RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

Rivitalo | 5h, k, s, khh, 2x wc, las terassi ja las parveke, ak, var

Harjutie 15 C, Työtjärvi, Hollola

Hinta

139 000 €

Koko

127 m²

Vuosi

1975

Vapautumassa lämminhenkinen koti halutulta asuinalueelta Hollolan työtjärveltä. Asunnon pohjaratkaisu on avoin ja toimiva. Valoisa keittiö joka on yhtenäistä tilaa ruokatilan kanssa. Ruokatila yhdistää olohuoneen tehden tilasta kivan kokonaisuuden. Olohuoneesta avautuu aurinkoinen lasitettu terassi ja vehreä piha. Alakertaan sijoittuu myös kylpyhuone ja sauna. Keittiön kulmalta kulku kodinhoitotilaan. Yläkertaan mennessä löydät neljä makuuhuonetta sekä toisen tilavan wc:n. Päämakuuhuoneesta kulku tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Auton saat kätevästi omaan huoneistolle kuuluvaan autokatokseen suoraan oven eteen. Yhtiö on hyvin hoidettu ja hoitovastike on verrattain edullinen 2,25€/m². Tämän kodin sijainti on erinomainen. Lähellä ovat erinomaiset ulkoilumaastot ja uimaranta ihan kiven heiton päässä! Lisätiedot ja esittelypyynnöt: Pauli Kaarre 0406808565, myös Whats App! pauli.kaarre@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80342217
Sijainti
  • Hollola Työtjärvi
  • Harjutie 15 C, 15880
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, s, khh, 2x wc, las terassi ja las parveke, ak, var
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
127 m²
Kokonaispinta-ala
127 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1975
Vapautuminen
2kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

125 510,42 €

Velkaosuus

13 489,58 €

Velaton hinta

139 000,00 €

Neliöhinta

1 094,49 €/m²

Vastike

Hoitovastike

285,75 € / kk

Pääomavastike

133,35 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

419,10 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 19 € / hlö
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Pihalla oleva autopaikka 5€/kk, autokatos kuuluu huoneistolle.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiskoilla olevat lamput.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, laajakaista. Lisätietoja terassista: Lasitettu terassi. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Ennen vuotta 1994 valmistuneiden tai saneerattuihin kohteisiin on tehtävä asbestikartoitus ennen pintojen avauksia ja rakenteiden purkutöitä. Mikäli asbestia löytyy, purkutyöt saa suorittaa vain rekisteröity toimija. Lisätietoja isännöitsijältä. Osakkaan on ennen muutostöihin tai huoneistoremontteihin ryhtymistä tehtävä asunto-osakeyhtiölain mukainen ilmoitus isännöitsijälle. Ennen tarjouksen jättämistä tutustu seuraaviin dokumentteihin: Myyntiesite, Isännöitsijäntodistus, kunnossapitotarveselvitys, toimintakertomus ja tilinpäätöstiedot, yhtiöjärjestys ja energiatodistus. Hallitus voi taloudellisen tilanteen vaatiessa kerätä ylimääräisen hoitovastikkeen, enimmillään 2,25€/m² tai korottaa hoitovastiketta enimmillään 0,20€/m²/kk.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 15627 kWh / vuosi.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja elementti
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maalattu/tapetoitu, kph laatta. Pintamateriaalit (lattia): Alakerrassa laminaatti joka on vaihdettu 2016, yläkerrassa vanhempi laminaatti. Kph ja wc:t sekä khh laatta.
Keittiön kuvaus
Siisti ja valoisa 2016 uusittu keittiö. Jääkaappi ( pakastin khh:ssa ) erillisuuni, liesituuletin ja induktioliesi sekä astianpesukone. Keittiössä taso- ja kaappitilaa. Keittiö aukeaa kivasti ruokatilan suuntaan ja näin yhtenäistää keittiön, olohuoneen ja ruokatilan yhdeksi kokonaisuudeksi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Siisti kylpyhuone joka yhteydessä sauna. Kylpyhuoneessa lattialämmitys. Kph lattia uusittu n 2014
WC-tilojen kuvaus
Kaksi erillistä wc:tä jossa alakerran wc:ssä allaskaappi ja peili. Alakerran wc uusittu 2009. Yläkerran wc:ssä iso allaskaappi ja tasotilaa. Panelit maalattu n 2020
Saunan kuvaus
Siisti sauna jossa panelit maalattu 2021
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotila on keittiön vieressä. Laattalattia, kaapistot. Khh:ssa pakastin ja vesivaraaja
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja tilava olohuone josta kulku lasitetulle terassille ja takapihalle.
Makuuhuoneiden kuvaus
4 siistiä makuuhuonetta, päämakuuhuoneesta kulu parvekkeelle.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Ekoisännät Oy, Henry Kuusisto, henry.kuusisto@ekoisannat.fi, 0505050345
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 308 409 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 4 Autokatospaikkoja: 7

Tehdyt remontit
1998 ikkunoiden vaihtoa huoneistoihin 2,3,4 ja 5, 1999 Sokkelin kosteuseristys huoneiston 1 pääty, 2000 piha-alueen asfaltointi, 2009 uudet terassi- ja etu-ulko-ovet, uudet pihavarastot, autokatosten osittainen uusiminen, 2010 Pihavarastojen maalaus, uuden räystäskourut autokatoksiin, 2011, varastojen sokkelin pintakäsittely, kuntoarvion teettäminen, 2012 Vesikaton korjaus ja vesikourujen uusinta, 2014 huoneiston 7 päädyn avaus ja sokkelin vesieristys, 10v energiatodistukset, 2015 radonmittaus ( ei huolta ), sadevesikaivojen tyhjennys, 2016 yläpohjan lisäeristys, yläpohjaan kattotuolit ja uusittu peltikate, uudet vesikourut ja kattoturvatuotteet, antenniverkon uusiminen, 2017 Viemärien huuhtelu, Asfalttikorjauksia, 2018 piha-aita ja parvekekorjauksia, uudet pääovet ja Sento lukitus, ikkunoiden vaihtoa huoneistoihin 1,4,5 ja 7, 2019 uudet vesikourut pihavarastoihin, ilmanvaihdon säädöt ja nuohous, 2020 julkisivun kasvuston poisto ja julkisivun pesu, jätekatoksen purku ja uudet Hannoa- jäteastiasuojat, palovaroittimien uusinta, ikkunoiden vaihtoa huoneistoihin 2,3,4,5 ja 6, 2021 suunnitelma huippuimureiden asentamisesta, 2022 väliaitojen korjaus ja maalaus.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys seuraavalle viidelle vuodelle: Hulevesien johtaminen pois 2027, ulkomaalausurakka 2025, tuuletusikkunoiden ja verkkojen uusiminen 2023, räystäskourujen puhdistusta talkoilla 2023, sähkövikakorjauksen tarpeen mukaan ja pääsähkökeskuksen tarkistus 2023.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013
Tontin koko
2 178 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Varrasrinne 1

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Pauli Kaarre, 040 680 8565, pauli.kaarre@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hollola

Asuinalueena Hollola

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pauli Kaarre

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja, PVS, Myyntijohtaja

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.