Etuikkuna LKV [A]
Etuikkuna LKV [A]

Kerrostalo | 4 h, k, s

Apajakuja 2 B, Myyrmäki, Vantaa

Hinta

318 000 €

Koko

94 m²

Vuosi

2003

Myyrmäen palveluiden välittömässä läheisyydessä on myynnissä nyt täysin remontoitu kaunis koti. Huoneiston valoisa olohuone ja ruokailutila muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, jossa perheen on mukava viettää yhteistä aikaa. Moderni ja toiminnallinen keittiö on kotikokin mieleen tarjoten hyvin kaappi- ja työskentelytilaa. Makuuhuoneita on kolme, joista yksi on koon puolesta selkeästi päämakuuhuone. Kaikissa makuuhuoneissa on tyylikkäät liukuovelliset kaapistot. Huoneistossa on kaksi wc:tä, mikä helpottaa perheen kiireistä arkea ja rauhoittumiseen tarjoaa oman paikan, milloin vain lämpiävä oma sauna. 2003 valmistunut yhtiö on erinomaisesti hoidettu. Sen sijainti on vain noin 300 m kävelymatkan päässä Myyrmäen juna- ja linja-autoasemilta sekä Myyrmannin kauppakeskukselta. Alueen liikuntamahdollisuudet ovat lisäksi aivan huippuluokkaa. Aivan vieressä ovat Energia Areena, kuntosaleja, yleisurheilukenttä, jäähallit, jalkapallohalli sekä -stadion kuten myös uimahalli. Tutustu kohteeseen ja ole minuun yhteydessä niin lähetän pyydettäessä kohteen dokumentit tutustuttavaksi jo ennen näyttö. Näin itse asuntonäytöstä saa enemmän irti, kun yhtiön asiat ovat jo tiedossa. Kohdetta hoitaa: Kirsi Sainio p. 040 508 9552 kirsi.sainio@etuikkunalkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80341581
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
94 m²
Kokonaispinta-ala
94 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Kerrokset
1/5
Rakennusvuosi
2003
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

317 658,01 €

Velkaosuus

341,99 €

Velaton hinta

318 000,00 €

Neliöhinta

3 382,98 €/m²

Vastike

Hoitovastike

385,40 € / kk

Pääomavastike

12,22 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

397,62 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Kunnossapitotarveselvityksen mukaiset tulevien vuosien suunnitellut korjaukset tullaan lähtökohtaisesti rahoittamaan taloyhtiön kassavaroin. Mikäli jokin hanke kuitenkin vaatii lainarahoitusta, tullaa tästä tekemään hallituksen toimesta esitys yhtiökokoukselle.

Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, 10 M perusnopeus / valokuitu, Taloyhtiölaajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty 30.08.2023
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja elementti
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Huoneiston seinä on maalattu. Pintamateriaalit (lattia): Koko huoneiston lattiamateriaalin on laminaatti.
Keittiön kuvaus
Täysin remontoitu kaunis keittiö tarjoaa kotikokille toiminnallisen ja tyylikkään ympäristön. Kaappi- ja työskentelytilaa on hyvin. Vaalean keittiön sileät pinnat on helppo pitää puhtaana. Varustukseen kuuluu integroidut täysimittaiset jääkaappi ja pakastinkaappi sekä mikroaaltouuni. Liesi on induktio ja uuni on kiertoilmauuni. Lisäksi astianpesukone ja liesituuletin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa hohtavat uudet ja tyylikkäät laattapinnat. Väljässä kylpyhuoneessa on mukavasti tilaa myös kodin pyykkihuollolle, sillä tilassa on pyykkikaappi, paikka pesukoneelle ja pesukoneliitäntä. Varustuksena lisäksi on wc, suihkuseinä, suihku, kahden laatikoston allaskaappi sekä peilikaappi. Lattia on laattaa ja seinä kaakelia.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc on niin ikää remontoitu keväällä 2023. Varustuksena on wc-istuin, bidee-suihku, peili- ja allaskaappi.
Saunan kuvaus
Omassa saunassa saunavuoro on nautinnollisesti, kun siltä tuntuu. Väljän kokoisessa saunassa saunoo neljäkin löylyttelijää saman aikaisesti. Saunassa on sähkökiuas ja lasiovi. Lattia on laattaa ja seinät paneelia.
Olohuoneen kuvaus
Suuressa olohuoneessa on varaa valita kalustus vaihtoehtoja. Tila on ihastuttavan valoisa ja mukavasti yhteydessä keittiön ruokailutilaan. Olohuoneesta on kulku niin lasitetulle parvekkeelle kuin kahteen makuuhuoneeseen.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on kolme, joista yksi on selkeästi päämakuuhuone ja kaksi hieman pienempää. Kaikissa makuuhuoneissa on kauniit liukuovelliset kaapistot. Suurimmassa makuuhuoneessa on tilaa niin leveälle parivuoteelle kuin työpisteelle.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
REIM Pääkaupunkiseutu Oy, Henry Oinonen, henry.oinonen@reim.fihenry.oinonen@reim.fi, 09 530 8620
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, kaapeli-tv, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kuivaushuone, Kerhohuone ja mankeli
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: DNA Taloyhtiölaajakaista 10Mbit perusnopeus / Valokuitu. Taloyhtiön kiinnitykset: 3 421 006,88 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 20 Autotalleja: 5 Parkkipaikkoja: Tällä hetkellä yhdellä käyttäjällä on kaksi paikkaa, josta toisesta pitää luopua, jos joku tarvitsee ensimmäisen paikan. Muita paikkoja ei ole. Latauspisteitä ei ole.

