Kerrostalo | 1h + kt + parveke

Ojavainionkatu 4 A, Annala, Tampere

Hinta

109 900 €

Koko

21 m²

Vuosi

2022

Huoneisto vuokrattu 01.08.2022 alkaen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella 480,00 euroa/kk + vesiennakkomaksu 20,00 euroa/hlö/kk, kulutuksen mukaan huoneistokohtainen mittaus. Ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä irtisanomisen johdosta on 31.07.2023, Irtisanominen AHVL:n mukainen. Vuokraa voidaan korottaa vuosittain 5%, ensimmäinen tarkastuspäivä 01.08.2023. Laaja kotivakuutus vastuuosalla oltava voimassa koko vuokrasuhteen ajan, vuokravakuus kahdenkuukauden vuokraa vastaava määrä. Huoneisto myydään vuokrattuna! Laventelin Ihanat kodit rakennettu Ojavainionkadulle eli mukavasti keskelle Annalaa. Päiväkodit, koulut, kaupat ja muut lähipalvelut ovat vain 5–10 minuutin kävelymatkan päässä – ja mitä et löydä kotikulmilta, saat helposti Hervannasta ja Tampereen keskustasta. Asumisen ja arjen vaivattomuuden täydentävät sujuvat yhteydet. Kotitalon viereiseltä bussipysäkiltä pääset useita kertoja tunnissa mm. Hervannan palveluihin ja kampuksille, TAMKin pääkampukselle sekä Tampereen keskustaan rautatieasemalle ja Keskustorille. Annalan sijainti on ihanteellinen myös autoilevalle: Ihanasta kodista ajaa Hervantaan alle 10 minuutissa ja keskustaan nopeimmillaan alle 20 minuutissa. Yhtiö Tampereen kaupungin vuokratontilla, tontin vuokravastike sisältyy hoitovastikkeeseen. Yhtiö valmistunut toukokuun 2022 loppupuolella. Lisätiedot: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio p. 050-3153084 tai veli-matti.kopio@ihomes.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80341791
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
21 m²
Kokonaispinta-ala
21 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Huoneiston levyinen parveke
Kerrokset
3/5
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
Vuokrattu. Huoneisto vuokrattu 01.08.2022 alkaen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella 480,00 euroa/kk, vesiennakkomaksu 20,00 euroa/kk/hlö/kk, kulutuksen mukaan huoneistokohtainen mittaus. Ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä irtisanomisen johdosta on 31.07.2023, Irtisanominen AHVL:n mukainen. Huoneisto myydään vuokrattuna!. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

41 573,46 €

Velkaosuus

68 326,54 €

Velaton hinta

109 900,00 €

Neliöhinta

5 233,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

90,30 € / kk

Pääomavastike

295,90 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

387,70 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Muu vastike: 1,50 € / kk

Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Teräsbetoni
Keittiön kuvaus
Asuntojen keittiöissä on joko kahden tai neljän levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone. Kylmälaitteina on jääkaappi-pakastin, jääkaappi pakastinlokerolla tai erilliset jääkaappi ja pakastinkaappi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinät kaakeloitu, lattia keraaminen laatta, wc-istuin, suihku, suihkuseinä, käsienpesuallas, allaskaappi, valopeili. Tilavaraus ja liitännät pesutornille.
Olohuoneen kuvaus
Seinät maalattu lattia parkettilattia, kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia, eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata.
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattotyypin kuvaus
Aumakatto/Bitumikermikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Eliel Oy, Marko Hellevaara, 0201 227 901
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Asuntojen lämpimät irtaimistovarastot on sijoitettu viereisen yhtiön (As Oy Tampereen Melissa) kellarikerrokseen. Väestönsuoja sijaitsee Asunto Osakeyhtiö Tampereen Melissan (viereinen yhtiö) kellarikerroksessa. Irtaimistovarastot on numeroitu huoneistonumeroiden mukaisesti. Tekniset tilat sekä ulkoiluvälinevarasto/lastenvaunuvarasto sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Ilmanvaihdon konehuone sijaitsee talon ullakolla.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 28 kpl erillisinä osakkeina.

Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Yhtiön ja samalle tontille rakennettavien yhtiöiden välille laadittu hallinnanjakosopimus koskien yhtiöiden tontin hallintaa ja käyttöä. Hallinnanjakosopimuksessa sovitaan mm. pihasta, pysäköintipaikoista, kulkureiteistä sekä yhtiöiden tai osakkaiden yksinhallinta-alueista. Yhtiö on osapuolena yhteisjärjestelysopimuksessa, jossa sovittu kortteli 5864 tontti 1 autopaikoitusalueen käytöstä. Sopimuksessa on osallisina korttelin 5864 tontit 7, 10, 11 ja 12 sekä kortteli 5867 tontti 1.
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
17 178,63 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
29.12.2078

Asunto Oy Tampereen Laventeli

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Alueella
Paikallistiedot: Hyvät
Koulut: Alueella

Tiedustelut
Veli-Matti Kopio, 050 315 3084, veli-matti.kopio@ihomes.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Annala, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Veli-Matti Kopio

Uudistuotanto ja arvokohteet

iHomes LKV

Finnoonlaaksontie 2,
02270 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.