Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV

Kerrostalo | 2h, k, psh, p

Honkalankatu 2 F, Hätilä, Hämeenlinna

Hinta

87 000 €

Koko

46 m²

Vuosi

1972

Käytännöllinen 46-neliöinen kerrostalokaksio laajasti remontoidussa taloyhtiössä Hätilässä. Tämän ensimmäisen kerroksen huoneiston pohjaratkaisu on erinomainen ja asunnossa on tilava lasitettu parveke. Taloyhtiössä on tehty mm. ns.”vanhan” mallin putkiremontti, uusittu katto sekä ikkunat. Kattavan talotekniikkaremontin yhteydessä uusittiin pesutilat 2016-2018. Huoneisto sopii erinomaisesti niin omaan kuin sijoituskäyttöönkin. Sisäänkäynti asuntoon tapahtuu mukavankokoiseen eteiseen. Heti käden ulottuvilla ulko-ovesta on tilava kiinteä kaapisto pysty- ja yläkaappeineen sekä naulakkosyvennyksineen. Eteisestä on kulku sen vasemalla puolella sijaitsevaan, vuosina 2016-2018 tehdyn talotekniikkaremontin yhteydessä uusittuun kauniiseen vaalean ja harmaan sävyiseen kylpyhuoneeseen. Nykyaikaiset kalusteet, kuten kääntyvä suihkuseinä on sijoitettu käytännöllisesti siten, että kylpyhuoneeseen mahtuu myös pesukone. Kylpyhuoneen pinnat ovat laattaa ja tilassa on lattialämmitys, wc-istuin ja allaskalusteet sekä pyyhepatteri. Eteisen oikealla puolella sijaitsee hyvänkokoinen makuuhuone, johon mahtuu halutessaan sijoittamaan vaikkapa työpisteen. Huoneen toinen päätyseinämä on kiinteää kaappitilaa ja toinen runsaasti valoa tuovaa ikkunapinta-alaa: makuuhuoneesta on käynti viihtyisälle lasitetulle parvekkeelle. Parvekkeelta on näkymät sisäpihalle päin. Sisäänkäyntiä vastapäätä avautuu avara ja ison ikkunansa ansiosta todella valoisa olohuone. Olohuoneessa sekä keittiössä laminaattilattia. Olohuoneesta on käynti käytännölliseen, sisäänkäynnistä katsottuna asunnon päätyvasemmalla sijaitsevaan keittiöön. Keittiökaapistot ovat puunväriset. I-kirjaimen mallisen keittiön neliöt on hyödynnetty fiksusti, ja ruokapöydän mahtuu sijoittamaan sisäpihalle päin olevan ikkunan eteen. Huoneistolle kuuluu kaksi kellarikomeroa. Asukkaiden yhteiskäytössä on sauna ja B-talossa sijaitseva uima-allas, urheiluvälinevarasto, mankelilla varustettu talopesula ja kerhohuone. Hoitovastikkeeseen kuuluu 10 Mb laajakaista. Hyvin pidetyssä Asunto Oy Hämeenlinnan Viipurinpuistossa on tehty talotekniikkaremontin lisäksi esimerkiksi julkisivu- ja kattoremontit sekä lukostojen uusinta. Sijainti lähellä Hätilän palveluita ja noin parin kilometrin päässä torilta. Rautatieasemallekin on vain reilu kilometri. Varaa oma esittelyaikasi puh. 050 476 2332 / mika@laatulkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80340921
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, psh, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
46 m²
Kokonaispinta-ala
46 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1972
Vapautuminen
2 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