Tehdyt remontit
2003-2010 ikkunakorjauksia ja ikkunanvaihtoja, 2008 IV-mittaus ja säätö, patteriventtiilien säätötyö ja pensasaidan istutus, 2009 pihalaatoituksen asennus ja kiipeilytelineen rakennus, 2009-2010 piha-aitojen, jätekatoksen ja pysäköintiruutujen huoltomaalaus, 2011 IV-kanavien nuohous, mittaus ja säätö, märkätilakartoitus, 2012 kiinteistöautomatiikan alajakokeskuksen ohj.päivitys yms, 2013 huoneistojen lämpökuvaus, IV-järjestelmän lämmönsiirtimen uusiminen, tontti- ja pohjaviemäri kuvaus+huuhtelu, roskakatoksen maalaus, 2014 ikkunoiden huoltoa, betonielementti maalausta, kuntokatselmus yms, 2015 ovipuhelinjärjestelmän uusiminen, IV-kanavien nuohous ja säätö, parkkitalon kulkujärjestelmän uusiminen, 2016 hissien kuntokartoitus, aidan uusiminen, lämmitysverkoston tasapainotus ja hissien peruskunnostus, 2017 parvekekaiteiden alaprofiilien vedenpoistoreikien poraus ja rikkoutuneiden lasien vaihto, lämmönjakokeskuksen muutostyöt, huoneistojen tuloilmaventtiilien uusiminen kyselyjen perusteella, 2018 porraskäytävävalaisimien ja liiketilojen ulkovalaistuksien uusiminen LED-valaisimiksi, kattoterassien kattojen uusinta, patteriverkoston veden vaihto hapettomaan veteen, piha-aitojen uusinta, 2019 elementtisaumojen uusinta, viemäreiden painehuuhtelu ja kuvaus, 2020 parkkihallin valaistuksen päivitys, kellarikäytävien ja VSS-lattioiden halkeamien injektointi, katon reunakaiteen ja betonilaatan ja kermin välisen railon ummistus sekä tiiveyden parannus, 2021 lukitukset uusittiin ILOQ S5-järjestelmään, parvekelasien huolto- ja säätötyö, aidan rakentaminen Apajakujan varteen, 2022 Rajatorpantien puoleisten istutusaltaiden kunnostus, roskakatoksen kunnostus, sisäpihan kellariportaiden kattamisen suunnittelu, kellaritilojen lattioiden osittainen maalaus., 2023 hissien kuntoarvio, kellaritilojen loput lattiamaalaukset, maalämpöselvitys, porraskäytävien valaistuksen uusinta, viemäri- ja salaojajärjestelmien huuhtelu ja kuvaus.
Tulevat remontit
2024 Ilmanvaihdon nuohous, mittaus ja säätö, kaukolämpölaitteiston uusinta, kiinteistön kuntoarvion päivitys.
2025 Ei suunniteltuja remontteja.
2026 Ei suunniteltuja remontteja.
2027 Ei suunniteltuja remontteja.
Energialuokka
E (2007), Energialuokka: E2007, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 09.04.2024
Tontin koko
4 232 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vantaan Rajatorpanpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kohde sijaitsee aivan Myyrmannin ja Iso-Myyrin kauppakeskusten läheisyydessä, joista löytyvät monipuoliset ja kattavat palvelut.
Koulut: Uomarinteen ala-aste ruotsinkielisine valintoineen sijaitsee kävelymatkan päässä. Englanninkielistä opetusta tarjoaa Kaivokselassa sijaitseva Kaivokselan koulu (lk 1-6). Kilterin koulu (lk 7-9) ja Vaskivuoren lukio ovat vain pienen matkan päässä nekin. Martinlaakson lukioon on matkaa kahden junapysäkin verran.

Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet ovat loistavat kaikkiin ilmansuuntiin, sillä Myyrmäen kehäradan juna-asema ja linja-autoasema sijaitsevat vain noin 300 m päässä. Bussiliikenteen pysäkit sijaitsevat vielä lähempänä, josta yhteydet Espooseen, Helsinkiin ja Itä-Vantaalle. Junalla taitat matkat helposti lentokentän, Tikkurilan tai Helsingin suuntiin.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiössä on toteutettu 76 autopaikkaa, joista 56 on osakkeellisia ja 20 yhtiön hallussa vuokrattavana.
Tiedustelut
Kirsi Sainio, +358 40 508 9552, kirsi.sainio@etuikkunalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Myyrmäki, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Sainio

Yrittäjä, LKV, LVV, KiAT

Etuikkuna LKV [A]

Etuikkuna LKV [A]
Etuikkuna LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Teljäntie 11,
00350 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.