Uudenmaan Viva Oy Lkv, Suur-Helsinki

Rivitalo | 4h + k + rt + kph + wc + s + terassi + piha

Pallastunturinkuja 7 B, Länsimäki, Vantaa

Hinta

229 000 €

Koko

94 m²

Vuosi

1982

Tervetuloa tutustumaan tähän valoisaan ja tilavaan rivitaloon Vantaan Länsimäessä! Tässä kahden kerroksen asuinhuoneistossa on tilava olohuone ja kolme hyvänkokoista makuuhuonetta. Tätä kotia on viime vuosina remontoitu ja se on hyvässä muuttovalmiissa kunnossa. Sauna ja kylpyhuone sekä makuuhuoneet sijaitsevat asunnon toisessa kerroksessa ja tilava keittiö ruokailutiloineen olohuoneen yhteydessä sisääntulokerroksessa. Keittiö / ruokailutila avautuu nykytyylin mukaisesti olohuoneen yhteyteen, josta myös käynti terassille. Alakerrassa elämää helpottamassa on myös erillinen wc. Jykevä betonirakenteinen taloyhtiö on rakennettu vuonna 1982 ja siitä on pidetty hyvää huolta, kaiken lisäksi taloyhtiö on velaton. Asuntoon kuuluu ulkovarasto, joka löytyy aivan sisäänkäynnin vierestä. Tämän kodin kruunaa viehättävä terassi ja eteläinen piha, joten auringosta pitäville ja grillauksesta nauttiville tämä on oikea paikka. Sijainti on omaa luokkaansa. Asuinalueen rauhallisuudesta huolimatta kulkuyhteydet ovat mainiot ja vain lyhyen matkan päässä. Toisaalta, luonnonystävälle tarjoutuu myös upeita mahdollisuuksia, sillä metsäinen luonto on aivan vieressä. Länsimäki on perheystävällinen ja suosittu asuinalue, jossa on hyvät palvelut ja koulut lähellä. Tämä koti sopii varmasti kaikenlaisille asukkaille – niin lapsiperheille, yksineläjille kuin pariskunnillekin. Tervetuloa tutustumaan unelmiesi kotiin! Myynti ja esittelyt: Jukka Kauria 050-4770 417 Uudenmaan Viva Oy

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80338616
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + rt + kph + wc + s + terassi + piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
94 m²
Kokonaispinta-ala
94 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Asuntoon kuuluu n. 5 m² huoneistokohtainen varasto sekä n. 48 m² kokoinen piha-alue
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1982
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

229 000,00 €

Velaton hinta

229 000,00 €

Neliöhinta

2 436,17 €/m²

Vastike

Hoitovastike

371,00 € / kk

Erityisvastike

63,07 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

436,87 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

12,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Sisältyy hoitovastikkeeseen
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 2,80 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Muu vastike 2,8€ on laajakaistavastike

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Lisätietoja terassista: Aurinkoinen eteläterassi.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kuntoarvio + PTS v. 2003 Kattojen kuntoarvio v. 2014 Kuntoselvitys + PTS v. 2015 Märkätilojen kuntoarvio v. 2017
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Ei takkaa
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti.
Jääkaappi, liesi, liesituuletin ja uuni
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, peili ja pesuallas
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Maali
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Saunan kuvaus
Löylyhuoneessa ikkuna.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti ja maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Ulkovarasto sisäänkäynnin vieressä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Minerit

