RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Kerrostalo | 1h + avok. + kph

Niittaajankatu 10 A, Herttoniemi, Helsinki

Hinta

198 000 €

Koko

32 m²

Vuosi

2019

Tämän huoneiston toiminnallisuudet ovat täydelliset ja valoa tulee miellyttävästi sisään suurista lasipinnnoista. Eteisen säilytystilat ja eteistilan pituus, keittiön sijoittelu ja toiminnallisuus, kylpyhuoneen koko ja pinnat, huoneiston vaatekaapit ja ikkunoiden mittakaava sekä sijoittelu ovat kaikki suunniteltu kohdilleen tähän asuntoon. Hinta/laatu -suhteeltaan strategisesti oikea, neljäs sijaintikerros, yhtiön alakerrasta löytyvät autohallipaikat, yhtiön kaksi saunaa sekä pesutupa ja kuivaushuone ja yhtiön rakennusvuosi 2019 tuovat asumiseen laatua, mukavuutta sekä huolettomuutta. Isännöitsijäntodistuksen mukaan: "Taloyhtiö on uudiskohde ja korjauksia ei ole suunnitteilla seuraavan viiden vuoden aikana, normaalien rakennukselle ominaisten huoltotoimenpiteiden lisäksi." Alueen palvelut ovat hyvät ja ruokakauppoja löytyy kävelymatkan päästä peräti neljä: K-Market, Lidl, Prisma ja S-market. Herttoniemen metroasema kävelymatkan päässä, bussipysäkit moneen suuntaan vieressä, esimerkiksi keskustaan pääsee siis hetkessä. Herttoniemenranta ja lähistön puistot sekä vehreät ulkoilualueet luovat viihtyisyyttä arkeen. Huoneisto myydään yksityisesittelyin. Ystävällisin terveisin Med vänliga hälsningar Yours sincerely Kasimir Selenius tj, yrittäjä LKV, TeK Etelä-Helsingin Kiinteistönvälitys 050 585 8888 | kasimir.selenius@remax.fi Kasimir - huoneistojen vuosimyynti parhaimmillaan noin 45 miljoonaa euroa - mahdollisesti välittäjien Suomen ennätys.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80340581
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + avok. + kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
32 m²
Kokonaispinta-ala
32 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
4/7
Rakennusvuosi
2019
Vapautuminen
3 kk kaupanteosta. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

87 853,29 €

Velkaosuus

110 146,71 €

Velaton hinta

198 000,00 €

Neliöhinta

6 187,50 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

166,40 € / kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

163,20 € / kk

Pääomavastike

844,80 € / kk

Tontin vuokravastike

166,40 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 176,40 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Muu vastike: 2 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Muu vastike on mediavastike. Lisätietoja maksuista: Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit ja vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Hallituksella valtuudet periä kaksi ylimääräistä hoito ja/tai pääomavastiketta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Telia Finland Oyj, 10M, Taloyhtiölaajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Sokeritoukat myrkytetty kellaritiloista, huoneistoon sokeritoukkia ei ole ilmaantunut toimeksiantajan mukaan.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio
Jääkaappipakastin, liesi, erillisuuni (yhdistettu uuni/mikro), liesituuletin (Hormiin menevä), astianpesukone (Integroitu) ja Kiinteät valaisimet
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, peilikaappi, Kiinteät valaisimet, bidee-suihku, allaskaappi, lattialämmitys ja pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero. Lisätietoja säilytystiloista: Eteisessä ja makuuhuoneessa hyvät vaatekaapistot.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermieriste

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-43-11-40
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Kiinteistö-Tahkola Vantaan toimipiste, Jari Tanska, jari.tanska@kiinteistotahkola.fi, 0207481064
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kuivaushuone, väestönsuoja, pesutupa, kellarikomero ja Lastenvaunuvarasto, kerhohuone (1. kerroksessa), ulkoiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiö on osapuolena yhteisjärjestelysopimuksessa, jolla on järjestetty tontin 40 ja tontin 91-43-11-39 pysäköintijärjestelyt sekä käyttö- ym. oikeudet. Taloyhtiön kiinnitykset: 17 652 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 35 Parkkipaikkoja: Autohallipaikat vuokrataan jonolistan mukaisessa järjestyksessä sekä talon omille, että ulkopuolisille vuokralaisille. Sähkö- ja hybridiautojen latausmahdollisuudet ovat neuvoteltavissa OP:n omistaman kiinteistön kanssa. Tällä hetkellä taloyhtiölle on luovutettu kapasiteettiä kolmelle latausasema-autopaikalle, tällä hetkellä asennettuina vain 1 latausasema. Lataus on siis mahdollista vain, kun on omakustanteisesti asennuttanut latausaseman. Isännöitsijän antaman tiedon 12.01.2024 mukaan vapaita autopaikkoja yhtiössä on. Tilanne voi kuitenkin muuttua ja autopaikka tilannetta tulee tiedustella aina erikseen ajantasaisen tiedon saamiseksi.

Tehdyt remontit
Infotilaisuudessa 28.9.2021 käsiteltiin mahdollisuutta lunastaa yhteisjärjestelysopimuksen perusteella yhtiön hallitsemien 35 autohallipaikan osakkeet, joiden hankintakustannukset ovat saadun tarjouksen mukaisesti asiantuntijapalkkioineen noin 1 100 000,00 €. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 26.10.2021 päätettiin valtuuttaa hallitus jatkamaan neuvotteluita kauppaa koskevista tarkemmista ehdoista ja valtuutettiin hallitus nostamaan enintään 30 000 € tililimiitti hankevalmistelukustannusten rahoittamiseksi. Limiittiä ei nostettu taloyhtiölle. Neuvotteluja käytiin lakiasiantuntijan avustuksella osapuolten välillä, mutta neuvotteluja ei enää jatketa. Hallitus on päättänyt kokouksessaan 20.1.2022, että neuvotteluita ei ole mahdollista jatkaa, sillä yhtiökokouksen asettamia tavoitteita ei ole voitu neuvotteluissa saavuttaa.
Tulevat remontit
2023 Sähkö- ja hybridiautojen latausmahdollisuudet ovat neuvoteltavissa OP:n omistaman kiinteistön kanssa. Tällä hetkellä taloyhtiölle on luovutettu kapasiteettiä kolmelle latausasema autopaikalle. Lisäkapasiteetistä pitää neuvotella erikseen.
2023-2027 Taloyhtiö on rakennettu v. 2019, joten korjauksia ei ole suunnitteilla seuraavan viiden vuoden aikana, normaalien rakennukselle ominaisten huoltotoimenpiteiden lisäksi
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 24.09.2029
Tontin koko
1 318 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Vuokra on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin 1951/100. Tonttiosuuden lunastushinta määrittyy syksyisin indeksiluvun mukaan. Viimeksi 2022 ollut 1141,70 €/m2. Tulevassa lunastuksessa (syksyllä 2024) hinta voi olla eri. Osakkaan tulee ilmoittaa ennen varsinaista yhtiökokousta halukkuutensa lunastaa tonttiosuus. Sitova kysely tulee yhtiökokouksen kutsun mukana vuosittain.
Kaavoitustiedot
Helsinki kaupunki, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
172 469,37 € / vuosi
Tontin vuokraaja
OP Tonttirahasto Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
15.12.2066

Asunto Oy Helsingin Niittaajankatu 10

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Metro lähellä, metroasemalle kävelet alle 10 minuutissa.
Tiedustelut
Kasimir Selenius, 050 585 8888, kasimir.selenius@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Herttoniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kasimir Selenius

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, TEK / Etelä-Helsingin Kiinteistönvälitys

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.