RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

Omakotitalo | 6h, k / rt, khh, 2 vh, 2 wc + tekninen, ak + varasto + erillinen saunarakennus

Palkkikatu 3, Hiidensalmi, Lohja

Hinta

639 000 €

Koko

185 / 230 m²

Vuosi

2021

Tervetuloa tutustumaan tähän moderniin ja silti lämminhenkiseen ja toimivalla suunnitelullaan Lohjan 2021 asuntomessuilla palkittuun kotiin ja rakentajiensakin mielestä ”täydelliseen napakymppiin”. Villa Ilta on unelmakoti, kun tarvitaan useita huone- ja oleskelutiloja. Suunnittelussa on otettu huomioon kaikki asumisen tarpeet. Täällä tavallista korkeammissa huonetiloissa asutaan väljästi ja tunnelma on harmoninen ja rauhallinen. Koska asumisen tilat on sijoitettu harkiten juuri oikeille paikoilleen, saavat niin omat perheen jäsenet kuin vieraatkin nauttia myös yksityisyydestä. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat avoimesti yhteydessä toisiinsa ja edelleen lasitetun terassin kautta erilliseen 30 m² saunarakennukseen, jossa on tupa minikeittiöineen. Kokonaisuus antaa ylelliset mahdollisuudet elämästä nauttimiseen. Lasitettu terassi jatkaa kesää pitkälle syksyyn ja on samalla viihtyisä ja suojaisa oleskelutila. Tuloeteinen on katon alla ja eteisen yhteydessä on tilava vaatehuone. A-energialuokan Villa Illassa hiilijalanjälkeä pienentävät puurakenteen ja puisen julkisivun lisäksi ilma-vesilämpöpumpun ja vesikiertoisen lattialämmityksen muodostama vähäpäästöinen lämmitysjärjestelmä sekä tehokas ilmanvaihdon lämmöntalteenotto. Kuumina kesäpäivinä avoimiin oleskelutiloihin saa myös viilennystä lämmitysjärjestelmään integroidun viilennysyksikön avulla. Pihapiiri on kauttaaltaan huoliteltu; tulopihan puoli on asfaltoitu ja kivetetty sekä suurelta osin myös terassia, jossa on varaus porealtaalle ja kiviharkoista tehdyt altaat kasveille. Lohjalla Hiidensalmessa sijaitseva upea alue on suosittu ja haluttu uusien kotien paikka aivan Lohjanjärven rantamilla ja silti lähellä kaupungin palveluita. Kipaise lähikauppaan, nauti luonnon ja järven läheisyydestä ja pulahda vaikka aamu-uinnille. Ota yhteyttä Minnaan P. 0449724489 ja sovitaan aika yhteiselle minimatkalle upeaan Villa Iltaan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80340551
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k / rt, khh, 2 vh, 2 wc + tekninen, ak + varasto + erillinen saunarakennus
Asuintilojen pinta-ala
185 m²
Kokonaispinta-ala
230 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Myyjän ilmoituksen ja VTJ rakennustietojen mukaan asuinrakennuksen huoneistoala on 185 m² ja kerrosala 230 m². Lasiterassilla asuintiloihin yhdistetty saunarakennus on kooltaan 30 m².
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan / viimeistään 2-3 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