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
92-91-237-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Länsimäen Kiinteistöpalvelu Oy, Taina Porrassalmi, asiakaspalvelu@lansimaenkiinteistopalvelu.fi, 09-34242118
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Huoneistojen märkätilojen kosteusvaurioiden korjauksia (B6, El7, Fl8) H 29 ja rakennuksen päädyn kosteusvaurioiden korjaukset 2019 (Otesan Oy) 2022 (UM Salaojaurakointi) PÄÄTETYT TAI TIEDOSSA OLEVAT SUUREMMAT TULEVAT KORJAUKSET: - ikkunoiden, terassi- ja ulkovarastojen ovien sekä kattojen uusimiseen liittyvän hanke­ ja toteutussuunnitelman toteutus (päätös tehty 17.5.2022 varsinaisessa yhtiökokouksessa) - Muut korjaukset ks. 5-vuoden kunnossapitotarvesuunnitelmasta Tässä, kuten kaikissa muissakin kiinteistöissä, kiinteistön rakenteet yms. täytyy kunnostaa tai uusia määräajoin. Vaikka yhtiön hallitus tai yhtiökokous ei olisikaan vielä tehnyt päätöksiä korjauksista, tulevat tämänkin kiinteistön osalta korjaukset tehtäväksi keskimäärin KH-kortin nro 90-00403 mukaisin ajoituksin laskettuna kiinteistön rakennusvuodesta tai edellisestä peruskorjauksesta. Tämä seikka on asunnon ostajan syytä tiedostaa tulevia korjauksia ja niistä syntyviä kustannuksia arvioitaessa. LISÄTIETOJA: - korjausrahaston kartuttamista jatketaan 0,17 € /osake/kk tulevia korjauksia varten. YHTIÖVASTIKKEEN MAKSU: Yhtiövastike on maksettava ennakkoon kunkin kuukauden 2. päivään mennessä. 16 § Yhtiö vastaa märkätilojen rakenteellisten kosteusvaurioiden korjauksista. Korjausten yhteydessä tasokorotuksena on päätetty käyttää alkuperäisen muovipinnoitemateriaalin sijaan perustasoon luokiteltavaa keraamista laattaa. Mikäli osakkeenomistaja haluaa käyttää perustasoisen keraamisen laatan sijaan kustannusvaikutuksiltaan arvokkaampaa laattaa, jää ylimenevä kustannuserotus osakkaan vastattavaksi. Taloyhtiön kiinnitykset: 210 400 €.
Tehdyt remontit
Lämmönsiirrin ja automatiikka uusittu v. 2001, Raitisilmaventtiilit asennettu 2003, asennettu Pax-hormituulettimet kylpyhuoneisiin v. 2004, Räystäskourut ja syöksytorvet uusittu sekä räystäslautoja vaihdettu 2005, pylväsvalot uusittu 2007, ikkunoiden tippalistat uusittu 2007, B- ja D-talojen etelänpuoleiset ikkunakarmit maalattu 2007, parkkipaikka asfaltoitu 2008, antenniverkostoa nykyaikaistettu (mm. runkokaapeli) v. 2008, huoltorakennus paneloitu 2009, pihatiet asfaltoitu ja rakennettu 2 vieraspaikkaa 2009, lasten leikkipaikka kunnostettu 2009, ulkopuoliset lämpö- ja käyttövesiputkistot uusittu 2011, ilmastointi- ja viemäriputket eristetty, yläpohjan lämmöneristys (puhallusvillan lisäys) v. 2012, lämmönjakohuoneen kattopinnoite uusittu 2013, ulkovarastojen ovia uusittu 2013, lämmitysjärjestelmän perussäätö (+linjasäätöventtiilit ja termostaatit uusittu), turvakaiteet asennettu C- ja H-talonpäätyihin v. 2013-2014, ilmanvaihtohormit nuohottu 2014, teetetty kattojen kuntoarviointi 2014, Piha-alueen leikkivälineet uusittu, katot kunnostettu ja aluskatteet korjattu 2015, huoneistojen pääovet uusittu 2015, lukitusjärjestelmä uusittu (Sento) v. 2015, hälytysjärjestelmä päivitetty 2016, huoneistojen märkätilojen kuntotarkastus 2017, elementtisaumaukset uusittu 2018, rakennettu kaikille huoneistoille pergolat 2019, huoneistojen väliaidat kunnostettu ja maalattu 2019, korjattu huoneistojen märkätilojen kosteusvauriot (B 6, E 17 ja E 18).
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys vuosille 2022-2026:

Ikkunoiden, terassiovien ja varasto-ovien uusiminen, kattojen uusiminen, sähköautojen latausvalmiustoimenpiteet, huoneistojen märkätilojen kosteusvaurioiden korjauksia tarpeen mukaan, ilmanvaihtohormien nuohous (2024), Kuntoarvion + PTS päivitys (2026), lämmönjakokeskuksen uusiminen (2026).
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 27.02.2033
Tontin koko
10 511 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Pallastunturinkuja 7

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet, taksitolppa lähellä ja metroasema lähellä
Tiedustelut
Jukka Kauria, +358 504770417, jukka.kauria@vivalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Länsimäki, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jukka Kauria

Asuntomyyjä

Uudenmaan Viva Oy Lkv, Suur-Helsinki

Uudenmaan Viva Oy Lkv, Suur-Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.