Etuikkuna LKV [A]
Etuikkuna LKV [A]

Rivitalo | 3h, k, ph, vh, s, käyttöul., varasto

Kirkkotie 37 E, Klaukkala, Nurmijärvi

Hinta

179 000 €

Koko

79 / 117,2 m²

Vuosi

1986

Viihtyisä saunallinen rivitalo kolmio käyttöullakolla ja suojaisalla pihalla 1986 rakennetussa yhtiössä nyt myynnissä. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, jotka kumpikin soveltuvat päämakuuhuoneeksi. Huoneisiin parisängyn lisäksi mahtuu myös työpiste. Molemmissa huoneissa on hyvin kaappitilaa ja toisessa on lisäksi vaatehuone. Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, johon lisätunnelmaa tuo varaava takka. Pesuhuoneessa on tilaa kodin pyykkihuollolle, minne mahtuu myös pesutorni. Saunaan mahtuu useampikin kylpijä ja omalla suojaisalla pihalla on mukava vilvoitella löylyjen jälkeen kuin myös kalustaa terassille kesäinen keittiö ruokaryhmineen. Lisää oleskelutilaa keväästä syksyyn tarjoaa käyttöullakko, jossa lämmönlähteenä on irtopatteri. Vain n. 200 m päässä palvelee Alepa ja bussipysäkki on vieressä. Klaukkalan keskustan palvelut noin 2,5 km päässä. Tutustu kohteeseen ja ole minuun yhteydessä. Kirsi Sainio p. 040 508 9552, kirsi.sainio@etuikkunalkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80341503
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, ph, vh, s, käyttöul., varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
79 m²
Muiden tilojen pinta-ala
38,2 m²
Kokonaispinta-ala
117,2 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Rakennusvuosi
1986
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

152 968,97 €

Velkaosuus

26 031,03 €

Velaton hinta

179 000,00 €

Neliöhinta

2 266,68 €/m²

Vastike

Hoitovastike

315,88 € / kk

Pääomavastike

327,65 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

643,53 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesimaksu 12,50 euroa / hlö on ennakko, jonka lisäksi tulee kokonaiskulutukseen tasaus 5,80 / m³. Huoneistossa on suora sähkölämmitys, jonka kustannukset ovat huoneiston omistajan vastuulla oman sähkösopimuksen perusteella. Viimeisen 12 kk aikana sähkönkulutus on ollut noin 12 000 kWh.

Tilojen kuvaus
Käyttöullakko on 35 m². Se tarjoaa mukavaa lisätilaa alkavasta keväästä myöhäiseen syksyyn. Tilassa on irtopatterilämmitys.
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa kaapeli-TV, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2017 uusi talotuuletin asennettu huoneisto E, 2018 E-huoneiston ilmastointiputkiselvitys ja wc:n katon höyrysulkujen korjaukset, 2020 poistoputken kuntotutkimus asunnossa E, 2021 huoneiston E wc-istuin uusittu. AK Kosteusmittaus Oy Rasiaporareikänäyte kosteusmittaus alajuoksupuusta kaikista huoneistoista.
Kuntotarkastus
Tehty 31.12.2019
Asbestikartoitus
  • Lain mukaan purettavien materiaalien asbesti pitää kartoittaa ennen purkutyötä, jos rakennus on rakennettu ennen vuotta 1994. Jos osakas aikoo remontoida tällaisessa talossa olevaa huoneistoaan, hänen tulee teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 12000 kWh / vuosi.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät on maalattu. Pintamateriaalit (lattia): Huoneiston pääasiallisena lattiamateriaalina on mosaiikkiparketti. Keittiön lattia on helppohoitoista laattaa. Käyttöullakolla on laminaatti.
Keittiön kuvaus
Avokeittiössä on loistavasti työskentely ja säilytystilaa. Keittiön saareke toimiin niin ikää tilan jakajana olohuoneen ja keittiön välissä. Keittiön varustukseen kuuluu induktioliesi, uuni, astianpesukone, liesituuletin ja jääpakastinkaappi. Keittiön ruokailutilaan mahtuu suuri kokoinen pyöreä tai kuuden hengen suorakaiteen mallinen ruokaryhmä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa on sadettajasuihku, wc-istuin, pesukoneliitäntä ja mukavuuslattialämmitys. Tilaan mahtuu pesutorni. Yhtiön kylpyhuoneet on saneerattu vuonna 2006. Lattia on laattaa ja seinät kaakelia.
WC-tilojen kuvaus
WC:n varustukseen kuuluu allas ja allas- sekä peilikaappi. Lattia on laattaa ja seinät kaakelia. WC ei ole märkätila, joten siellä ei ole lattiakaivoa.
Saunan kuvaus
Reilun kokoisessa saunassa löylyttelee vaikka neljäkin henkeä saman aikaisesti. Saunassa on sähkökiuas ja lämminvesivaraaja. Lattia on laattaa ja seinät paneelia.
Olohuoneen kuvaus
Mukavan kokoinen olohuone tarjoaa rentouttavat tila perheen yhdessäoloon. Huoneen kalustat muhkealla sohvaryhmällä tv-tasoineen. Pimeisiin iltoihin tunnelmaa tuo varaava takka, joka toimii ei vain tunnelman luojana vaan myös huoneiston lämmönlähteenä. Olohuone, keittiön ja ruokailuryhmä muodostavat viihtyisän kokonaisuuden. Olohuoneesta on käynti huoneiston suojatulle piha-alueelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on kaksi ja niistä kumpikin soveltuu kokonsa puolesta loistavasti päämakuuhuoneeksi. Kummassakin huoneessa on mukavasti kaappitilaa ja lisäksi toisessa huoneessa on vielä vaatehuone. Huoneiston käyttöullakko tarjoaa niin ikää lisää esimerkiksi makuutilaa aina keväästä syksyyn. Tilassa on kattoikkuna ja erillinen lämpöpatteri.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nurmijärvi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Onni Isännöinti Oy, Krister Ilvonen, asikaspalvelu@onniisannonti.fi
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 10 Parkkipaikkoja: Jokaiselle huoneistolle kuuluu yksi autokatospaikka. Kakkosautolle autopaikkaa ollaan kierrätetty niin, että välillä saa katospaikan ja välillä pihapaikan. Paikkoja on 12 ja asuntoja 7 eli 5 ylimääräistä paikkaa on tarjolla.

