Westhouse LKV
Westhouse LKV

Kerrostalo | 5 h, k, kph, wc

Kuhatie 10 A, Haukilahti, Espoo

Hinta

565 000 €

Koko

118 m²

Vuosi

1963

Tämä 118 m²:n huoneisto sijaitsee hissitalon toisessa kerroksessa ja tarjoaa valoisaa ja avaraa asumista upeilla näkymillä. Talo on rakennettu 1963 ja tuo 60-luvun arkkitehtuurin parhaat puolet esiin, yhtiössä on isot remontit jo takanapäin. Asunnossa on 5 huonetta, joista kolme makuuhuonetta ja lisäksi kirjasto/tv-huone, josta on mahdollisuus tehdä tarvittaessa neljäs makuuhuone. Olohuone on suuri ja sen yhteydessä on lasitettu parveke, josta avautuu upeat näkymät Haukilahden vesitornin suuntaan. Keittiö ja wc sekä kylpyhuone on remontoitu 2019 tyylikkääksi ja toimivaksi. Kauniisti remontoidun asunnon tunnelma on kutsuva ja kodikas. Haukilahti on erittäin haluttu asuinalue, jossa yhdistyvät loistavasti rauhallinen asuinympäristö ja erinomaiset palvelut. Haukilahden ostoskeskus sijaitsee aivan vieressä, ja myös Niittykummun kaupat sekä Iso Omenan monipuoliset palvelut ovat vain parin kilometrin päässä. Alueelta löytyy hyvät koulut ja päiväkodit sekä kaunista luontoa ja ulkoilumaastoja. Liikenneyhteydet ovat myös erinomaiset – bussipysäkit sijaitsevat lähistöllä ja Niittykummun metroasema on vain noin kilometrin päässä. Tämä ihastuttava koti tarjoaa kaiken, mitä perhe voi toivoa asunnoltaan: tilaa, valoa ja loistavan sijainnin Espoon Haukilahdessa. Tule tutustumaan ja ihastumaan tähän upeaan kotiin! Kysy lisätietoja ja sovi oma näyttö: Raya Virtanen | raya.virtanen@westhouse.fi | 040 820 7717 putkiremontoitu, näköalat, lasitettu parveke

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80342378
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5 h, k, kph, wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
118 m²
Kokonaispinta-ala
118 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1963
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

