Luhtitalo | 2-3h + kt

Klökarsintie 1 B, Viertola, Vantaa

Hinta

189 000 €

Koko

47 m²

Vuosi

2023

As Oy Vantaan Viertolanpuistossa on 53 hyvin varusteltua ja energiatehokasta kotia. Luhtitaloyhtiön toisen kerroksen kompakti 2-3 h+kt huoneisto, kaksi parveketta, 2-kerroksessa 8m2 ja ullakolla 4,6m2. Yhtiö ekologisessa maalämmössä joten asumiskustannukset pysyy kohtuullisina. Huoneistoissa vesikiertoinen lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihto. Yhtiö valmistunut 30.11.2023. Yhtiön hallintoa ei ole vielä luovutettu. Yhtiön 11.8.2022 laaditun taloussuunnitelman mukaan rahoitusvastike on arvioitu 1,12 euroa/ osake/kk tilikaudelta 1.1.2024-31.12.2024. Lainan lyhennyksen alkaessa lyhennysvapaan jälkeen, rahoitusvastike nousee arviolta 3,90 euroon/osake/kk. Hallinnonluovutuksen jälkeen lainan korko on 6kk Eb+0,85%. Lainan korko on aina vähintään marginaalin suuruinen. Laina-aika on 25 vuotta, josta lyhennysvapaa (sis. rakennusajan). Pankki pidättää oikeuden korkomarginaalin tarkistamiseen viiden(5) vuoden välein, ensimmäinen tarkastusajankohta on luottolupauksen mukaisesti 3 vuoden kuluttua lainan ensimmäisen erän nostosta. Pankki ilmoittaa uuden marginaalin ja marginaalijakson viimeistään kaksi (2) kuukautta ennen marginaalijakson päättymistä. Mikäli velallinen ei hyväksy uutta marginaalia, velallisella on oikeus irtisanoa velka takaisinmaksettavaksi marginaalijakson vaihtuessa ilman kuluja. Taloyhtiössä leikki- ja oleskelualue ja hirsinen yhteissauna. Yhtiöstä mahdollisuus ostaa piha- tai katospaikkoja sekä sähköauton latauksella varustettuja pihapaikkoja. Hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, alueen kattavat palvelut lähietäisyydellä. Hyvät liikenneyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla. Lisätiedot ja esittelyvaraukset: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084, veli-matti.kopio@ihomes.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80341359
Sijainti
Tyyppi
Luhtitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2-3h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
47 m²
Kokonaispinta-ala
47 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen Toisen kerroksen koti kätevällä pohjaratkaisulla ja käyttöullakolla, huonekorkeus jopa 3,4 metriä. Huoneiston molemmissa kerroksissa parvekkeet. Huoneisto on käytännössä 3h, yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+kt.
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Heti. Huoneisto käyttämätön ja heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