87 000,00 €

Velaton hinta

87 000,00 €

Neliöhinta

1 891,30 €/m²

Vastike

Hoitovastike

193,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

193,20 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

14,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 21 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Varainsiirtovero 1,5 %. Vesimaksu 21 e/hlö/kk on ennakkomaksu (mittaus kulutuksen mukaan, tasaus kaksi kertaa vuodessa). Saunamaksu B-talossa 18 e/kk. Autotallivuokra 55-65 e/kk. Hoitovastikkeeseen kuuluu 10 Mb laajakaista.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: LVV-putkistojen seurantatutkimus 2012
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Lattia laminaati, seinät tapetoitu. Keittiön kaapistot puuväriset. Liesi, jääkaappi/pakastin, astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia laatta, seinät laatta. Suihku, suihkuseinä, peili, allaskaappi, pesukoneliitäntä. Pystykaappi ei kuulu kauppaan.
Olohuoneen kuvaus
Lattia laminaatti, seinät tapetoitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia muovimatto, seinät tapetoitu.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Kaapistot, kellarikomero.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hämeenlinna toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Kuvaja Oy, Lauri Jarho, lauri.jarho@kuvaja.fi, 040 509 6330
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Irtaimistovarasto 1 kpl/huoneisto, kerhohuone, uima-allas B-talossa, ulkoiluvälinevarastoja 6 kpl, kylmäkellareita 6 kpl, joista käytössä 3 kpl taloissa A, B ja D, mankelihuone, pesutupa ja saunoja 6 kpl. Lisäksi yhtiöllä 3 kpl varastoja, joita vuokrataan. Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiöön on haettu ja saatu tupakointikieltopäätös Hämeenlinnan kaupungin terveystarkastajalta. Päätös on lainvoimainen 17.3.2021. Yhtiön tontille tehdään kolme tupakointipaikkaa. Taloyhtiö liitetty Elisa Oyj:n valokuituverkkoon, jolloin sekä Laajakaista- että Kaapeli-TV-operaattorina toimii Elisa Oyj.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Pihapaikat sekä autotallit ovat yhtiön omistuksessa.

Tehdyt remontit
2001-2002 Julkisivuremontti, 2004 Asuntojen ikkunat ja parvekeovet uusittu, 2004 Antennijärjestelmä digitalisoitu ja lämmitysjärjestelmän säätötyö tehty, 2007 Aluevalaistus uusittu, 2010 VPK:n lattia uusittu, 2010 Ilmanvaihtokanavat nuohottu ja venttiili säädetty, 2017 VPK:n autotallin ovien korjaus, 2017 Talojen pesuhuoneiden ja saunojen ikkunoiden auringonsuojakalvojen asennus, 2017 Lukituksen uusiminen Abloy Sento-avaimelle, 2017 Jätteiden syväkeräysastioiden (Molok) asennus, yhtiössä 2 jätepistettä, 2017 Talojen D ja E huippuimurien uusinta, 2017 D-talon kylmiön kompressorin uusiminen, 2017 Talotekniikkasaneeraukseen kuulumattomien autolämmitystolppien ja ulkovalopylväiden uusiminen osittain, 2017 Siivouskomeroiden rakentaminen kaikkiin taloihin, 2016-2018 Talotekniikkasaneeraus (katso laajuus LIITE 1), ilmanvaihdon nuohous
2017-2018 Kiinteistön liittäminen Elisa Oy:n valokuituverkkoon (kaapeli-TV ja kiinteistön laajakaista), 2018 Talojen A, B, C ja F huippuimurien uusinta, 2018 A-talon kylmiön kompressorin uusinta, 2018 Pihaporttien asennus ja pihateiden kivituhkaus, 2019 Puuliiterin ja grillin hankinta grillipaikalle, 2020 Koodilukkojen asennus porrashuoneiden ulko-oviin, 2020 Autotallien ovien maalaus, 2020 Palokunnan autotallinovien kunnostus, 2020 Molok - syväkeräysastiat molempiin jätepisteisiin muovinkeräystä varten, 2020 Kaikkien rakennusten vesikattojen korjaus, 2021 B-talon kylmiön kompressorin ja lauhduttimen puhaltamien ja kuivaimen vaihto
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys: Piha-alueen kunnostus, suunnittelu 2022-2023. Varsinainen yhtiökokous 12.4.2022 päätti käynnistää piharemontin suunnittelun. Hallitukselle myönnettin valtuudet käynnistää piharemontin suunnittelu vuoden 2022 aikana ja käyttää suunnitteluun talousarvioon varattu kustannus, enintään 12.000 euroa. Kun suunnittelutyö on valmistunut, varsinaisen piharemontin laajuus ja käynnistämispäätös tehdään uudessa yhtiökokouksessa. Piharemontin toteutus olisi aikaisintaa vuonna 2024.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 02.09.2024
Tontin koko
10 797 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hämeenlinnan Viipurinpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Idänpään S-Market, Hätilän K-Supermarket, Lidl
Liikenneyhteydet
Hyvät, linja-autopysäkit Viipurintiellä ja Honkalankadulla, rautatieasemalle reilu kilometri
Tiedustelut
Mika Lehtonen, 050 476 2332, mika@laatulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Hätilä, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mika Lehtonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja

Hämeen Laatu LKV

Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV
SKVL jäsenyritys

Arvi Kariston katu 13 lh 4,
13100 Hämeenlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.