554 588,03 €

Velkaosuus

10 411,97 €

Velaton hinta

565 000,00 €

565 000,00 €

Neliöhinta

4 788,14 €/m²

Vastike

Hoitovastike

625,40 € / kk

Pääomavastike

94,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

719,80 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Saunamaksu vaihtoehtoisesti 7 €/kerta. Autopaikkavuokra 22€/kk, autotallivuokra 75€/kk, autopaikan laitemaksu 10€/kk (veloitetaan paikoilla, joissa mahdollisuus hidaslataukseen), sähköauton latausmaksu 20€ + sähkötasaus autolatauksesta 0,15€/kWh.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä hyvin tilaa kenkäkaapille, avonaulakoille sekä liukuovikaapisto takeille.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet (uusittu 4/2020, pl olohuoneen isojen ikkunoiden pääty), eteisen liukuovikaapisto, eteisen kenkäkaappi.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Telia, 10 M perusnopeus, nopeammat yhteydet lisämaksusta, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Huoneisto erittäin hyvässä kunnossa, kph, wc ja keittiö remontoitu 2019.
Asbestikartoitus
  • 2019 remontin yhteydessä tehty asbestikartoitus remonttialueesta. Tarkastetulla alueella ei havaittu asbestia.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät pääosin maalattu, päämakuuhuoneessa tehostetapetti. Pintamateriaalit (lattia): Tammiparketti, pienempien makuuhuoneiden sekä wc ja kph edessä oleva käytävän ja keittiön lattiaan vaihdettu parketti vuonna 2019.
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu 2019. Tummanharmaat kaapistot KVIK, kalusteisiin hyvin sopiva tummanharmaa jääkaappi/pakastin Neff, Siemens uuni, mikroaaltouuni, induktioliesi, liesituuletin, AEG astianpesukone. Taso ohut harmaa kivikuosinen laminaatti. Musta komposiittiallas. Tausta helmiäisvalkoinen subway-laatta 6,5x13 cm.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone remontoitu 2019, missä yhteydessä lisätty wc-istuin (seinä wc) myös kylpyhuoneeseen. Seinät Villeroy & Bochin mattavalkoinen laatta (40x25), lattiassa mosaiikkilaatta. Taittuvat suihkuseinät antavat lisää tilaa. Pesukoneliitäntä, mahtuu hyvin myös pesutorni. Tyylikkäät tammen väriset kalusteet Svedbergs-mallistosta.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc on remontoitu 2019 ja silloin tilaan on myös lisätty lattiakaivo. Seinät on laatoitettu Villeroy & Bochin 40x25 mattavalkoisella laatalla ja lattiassa mosaiikkilaatta. Seinä WC. Tyylikkäät tammen väriset kalusteet Svedbergs-mallistosta.
Olohuoneen kuvaus
Suuri, avara ja valoisa olohuone, joka jatkuu kirjasto/tv-huone tilaan. Olohuoneessa on reilusti tilaa myös isommalle ruokailuryhmälle. Koko huoneen leveydellä parveke ja hieno näkymä Haukilahden vesitornin suuntaan. Tammiparketti. Olohuoneeseen vedetty verkkokaapeli (cat6e) datakaapilta pintavetona.
Makuuhuoneiden kuvaus
Huoneistossa 3 makuuhuonetta, tarvittaessa mahdollisuus myös tehdä neljäs makuuhuone nykyisestä tv-huoneesta. Kaikki makuuhuoneet tilavia ja kaikissa upotetut vaatekaapit. Kahden makuuhuoneen lattiaan on vaihdettu parketti v. 2019. Isoimmassa makuuhuoneessa antennipistoke tv:lle.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Suuri vinttikomero. Kellarissa säilytyskaappi (entinen kylmävarasto).
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
49-415-1-507
Isännöitsijän yhteystiedot
Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy, Ari Kemppainen, ari.kemppainen@hsi.fi, 0407747909
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Mankeli, vinttikomero, kuivaushuone, pesutupa, pyörävarasto, väestönsuoja, askarteluhuone (Vuokrattu, ei yleisessä käytössä) ja kellarikomero (Entisessä jäähdytetyssä kellarissa huoneistoilla kaapit)
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Autopaikat jonotusperiaatteella.

