Kerrostalo | 3h + avok + khp + wc + vh

Kaisaniemenkatu 3 A, Kluuvi, Helsinki

Hinta

798 000 €

Koko

86 m²

Vuosi

1924

Tilaisuutesi muuttaa Helsingin keskeisimmälle paikalle varakkaaseen taloyhtiöön. Elokuussa 2020 laadusta tinkimättä nykystandardeihin suunniteltu ja uusiksi rakennettu läpitalon kuudennen kerroksen päätyasunto. Ydinkeskustan syke pysyy ulkona korkean sijainnin ja lisääeristettyjen ikkunoiden ansiosta. Toiseksi ylimmässä kerroksessa sijaitsevassa charmikkaassa asunnossa on Mielen koneilla varusteltu avokeittiö joka yhdistyy suureen olohuoneeseen luoden viihtyisän avaran tilan. Kylpyhuone henkii hotellimaisen laadukasta tunnelmaa. Asunnon sisustus- ja valaistussuunnittelijoiden luoma upean arvokas tunnelma on läsnä tyylikkäiden värien ja leveälankkuisen kovapuulattian kanssa. Huoneiston molemmat makuuhuoneet ovat sisäpihan puolella ja suurempi makuuhuone omaa persoonallisen tyylikkään muodon ja oman WC:n. Tilava vaatehuone tuo asunnolle runsaasti säilytystilaa. Rakennus on osittain suojeltu ja tästä kertovat kauniisti alkuperäiseen tyyliin uusitut rappukäytävät ja hissit. Kivijalassa taloyhtiön omistuksessa on kaikkiaan kolme liiketilaa jotka ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvalla liikepaikalla. Vuonna 2023 yhtiöllä oli vuokratuloja yli 400 000 euroa. Varakkaassa yhtiössä hoitovastike on edullinen, 2,20€ / m2, eikä taloyhtiössä peritä erikseen vesimaksua. Taloyhtiö maksaa myös n.280 000 euron suuruista hoitolainaa omista kassavaroistaan. Taloyhtiössä on suoritettu mittava lista suuria saneerauksia lähivuosina ja myös talon putket ja sähköt on uusittu vuonna 2006. Suuria remontteja ei ole näköpiirissä. Asuntoon on myönnetty taloyhtiön lupa ilmalämpöpumpun asennukselle. Lähikortteleissa on verrattain vähän asuinhuoneistoja ja tässä harvoin tarjolla olevassa sijainnissa on lähellä kaupunkikulttuuri ja kulkuyhteydet. Metro ja ratikka ovat vain kymmenien metrien päässä, Citycenter ja rautatieasema vain 250 metrin päässä ja Stockmann ja Esplanadi 400m päässä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää kohteesta ja sovitaan sinulle oma esittelyaikasi: 040-7085887 / Mikko Naugrén / Premier LKV

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80341760
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + avok + khp + wc + vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
86 m²
Kokonaispinta-ala
86 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
6/8
Rakennusvuosi
1924
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