Tehdyt remontit
1994 varastorakennuksen peltikatto uusittu, 1996 piha-alueiden kallistusten korjaus, 1997 peltikatto uusittu huoneistojen A-G osalta, lämminvesivaraajat uusittu, 2006 kaikkien kylpyhuoneiden ja saunaosastojen saneeraus (pois lukien huoneisto D), 2011 lumiesteet ja vesikourujen korjaus, vialliset hanat vaihdettu huoneistoissa, 2012 terassiovien omatoiminen kuntotarkastus, viallisten lämmityspattereiden uusiminen, aitojen ja autokatoksen kunnostus ja maalaus, talotuulettimien uusinta B ja D huoneistot. takkahormien puhdistus, terassiovien uusinta huoneisto F, 2013 terassiovien 6 kpl uusinta, yläpohjan ja höyrysulkujen kunnon tarkastus/huolto, vesikattojen uusinta, asuinrakennukset, kattoikkunoiden uusinta, 2014 huoneiston F viemäri avattu, takkahormien puhdistus, 2015 kivituhkalisäys piha-alueelle, pensaat ja villiviinit siistitty, huoneiston A päätyyn tehty 1 uusi autopaikka ja koivun alle yksi, muutettu huoneiston A korvausilman tulosuunta sekä pihavalon paikka, 2016 huoneiston A vesivahingon jälkeen huoneiston ennalleen saattaminen, putkistojen kuntoarvio, viemärikuvaukset ja salaojien kuntoarvio, ilmastoinnin puhdistus ja säätö, 2017 uusi talotuuletin asennettu, huoneisto E, aitakorjausten loppuunsaattaminen, käyttövesiputkien ja viemäreiden kuntokartoitus, 2018 E-huoneiston ilmastointiputkiselvitys ja wc:n katon höyrysulkujen korjaukset, A-G huoneistojen vesimittarien vaihtotyöt, 2019 korvausilmaventtiilien asentaminen (A-G huoneistot), lukkokorjaukset (huoneisto B), 2019-2020 mikrobikorjausten suunnittelu ja tutkimukset, 2020 kosteuskartoitus ja porareikämittaus rakenteesta, pesukoneen poistoputken kuntotutkimus asunnossa E, salaojaurakan suunnittelu, mikrobikorjaukset huoneistossa F, 2021 pihan sadevesihallinnan parantaminen (salaojat, sadevedet ja pihan kaadot), huoneiston E wc-istuin uusittu, putkivuoden korjaustyöt huoneisto A, 2022 salaojaurakka, huoneisto G muutostyönä tehty takanpurku ja uuden rakennus, F huoneiston vesivahinko.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 11.06.2025
Tontin koko
2 280 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Klaukkalan Seitsikko

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Klaukkalan palveluntarjonta on erinomaista. Lähin elintarvikemyymälä Alepa sijaitsee noin 200 m päässä. Keskustaan on matkaan noin 2,5 km ja suureen CityMarkettiin noin 3 km. Keskustasta ovat pankki ja postipalvelut, terveyskeskus, lääkäriasema, hammaslääkäripalvelut, eläinlääkäriasema, apteekki, Alko, kirjasto ja kunnan yhteispalvelupiste. Lisäksi laaja tarjonta erikoistavaraliikeitä ja ravintoloita.
Koulut: Haikalan ala-asteelle matkaa on noin 500 m, Mäntysalon koulu (lkt 1-9) alle 600 m ja Arkadin lukioon noin 3 km.

Liikenneyhteydet
Lähin bussipysäkki on noin 100 m päässä, josta yhteys mm. Helsingin suuntaan ja Länsi-Vantaalle.
Tiedustelut
Kirsi Sainio, +358 40 508 9552, kirsi.sainio@etuikkunalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nurmijärvi

Asuinalueena Klaukkala, Nurmijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Sainio

Yrittäjä, LKV, LVV, KiAT

Etuikkuna LKV [A]

Etuikkuna LKV [A]
Etuikkuna LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Teljäntie 11,
00350 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.