioritalo tarjoaa yhteisöllisyyttä ja toimintaa asukkaan niin halutessaan. Taloyhtiön kahden talon välillä kulku onnistuu vaivattomasti yhdyskäytävän kautta ja talven liukkailla keleillä tämä on myös turvallista. Palveluita saa halutessaan niin ruokailun osalta, kuin palveluohjaajalta, joka on päivittäin asukkaiden apuna arjen asioiden hoitamisessa ja antamassa neuvoja. Taloyhtiöllä on oma iso kuntosali, joka on käytettävissä itsenäisesti, mutta myös järjestettyjen jumppa ohjelmien myötä. Mitä muuta voi toivoa asumiselta ja ympäristöltä? Tässä on kaikki kohdallaan, kaupat lähellä, hyvät liikenneyhteydet ja luonto, eikä järvenrantakaan ole kuin muutaman minuutin päässä. Tämä ihana koti vapautuu heti kaupateosta. Lisätiedot ja esittelyt: Sari Saarinen 045 678 1095 sari.saarinen@remax.fi RE/MAX Sisu Itsenäisyydenkatu 15 Lh 2 33500 Tampere

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80338304
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2H + KK + S
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
51 m²
Kokonaispinta-ala
51 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/6
Rakennusvuosi
2007

Hinta

Myyntihinta

187 000,00 €

Velaton hinta

187 000,00 €

Neliöhinta

3 666,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

267,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

322,09 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 15 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Muu vastike: 54,34 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Isännöitsijäntodistuksen mukaan: Asunto Oy Tampereen Hopealahti on senioritalo, jossa työskentelee palveluohjaaja. Talossa on asukkaiden yhteisiä tiloja, joissa järjestetään yhteistä toimintaa. Kaikki talon asukkaat maksavat hoitovastike II:sta, joka sisältää palveluita. Lisätietoja maksuista: Isännöitsijätodistuksen mukaan: Autohallivastike 2,63 € / m2, Autokansivastike 1,31 € / m2, Autopaikkavuokra 25,00 € / kpl, Hoitovastike 5,25 € / kpl, Hoitovastike - Palveluvalmis 54,34 € / kpl, Kylmä vesi 0,0041 € / kpl / kulutus, Liikehuoneistovastike 5,25 € / m2, Liikehuoneistovuokra 278,10 € / kpl, Lämmin vesi 0,0084 € / kpl / kulutus, Pääomavastike 1 - Rakennus 0,5579 € / velallinen os, Pääomavastike 2 - B78-B79 osto 0,0206 / velallinen os, Saunamaksu 7,00 € / kpl, Varastovuokra 30,00 € / kpl, Vesimaksu 15,00 € / kpl

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Isännöitsijäntodistuksen mukaan yhtiöjärjestyksen luovutusrajoitus: 2§ Yhtiön toimialana on vuokrata ja hallita Tampereen kaupungin Lapin kaupunginosan korttelissa 225 sijaitsevaa tonttia numero 4 sekä omistaa ja hallita mainitulle tontille rakennettavia rakennuksia. Yhtiön omistamissa rakennuksissa on huoneistojen yhteenlasketusta lattiapinta-alasta enin osa varattu osakkeenomistajille asuinhuoneistoiksi. Lisäksi yhtiö tarjoaa jokapäiväiseen asumiseen ja turvallisuuteen liittyviä palveluja asukkailleen. Jokaisen asukkaan tai mikäli huoneistossa asuu pariskunta, toisen puolisoista tulee olla 55 vuotta täyttänyt. Hallitus voi erityistapauksissa antaa oikeuden poiketa kyseisestä ikärajasta.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiössä vaaleat kaapistot, liesi ja jääkaappi/pakastin yhdistelmä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuone/wc on tilava, lattia laattaa ja seinät kaakeli. Varustuksena suihku, wc-istuin, pidee-suihku, käsienpesuallas, peili ja säilytyskaappi. Mukavuutta tuo lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Valoisa avara olohuone, isot ikkunat avautuvat sisäpihan puolelle. Ikkunoissa sälekaihtimet, sekä rullaverhot. Lattiamateriaali on vaalea helposti siistinä pidettävä muovimatto. Seinät tapetti ja maali.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia muovimatto, seinät tapetti ja maali. Säilytystilana 4-ovinen kaapisto.
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
837-127-225-4
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Tampere Oy, Kirsi Suonranta
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, urheiluvälinevarasto ja kaapeli-tv
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Yhteisösääntöjen mukaan: Yhtiön välittömään hallintaan jäävät seuraavat tilat: vss/irtaimistovarastot, talovarasto, taloissa sijaitsevat tekniset tilat, siivouskomero, ulkoiluvälinevarastot, kuivaushuone, kerhohuone, kuntosali, saunaosastot, muut aula-, eteis- ja porrastilat sekä hissit, tontilla sijaitsevat kymmenen (10) autopaikkaa nrot 1-5 ja 50-54, kabinettitila 23m2, ravintolatila 79,5m2 ja toimisto/liiketila 22,5m2.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Isännöitsijäntodistuksen mukaan: Toteutuneet autopaikat 54 ( autotalli/hallipaikat 25, muut autopaikat 19, autopaikat yhtiön hallinnassa 10

