Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy
Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Omakotitontti

Piekanankuja 3, Lausmäki, Raisio

Hinta

30 000 €

Koko

1 703,2

1703m² tontti, jossa yhdistät haaveesi vakituisesta asumisesta ja yritystoiminnasta. Lausmäen alue on vehreää, pientalovaltaista asuinaluetta, josta löytyy myös teollisuutta. Monipuoliset ulkoilureitistöt ja lähimetsät tarjoavat puitteet aktiiviseen eloon, jossa luonto ja metsät tulevat osaksi jokapäiväistä arkea. Alueelta on sujuvat julkiset yhteydet niin Turkuun kuin Naantaliinkin, joihon molempiin pääset näppärästi toki myös omalla autolla tai pyöräillen. Lähistöllä sijaitseva alakoulu ja päivähoitopaikat tuovat lapsiperheiden arkeen helppoutta. Nyt myytävä kiinteistö sijoittuu Kaanaantien varteen erillispientalojen korttelialueelle (kaava AO-12). 1703m² tontin e-luku on 0,35, joten rakennusoikeutta on mahdollista hakea reilusti. Kiinteistöön kuuluu myös muita alueita, joten tontti on lohkottava lainhuutoa sekä rakennuslupaa varten. Kerrosalasta saa käyttää enintään 45% ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomia teollisuustoimintoja varten. Tämä tontti sopii loistavasti idearikkaalle yrittäjäperheelle, joka haluaa rakentaa unelmiensa omakotitalon ja yhdistää samaan pihapiiriin mm. oman verhoomon, verkkokaupan varaston, metallipajan, autokorjaamon, kuntosalin tai vaikkapa taidegallerian. Tällä kiinteistöllä vain mielikuvitus on rajana! Tervetuloa tutustumaan kohteeseen tarkemmin paikan päälle – tehdään yhdessä haaveistasi totta! Lisätiedot: Tarja Juusela | tarja.juusela@ettalkv.fi |040 772 2171 | tarja_juusela

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80341403
Sijainti
  • Raisio Lausmäki
  • Piekanankuja 3, 21210
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

30 000,00 €

Velaton hinta

30 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Mittaus-/ Lohkomiskustannus Varainsiirtovero 3%

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
680-415-2-27
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 703,2 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontti kuuluu kiinteistöön 680-415-2-27. Tontti on lohkottava ja mitattava lainhuutoa ja rakennuslupaa varten.
Rakennusoikeuden pinta-ala
596.1 m²
Tehokkuusluku
0.35
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Erillispientalojen korttelialue. - Kerrosalasta saa enintään 45% käyttää ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomia teollisuustoimintoja varten. - Rakennusten etäisyyden naapuritontin rajasta on oltava vähintään 4 metriä. - Autopaikkoja on rakennettava vähintään yksi asuntoa kohti ja yksi teollisuuden kerrosalan 50 neliömetriä kohti.
Kaavoitustiedot
Raision Kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tiedustelut
Tarja Juusela, 040 772 2171, tarja.juusela@ettalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Raisio

Asuinalueena Raisio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Juusela

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.