Tehdyt remontit
HUONEISTOSSA: 2019 Huoneiston wc, kylpyhuone ja keittiö remontoitu. Wc:hen lisätty lattiakaivo. Kylpyhuoneeseen lisätty wc-istuin (muutostyössä kylpyhuoneeseen lisätty wc on osakkaan vastuulla). Kahden makuuhuoneen, käytävän ja keittiön lattiaan vaihdettu parketti. Parvekelasit huollettu 9/2020 (Lumon Suomi Oy), seuraava huolto 2025.
YHTIÖN REMONTIT:
1992 Asuntoikkunoiden ja parvekeovien uusiminen
2003 Parvekekaiteiden uusiminen
2013 Asennettu kattoturvatuotteet
2015 Ikkunapuitteiden, parvekeovien ja vesikaton huoltomaalaus, Takapihan puolen tammiovien lakkaus, Jätekatoksen huoltomaalaus
2017 Öljysäiliön täyttäminen
2018 Linjasaneeraus: käyttövesiputkien uusiminen, viemärijohtojen ja pohjaviemärien sukitus, tonttiviemärin uusiminen, huoneistojen vesikalusteiden uusiminen, pyyhekuivainten lisäys, poistoilmaventtiilien uusiminen, sähköpääkeskuksen-, liittymiskaapelin-, mittarikeskusten- ja nousujohtojen uusiminen, asuntojen sähköryhmäkeskusten uusiminen, keittiöihin lieden syöttöjohtojen uusiminen ja kolmivaiheryhmän asennus varalle mahdollisia tulevia keittiöremontteja varten, yleiskaapelointiverkon asennus puhelin- ja atk-käyttöön, valokuitukaapelointi talojakamolta huoneistoihin, antenniverkon uusiminen tähtiverkoksi.
2018 Kaukolämpölaitteiden uusiminen, Taloyhtiön saunaosaston uusiminen/ perusparannus, Piha-asfaltin uusiminen, Autolämmitystolppien asennus ja autotallisähköjen uusiminen autolatausvalmiuksilla, Porrashuoneiden maalaus
2019 Kiinteistön lukitusjärjestelmän uusiminen, pesutuvan pyykinpesukoneen uusiminen
2020 Julkisivupaneloinnin sekä autotallinovien ja ulkoiluvälinevarastojen ovien uusiminen
2021 Korvausilmaventtiilien asennus huoneistoihin, Taloyhtiön piha-alueen ennallistaminen, uudet istutukset, kulkuväylät, pihavalaistus, Sadevesijärjestelmän uusiminen (uudet räystäät ym.), Tonttiaidan ja käyntiportin asennus taloyhtiön tontin etelärajalle, Uusi lipputanko, Pohjakerroksen yleisten tilojen huoltomaalaus, Jätekatoksen huoltomaalaus, Sokkelin ja pihamuurien maalaus, Etupihan aidan uusiminen ja pellitys
2022 Katon lumiesteet
Tulevat remontit
Suunnitellut kunnossapito- ja muutostyöt:
2024-2025 Tuuletusparvekkeiden ovien (6kpl) uudistaminen
2023 Suunnittelu tuuletusparvekkeiden betonipintojen korjauksesta
2024-2025 Porraskäytävien tuuletusparvekkeiden betonipintojen korjaus
2023-2025 Pannuhuoneen ja saunan päädyn ovien korjaus tai vaihto
2025-2026 Ikkunoiden huoltomaalaus
Energialuokka
G (2013), Energialuokka: G2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 29.04.2025, Lisätiedot: Rakennuksen laskennallinen kokonaisenergiankulutus (E-luku) 270
Tontin koko
5 260 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Olarinkallio

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Haukilahden ostoskeskus vieressä. Niittykummun kaupat n. 1 km, Iso Omenan laajat palvelut n. 2 km.
Koulut: Toppelundin koulu, Haukilahden koulu, Westendinpuiston koulu, Mattlidens skola
Päiväkoti: Toppelundin ja Haukilahden päiväkoti, Gäddvik Svenska Barnträdgård, lähialueella myös useita yksityisiä päiväkoteja.
Paikallistiedot: Haukilahden merellisessä ympäristössä on erinomaisen hyvät ulkoilumahdollisuudet, rantaraittia pitkin pääsee pitkillekin kävely- tai juoksulenkeille, hyvät pyöräilyreitit. Rannassa on viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita. Mellstenin rannassa sijaitsee yksi Espoon suosituimmista uimarannoista, Haukilahden venesatama, koirien oma uimaranta ja talviuimareille avanto ja pukukopit.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Haukilahdenkadulla ja Hauenkalliontiellä, Niittykummun metroasema n. 1 km. Omalla autolla sujuvasti Länsiväylän kautta eri pääväylille.
Pihan kuvaus
Yhtiöllä suuri piha-alue, takapihalla viihtyisää tilaa sekä lasten leikkeihin että oleskeluun.
Tiedustelut
Raya Virtanen, 040 820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Haukilahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Raya Virtanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT, SKVL Laatuauktorisoitu Kiinteistönvälittäjä

Westhouse LKV

Westhouse LKV
Westhouse LKV
SKVL jäsenyritys

Haukilahdenkatu 16,
02170 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.