Tehdyt remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan:
2013 Autohallinsadevesikaivojen sulatuskaapelointi tehty urakoitsijan toimesta takuukorjauksena, parvekekattojen kallistusten korjaus urakoitsijan toimesta takuukorjauksena.
2014 Autohallin seinäelementtien kosteusvaurioiden korjaaminen alapohjan rakennetasolla tehty urakoitsijan toimesta takuukorjauksena, talojen ja autohallin sokkelin tarkastus ja painumien täyttö.
2015 Vedenpaineen korotusasema/pumpun uusiminen, turvakameroiden asennus ulko-oville, porrashuonevalojen uusiminen, UPS-laitteen uusiminen, kylpyhuonelaatoitusten korjaus, korjaus kuuluu rakennuttajan 10 vuoden vastuuseen.
2016 Kabinetti saunan korjaus, silikonisaumojen uusiminen ja oven vaihto, autohalli portaikon kattoon asennetaan ränni sekä syöksyputki, autohallin sulatuskaapeleiden uusinta, A-talon edustan tukimuurin korjaus, korjaus kuuluu rakennuttajan 10 vuoden vastuuseen.
2017 Autohallin yläpohjassa olevan sadevesikaivon uudelleen asennus ja tiivistys, korjaus kuuluu rakennuttajan 10 vuoden vastuuseen, parvekelasien huolto/korjaustoimenpiteet, korjaus kuuluu rakennuttajan 10 vuoden vastuuseen.
2019 Ilmanvaihtokanavien nuohous, ilmamäärien säätö ja koneiden huolto, rakennusautomaatiojärjestelmän uusiminen, autohallikannen korjaus.
2020 Käytävien kynnysten uusiminen, äänentoistolaitteiden hankinta, pihaterassin laajennus, teräsaidan tuenta, muuriaidan korjaus, aitaportin korjaus.
2021 Autokannen korjauksia sis. saumojen tiivistystä etc., elementtisaumaus; tarjouspyyntövaihe, kuntoarvion teettäminen (laajennettu kunnossapitotarveselvitys), käytävien kynnysten uusiminen.
2022 Vesikaton huoltoraportissa suositellut korjaukset, kattoluukkujen saranointi.
2023 Vesimittareiden uusiminen.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan:
2024 Parvekeseinien pinnoitevaurioiden korjaukset (vuotojälkien korjaukset).
2025 Autohallisaumojen uusiminen ja talojen saumojen kuntotarkastus.
2026 Märkätilojen ja vesikalusteiden korjausta/uusimista kartoituksen mukaan.
2027 Lukostosarjoitus.
2027 Lämmitysjärjestelmän perusparannus ja tasapainotus, toteutusvaihe.
2028 Hissien kuntoarvion teettäminen
Joka vuosi kattorakenteiden vuosittainen ylläpito.
Joka vuosi parvekelasituksia huolletaan tarpeen mukaan.
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 28.01.2025, Lisätiedot: E=182
Tontin koko
3 987 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
63 177 € / vuosi
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2055

Asunto Oy Tampereen Hopealahti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Tiedustelut
Sari Saarinen, 045 678 1095, sari.saarinen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Käpylä, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sari Saarinen

RE/MAX Sisu | Voima LKV Oy

RE/MAX Sisu | Voima LKV Oy
RE/MAX Sisu | Voima LKV Oy

Itsenäisyydenkatu 15,
33500 TAMPERE

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.