639 000,00 €

Velaton hinta

639 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kiinteistövero 628,52 (2022). Nykyisillä asukkailla käyttö- ja lämmityssähköä on kulunut noin 17300kWh (2023) ja 18700kWh (2022). Sähkön ja veden kulutukseen vaikuttavat merkittävästi mm. asumistottumukset, henkilölukumäärä ja lämmityskauden olosuhteet. Voit arvioida sähkönkulutustasi: https://vare.fi/sahkonkulutus/laskuri. Voit arvioida vedenkulutustasi: https://www.vesi.fi/vesijalanjalkilaskuri. Lisäksi mm. monilokerojäteastian (bio+seka) tyhjennyskustannukset (https://rosknroll.fi/perusmaksu/) ja vakuutukset.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Upea lasitettu terassiosuus yhdistää asuintilat erilliseen saunarakennukseen. Myös avoterassiosuus on hienosti yhteydessä lasitettuun terassiin ja avoterassilla on varaus myös porealtaalle. Pääsisäänkäynti on suojassa katon alla. Asuinrakennuksen yhteydessä on myös autokatos, varastotila sekä tekniset tilat.
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, kiinteästi asennetut pyyhekoukut ja naulakot, vaatehuoneiden kalusteet.
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: DNA, Lisätietoja: https://www.dna.fi/liittymat-ja-palvelut/netti/valokuitu, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Sähköautoille latausvaraus. Pihan maaperässä on sadeveden viivätysputket ja sadevesien talteenotto järjestelmä, mistä voi halutessaan ottaa kasteluvettä. Saunatuvassa on ilmalämpöpumppu, jota käytetään lähinnä viilennykseen helteillä. Muutoin saunatupa lämpiää lattialämmityksellä. Ulkona on kaksi vesipistettä: toinen autokatoksessa ja toinen talon päässä. Asuintiloissa on normaalia korkeampi huonekorkeus 2,93 m ja saunatuvassakin huonekorkeutta on 2,73 m.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • A (2018)
  • Energialuokka: A2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 15.06.2031
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilma-/vesilämpöpumppu + lämmitys-/jäähdytysjärjestelmä (vesik. lattial) ja ilmalämpöpumppu saunarakennuksessa
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (lattia): Huonetilojen lattiamateriaalit ovat laminaattia muualla paitsi kosteissa tiloissa, kodinhoitotilassa, eteisessä ja sen yhteydessä olevassa vaatehuonetilassa sekä pihasaunarakennuksessa lattiat ovat laattaa.
Keittiön kuvaus
Liesi: Liesitaso (Induktio). Työtason materiaali: Kivi. Topi-keittiö. Kodinkoneet Electrolux ja AEG. Työtasot kiveä.
Keittiösaareke, liesituuletin, mikroaaltouuni (Integroitu), astianpesukone (Integroitu), erillisuuni, jääkaappi ja Pakastinkaappi
Kylpyhuoneen kuvaus
Asunnossa on suihkutila (kodinhoitotilan yhteydessä, 1 suihku) ja erillisessä saunarakennuksessa on suihkut (2 kpl). Hanat ja suihkut Hansgrohe ja Oras. Erillisen saunarakennuksen pesuhuoneessa on wc-istuin omassa kulmauksessaan.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
WC-tilojen kuvaus
Asuinrakennuksessa on 2 erillistä wc-tilaa, joista toinen on varustettu kahdella pesualtaalla ja päämakuuhuoneen yhteydessä olevassa wc-tilassa on 1 pesuallas. WC-istuimet Gustavsberg. Tondo- ja Ferrel- malja-altaat.
Saunan kuvaus
Erillinen saunarakennus, jonka saunatuvassa on jääkaappi ja pesuallas (Franke). Löylyhuone lasiseinällä (Lumisaunat), penkkilauteet, pilarikiuas (Harvia).
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pesuallas, suihkutila, kaapistot.
Makuuhuoneiden kuvaus
Päämakuuhuoneen yhteydessä on walk-in vaatehuone ja wc. Yhdessä makuuhuoneessa on kiinteät kaapistot.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, vaatehuone ja lämmin ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Vaatehuoneita on 2 kpl (eteisen ja päämakuuhuoneen yhteydessä). Ulkovarastossa on lattialämmitys.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Konesaumattu pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lohja toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
444-4-202-4-L1 (laitostunnus)
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
812 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Vuokraoikeus. Lisätiedot tontista: Vuokra on maksettava kalenterivuosittain viimeistään 30.06 eikä vuokran määrää tasata taikka ositeta vuokraoikeuden haltijan muutostilanteessa. Vuokran määrä on sidottu elinkustannusindeksiin. Vuokratontin voi lunastaa omistukseensa kulloinkin voimassa olevalla, valtuuston vahvistamalla hinnalla, joka 12/2023 on 63.900,00 €.
Rakennusoikeuden pinta-ala
284.2 m²
Tehokkuusluku
0.35
Rasitteet
Kiinnitykset: 330000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Ilmoitettu Rakennusoikeus (m²) on teoreettinen rakennusoikeuden määrä. Rakennusoikeutta on käytetty 230 m². Käytännössä lisärakentamiselle ei ole enää järkeviä mahdollisuuksia. Lisärakentamisen määrä ja mahdollisuudet tarkistettava luvan myöntävältä viranomaiselta.
Kaavoitustiedot
Kaavamerkintä AP-19 Sitova tonttijako. Lisätietoja: https://www.lohja.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaupunkisuunnittelu-ja-kaavoitus/
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Lohjan kaupunki
Vuokrasopimus päättyy
30.12.2069
Tontin vuokra
3 195 € / vuosi
Palvelut
Lähiruokakauppa ja kahvilakin on vieressä. Upeat Lohjanjärven rannat samoin kivenheiton päässä ja alueen laiturilta on mukava pulahtaa uinnille. Kaikki kaupungin palvelut ja mm. koulut Lohjan keskustassa noin 2 km päässä. Mahtavat lähiliikuntapalvelut mm. uudella Taimiston liikuntapuiston alueella (ulkopadelkentät, massatenniskentät ja tekonurmikenttä) ja Sporttikeskus Tennarissa (monipuoliset sisäliikuntatilat). Noin 5 km Turku-Helsinki moottoritien liittymään (Hossa), mistä tunnissa ja jopa allekin taittuu matka Saloon ja Helsinkiin ja hieman yli tunnissa Turkuun.
Katso lisää Lohjan monipuolisista liikuntamahdollisuuksista: https://www.lohjanliikuntakeskus.fi/liikuntapaikat/
Tiedustelut
Minna Hankola, 044 972 4489, minna.hankola@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Hiidensalmi, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Minna Hankola

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, NHS, Myyntijohtaja / Oy Dealvia Ab

RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.