702 403,90 €

Velkaosuus

95 596,10 €

Velaton hinta

798 000,00 €

Neliöhinta

9 279,07 €/m²

Vastike

Hoitovastike

189,20 € / kk

Pääomavastike

1 014,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 204,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Sisältyy hoitovastikkeeseen
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Tilojen kuvaus
Lasiseinällä muusta huoneistosta rajattu huone ilman omaa ikkunaa ulos. Soveltuu hyvin lapsen huoneeksi tai työhuoneeksi.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Säilytysjärjestelmät ja kiinteät kaapistot, verhotangot, kiinteät valaisimet.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, Hoitovastikkeeseen sisältyy 10Mb/s nettiyhteys. Lisänopeutta on saatavilla lisähinnasta.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä 30 päivän lunastusoikeus. Osakkailla 30 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Huoneisto on osittain asbestikartoitettu vuonna 2020. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kivi.
Jääkaappi, erillinen pakastin, liesi, erillisuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen suihkutilan ulkopuolella lattiakaadot eivät kaikilta osin ole asetusten mukaiset, koska kylpyhuoneessa on käytetty suurempaa lattialaattaa. Suihkutilassa kaadot ovat vaatimusten mukaiset. Osakas hyväksyy sen, että taloyhtiö ei vastaa kylpyhuoneen kaatojen korjaamisesta asetuksen mukaisiksi.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, pesuallas ja allaskaappi
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
10+ Isännöinti Oy, Sami Asujamaa, asiakaspalvelu@10p.fi, 0207 181 890
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiön lainoista 248 888,88 euroa on huoneistoille jyvittämätön hoitolaina.
Tehdyt remontit
Putkisaneeraus ja sähkösaneeraus 2006. Katutason liiketilojen IV- ja jäähdytyslaitesaneeraus 2013. Kadun puolen julkisivun korjauksia, pihakannen kantavuuslaskelmat 2014. Sisäpihan julkisivun korjauksia 2015. Ullakkorakentamisen suunnittelu 2012-2016. Pihakannen korjausten suunnittelu 2015-2016. Ullakkorakentamisen pääpiirustukset ja rakennuslupa viidelle huoneistolle, 408 huoneisto-m2 (517 k-m2) 2017. Sisäpihan ikkunoiden uusiminen, sisäpihan julkisivun ja porttikongin maalauskunnostus, tuuletusparvekkeiden uusiminen, A-portaan jatkaminen ullakolle, talotekniikan nousut ullakolle, huoneiston B28 erkkeriparvekkeen vesivauriokorjaukset, hissien uusiminen A, B ja C rappu, ullakkorakentaminen, vesikaton uusiminen 2019-2020.
Pihakannen uusiminen, sisäpihan kunnostaminen, jätehuoneen rakentaminen, Vuorikatu 8 vastaisen seinän korjaustyöt sisäpihalla, porrashuoneiden maalauskunnostus sisältäen rappujen lattioiden sekä A ja B rapun portaiden sisääntuloaulan entisöinti/korjaustyöt, infotaulujen uusiminen, rappujen sähkökalusteiden uusiminen, A rapun käsijohteen uusiminen, huoneisto-ovien uusiminen, häkkivarastojen siirto vintiltä kellariin, kellarin ilmanvaihdon korjaus vastaamaan nykymääräyksiä, savunpoiston järjestäminen sekä ulkoiluvälinevaraston järjestäminen kellariin, lämmönsiirrinlaitteiston uusiminen, lukituksen uusiminen, viemäriputkien kuntokartoitus, liiketilan A sähkömittaroinnin uusiminen, liiketilojen A ja B takaseinän haitta-ainekorjaukset sekä kosteusvauriokorjaukset, liiketila B WC-tilojen uusiminen (inva-WC ja naisten WC) 2020-2021. Pohjaviemärien korjaukset 2021. Patteriventtiilien vaihto sekä perussäätö 2022. Vesikaton maalaus 2022. Liiketila A:n käyttötarkoituksen muutos myymälästä anniskeluravintolaksi 2022. Yhtiön omistamien liiketilojen ikkunapokien ja ovien sekä rapun ulko-ovien ja rautaporttien kunnostusmaalaus 2022.
Tulevat remontit
Katujulkisivujen ikkunoiden uusimisen / kunnostamisen hankesuunnittelu 2024. Katujulkisivujen ikkunoiden uusiminen / kunnostaminen 2025-2026. Painovoimaisten tilojen ilmanvaihdon korvausilmareittien suunnittelu ja toteutus 2025-2026. Energiatehokkuuden parantaminen 2023-2024.
Energialuokka
B (2013), Energialuokka: B2013
Tontin koko
1 029 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaavan numero 12325. Lisätietoja Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala, puh. 09 310 2611
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Kiinteistö Oy Helsingin Kaisaniemenkatu 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Helsingin ydinkeskustan palvelut ovat välittömässä läheisyydessä.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, raitiovaunupysäkki lähellä, juna-asema lähellä ja taksitolppa lähellä
Tiedustelut
Mikko Naugrén, 040 708 5887, mikko.naugren@premier.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kluuvi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mikko Naugrén

Laillistettu kiinteistönvälittäjä

Premier LKV Oy

Mannerheimintie 109,
00280 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.