Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Rivitalo

Säkkikatu 19, Alppikylä, Helsinki

Hinta

485 000 €

Koko

111 m²

Vuosi

2022

Yhtiö sijaitsee korttelin keskellä, ei ajotietä vieressä. Nyt myynnissä vasta koekäytetty päätyhuoneisto, kaunis ja hyväpohjainen rivitalokoti, johon voit asettua asumaan vaikka heti. Huiman korkea olohuone, jossa yksi seinä lähes "lattiasta kattoon" ikkunaa. Olohuone-keittiöruokailutila on yhtenäistä, avaraa ja valoisaa tilaa, joka tekee vaikutuksen. Eleetön ja viimeiseen asti tyylikäs keittiö kestää aikaa ja saa kotikokinkin ylittämään itsensä. Yläkerta on varattu rentoutumiseen, kaksi makuuhuonetta ja upea saunaosasto kutsuu rentoutumaan, yksi makuuhuone löytyy myös alakerrasta. Ylhäältä hienot näkymät alakertaan ja omalle pihalle. Kunnon kokoinen pihaterassi lisää mahdollisuuksia yhteiseen ajanviettoon. Alueen rakennuskanta on vielä uutta ja sitä yhdistää voimakkaat värit ja harkittu arkkitehtuuri. Ei ihme, että alue on nuorten ja lapsiperheiden suosiossa. Alueella muutetaankin paljon ”viereiseen kortteliin” elämäntilanteiden muuttuessa. Hyvät julkiset liikenneyhteydet, monipuoliset päivittäispalvelut sekä koulu ja päiväkodit löytyvät lähiympäristöstä, eikä omaa autoa välttämättä tarvita. Alppikylässä on ihan nimensäkin mukaisesti tunnelmaa kuin pienessä kylässä ja naapureihin on helppo tutustua. Autokatospaikka myydään erikseen, hinta 8 000 euroa. Koska haluat tulla tutustumaan tähän upeaan kotiin? Anne Tauschi, LKV, LVV, yrittäjä, henkilökohtainen kiinteistönvälittäjä, puh. 0400 441 460. Aina on oikea aika soittaa kelloon katsomatta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80340177
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
111 m²
Kokonaispinta-ala
111 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

485 000,00 €

Velaton hinta

485 000,00 €

Neliöhinta

4 369,37 €/m²

Vastike

Hoitovastike

477,30 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

477,30 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Lisätietoja maksuista: Vesimaksu 25 €/hlö/kk kerätään ennakkona ja tasataan käytön mukaan

Tilojen kuvaus
Tilava eteinen, jossa iso liukuovikaapisto, lattia laatoitettu, lattialämmitys. Ulkovarasto pääsisäänkäynnin vieressä, lattia laatoitettu, seinät maalattu
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Tilava terassi sisäpihan puolella, pihalla, terassin vieressä poreallas ympätivuoden käyttöön. Porealtaasta sovitaan erikseen kaupan yhteydessä.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Tyylikäs ja eleetön keittiö ihastuttaa, laadukkaat, integroidut kodinkoneet ja kalustepuusepän (HandyHand) mittatilauskaapistot, upeat kvartsi keittiötasot, liesituuletin/induktiotaso Bora pure (lieteen upotettu aktiivihiilisuodatin). Musta allas (upotettu) ja musta Tapwell hana viimeistelevät tyylikkyyden. Täyskorkea jääkaappi ja pakastin, astianpesukone, erillisuuni, Laadukas1-sauvainen kalanruoto Parador tammiparkettilattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tyylillä laatoitettu kylpyhuone, upea sormipanelikatto, mustat vesikalusteet, kaksi suihkua, ikkuna, lasiseinä ja -ovi saunaan, lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Kaksi wc:tä, joista toinen kph:n yhteydessä, lattia laatoitettu, iso peili, pitkä allastaso allaskaapistolla, seinät maalattu, wc-istuin. Alakerran wc:ssä allas laatikostolla, pyöreä peili ja wc-istuin seinäkiinnityksellä, bide-suihku, lattia ja istuimen tausta laatoitettu, päätyseinässä rimoitus, muut seinät maalattu, lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Sauna ja lauteet lämpökäsiteltyä haapaa, pilarikiuas (Harvia Cilindro Black Steel etäohjauksella) upotettu lauteisiin, sävytetty lasiseinäja -ovi pesuhuoneeseen.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Hyvinvarusteltu ja erillinen kodinhoitohuone on arjen luksusta, hyvin kaappi ja laskutilaa, sekä tila pesutornille, lattia laatoitettu, seinät maalattu, lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Avara ja korkea olohuone, akustiikka katto, "lattiasta-kattoon" ikkunaseinä, päätyseinässä upea sormipanelointi, muut seinät maalattu, käynti terassille, laadukas kalanruototammiparkettilattia. Koko huoneistossa vesikiertoinen lattialämmitys, joka antaa vapaammat kädet sisustamiseen.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta kaksi yläkerrassa, mittatilauskalusteet, isot ikkunat, seinät maalattu, päämakuuhuoneessa laadukas kokolattiamatto, muissa kalanruototammiparkettilattia. Alakerran makuuhuoneen yhteydessä myös iso vaatehuone, jossa tila jatkuu aina portaiden alle saakka.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-41-302-27
Isännöitsijän yhteystiedot
Talotili Oy, info@talotilioy.fi
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pyörävarasto
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 12

Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 16.03.2032
Tontin koko
2 824 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
19 483,58 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2075

As Oy Helsingin Säkkikatu 19

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Useita päiväkoteja kävelyetäisyydellä, Lidl 100 m, Jakomäen ostoskeskus 500 m: S-market, K-Supermarket, apteekki, Alko, suutari, R-kioski, kylmähuoltoasemat, kampaamo, pizzeria. Kirjasto ja Jakomäen terveyskeskus (myös neuvola ja hammashoitola) 600 m. Jakomäen uimahalli, Jakomäen liikuntapuisto, Nyyttipuisto alle km. Malmin kentän ympärillä hyvät lenkkimaastot ja talvisin hiihtoladut. Helsinki Outlet n.2 km, Porttipuiston liikekeskus ja Ikea Vantaa 2,7 km.Kävelyetäisyydellä päiväkoti Alppikylä, päiväkoti Kankarepuisto ja Kankarepuiston peruskoulu.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autokatospaikka erillisillä osakkeilla myydään erikseen, h. 8 000 €
Pihan kuvaus
Aidattu , helppohoitoinen nurmikkopiha-alue etelään, jossa reilunkokoinen terassi,
Tiedustelut
Anne Tauschi, 0400441460, anne.tauschi@neliotliikkuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Alppikylä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anne Tauschi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Yrittäjä (oikeasti tekijä)

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.