47 013,00 €

Velkaosuus

141 987,00 €

Velaton hinta

189 000,00 €

Neliöhinta

4 021,28 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

221,37 € / kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

188,00 € / kk

Pääomavastike

569,22 € / kk

Tontin vuokravastike

221,37 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

984,23 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Muu vastike: 5,64 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Tontin vuokravastike valmistumisesta alkaen 221,37 euroa/kk. Tontin vuokravastike on vain vuokravastike, joka ei lyhennä tonttiosuuden lunastushintaa. Muu vastike = mediavastike 5,64 euroa/kk. Rahoitusvastike (yhtiölainan pelkkä korko) lyhennysvapaan aikana 569.22 euroa/kk, Yhtiölanan lyhennysvapaa-arvio n. 2 vuotta valmistumisesta. Lisätietoja maksuista: Rakentajalta saatujen tietojen perusteella arvio tämän asunnon tulevasta kokonaisvastikkeesta on noin 1.115,10 euroa/kk euroa, mikäli yhtiölainan korko rakentajan taloussuunnitelmassa ilmoitetun mukainen. Mahdollisen koron vaihtuminen vaikuttaa koron osuuteen, joka voi kasvaa tai vähentyä. Yhtiön taloussuunnitelma lähetetään aina asiakkaalle yhtiön asiakirjojen liitteenä. Osakkaat vastaavat taloyhtiölainasta yhdessä, mikä viime kädessä voi johtaa muiden osakkeenomistajien maksuvastuuseen, jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä. Mikäli osakas laiminlyö vastikevastuun hoitamisen niin yhtiö voi myös ottaa huoneiston haltuun ja vuokrata/ myydä osakkeet mikäli pääomavastikkeita ei saada muutoin joidenkin asuntojen osalta perittyä.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja muu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
92-63-19528
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Kaksioiden ja neliöiden ullakon huonekorkeus on hulppeat 3,4 metriä, mikä tuo asuntoihin huikeasti tilantuntua. Kaksioissa on lisäksi näyttävät lapeikkunat, ja jokaisessa asunnossa on kätevä lasiliukuovi parvekkeelle. Kaikki kodit lämpenevät maalämmöllä, mikä takaa asumisen energiatehokkuuden, ekologisuuden ja edullisuuden. Autopaikkoja löytyy 53 ja katettuja polkupyöräpaikkoja 83. Leikkipaikkoja on pihalla kaksin kappalein ja lastenvaunuille on varattu tilava, oma varasto, kuten myös irtaimistolle sekä ulkoiluvälineille.
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 03.05.2032
Tontin koko
6 313 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Valinnainen vuokratontti, rakentajan ilmoittaman tonttiosuuden lunastushinta-arvio valmistumisen yhteydessä 30.11.2023 oli huoneistolle B17 on 57.725,00 euroa. Ostaja voi lunastaa asuntonsa osuuden maa-alueesta ja vapautua näin tontin vuokravastikkeen maksusta. Tontin omistaa Korkia Tonttirahasto Ky. Maanvuokrasopimus on voimassa 50 vuotta. Tonttiosuus on ensimmäisen kerran lunastettavissa valmistumisen yhteydessä ja tämän jälkeen maanvuokrasopimuksen mukaisesti vuosittain. Yhtiön hallitus päättää ja ilmoittaa yhtiön hallinnonluovutuksen jälkeen osakkeille lunastusajankohdan ( lunastuspäivämäärää ei ole maanvuokrasopimuksessa erikseen mainittu). Tonttiosuuden (määräosa) lunastuksen yhteydessä taloyhtiö veloittaa osakkeenomistajalta lunastettavasta tonttiosuudesta aiheutuvan varainsiirtoveron määrän osana lunastushintaa. Varainsiirtovero on 3 % tonttiosuuden hinnasta. Tontin vuokra sekä lunastushinta ovat sidottuja viralliseen elinkustannusindeksiin (1951:10=100). Lopullinen lunastushinta selviää lunastuksen yhteydessä. Ostajan tulee tutustua välitysliikkeen asiakirjojen mukana lähettämien asiakirjojen yhteydessä tulevaan yhtiön maanvuokrasopimuksen ehtoihin ennen asuntokaupasta päättämistä.
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
126 372,73 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Korkia Tonttirahasto Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
20.6.2072

As Oy Vantaan Viertolapuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Tikkurilan kirjasto 1,7 km, K-Supermarket Simonkallio 0,8 km, Alepa Viertola 1,1 km, Prisma Tikkurila 1,5 km
Koulut: Viertolan koulu 1,3 km, Peltolan koulu 900 m, Jokirannan koulu 1,8 km, Dickursby skola 2,7 km, Tikkurilan lukio 2,1 km, Laurea Tikkurilan kampus 2,0 k, Ammattiopisto Live Vantaa 2,2 km

Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöllä 53 kpl autopaikkoja, myyty omina osakkeina.
Tiedustelut
Veli-Matti Kopio, 050 315 3084, veli-matti.kopio@ihomes.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Viertola, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Veli-Matti Kopio

Uudistuotanto ja arvokohteet

iHomes LKV

Finnoonlaaksontie 2,
02270 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.