NiceHouse LKV Oy
NiceHouse LKV Oy

Kerrostalo | 3h + avokeittiö + rt + ph + s + vh + lasitettu parveke

Leineläntie 4 A, Leinelä, Vantaa

Hinta

279 000 €

Koko

71 m²

Vuosi

2016

Nyt on myynnissä vaaleasävyinen ja pohjaratkaisultaan helposti muunneltavissa oleva kerrostalokoti vuonna 2016 valmistuneesta taloyhtiöstä. Talo sijaitsee modernissa, värikkäässä, luonnonläheisessä ja kehittyvässä Vantaan Leinelässä. Asunto on huoneluvultaan 3h+avokeittiö+ph+s+vh+lasitettu parveke, 71m2. Kodin avokeittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen tilan oleskelulle ja tämän kodin sydämen. Keittiön saareke toimii tilanjakajana keittiön ja ruokailutilan välissä. Ruokailutilaan mahtuu isokin ruokailuryhmä, minkä ympärille on mukava kokoontua viettämään yhteistä aikaa. Oleskelutiloista on käynti lasitetulle parvekkeelle, mikä toimii olohuoneen jatkeena keväästä pitkälle syksyyn. Makuuhuoneet sijaitsevat vierekkäin. Makuuhuoneita on asunnossa kaksi, mutta pohjaratkaisu mahdollistaa helposti yhden lisämakuuhuoneen rakentamisen tarvittaessa. Asunnossa on kaunis kylpyhuone-saunaosasto. Saunan jälkeen on mukava vilvoitella lasitetulla parvekkeella, mistä on rauhalliset pihanäkymät suojaisalle sisäpihalle. Tällä asunnolla on erillisinä osakkeina ja erillishintaan myynnissä autohallipaikka, minne on käynti sisäkautta. Erinomainen sijainti mahdollistaa sujuvat yhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla – esimerkiksi lentokentälle pääsee junalla suoraan. Tervetuloa ihastumaan tähän kauniiseen kotiin! Tiedustelut ja yhteydenotot: Nina Käppi Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT 044 5784 699 nina@nicehouselkv.fi NiceHouse LKV

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80342746
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + avokeittiö + rt + ph + s + vh + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
71 m²
Kokonaispinta-ala
71 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
2/6
Rakennusvuosi
2016
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

279 000,00 €

Velaton hinta

279 000,00 €

Neliöhinta

3 929,58 €/m²

Vastike

Hoitovastike

273,35 € / kk

Erityisvastike

10,65 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

284,00 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

19,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 18 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Lisätietoja maksuista: Vesimaksuennakko on 18€/hlö/kk. Tasus kulutuksen mukaan. Pysäköintivastike on 19€/kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisaulassa on runsaasti kaappitilaa. Iso ruokailutila sijoittuu luontevasti avokeittiön jatkeeksi.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
sälekaihtimet verhotanko
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Telia, laajakaista. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Lunastusoikeus koskee autohallipaikkoja 145032-150907. Lunastusoikeus yhtiöllä ja osakkailla 1kk. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: 8 § Lunastusoikeus Yhtiöllä on ensisijaisesti ja osakkeenomistajalla toissijaisesti oikeus lunastaa yhtiön osakkeet nrot 145 032-150 907 (autohallipaikat), kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy toiselle muulta omistajalta kuin yhtiöltä tai perustajaosakkaalta. Siirronsaajan on viipymättä ilmoitettava saannostaan yhtiön hallitukselle. Saantoilmoituksen tulee sisältää lunastusmenettelyn käynnistämisen kannalta riittävät tiedot. Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä 30 päivän lunastusoikeus. Osakkailla 30 päivän lunastusoikeus.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä 30 päivän lunastusoikeus. Osakkailla 30 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: viemäriputken kuvaus v.2022
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Ei takkaa
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kaupungin.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): maali tapetti kaakeli Pintamateriaalit (lattia): parketti laatta Pintamateriaalit (katto): maali
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Tilava avokeittiö, missä on paljon kaappi- ja laskutilaa. Saareke toimii tilanjakajana avokeittiön ja ruokailutilan välissä.
Jääkaappi, erillinen pakastin, astianpesukone, keittiösaareke, erillisuuni, liesituuletin (hormiin) ja kaapistot
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja välitilassa kaakeli
Kylpyhuoneen kuvaus
Vaaleasävyinen kylpyhuone, minkä yhteydessä on oma sauna.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Peilikaappi, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, pesuallas, suihku, lattialämmitys, wc-istuin, hana, allaskaappi ja bidee-suihku
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Avara olohuone muodostaa yhtenäisen tilan oleskelulle yhdessä avokeittiön ja ruokailutilan kanssa. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneet sijaitsevat vierekkäin. Asunnossa on alunperin ollut kolme makuuhuonetta. Yksi huoneista on otettu osaksi oleskelutiloja. Tarvittessa on mahdollista lisätä yksi makuuhuone takaisin. Huoneet toimivat erinomaisesti myös työ- tai vierashuoneena.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot ja häkkivarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Makuuhuoneissa on kaappitilaa. Lisäksi huoneistossa on vaatehuone. Eteisaulassa on paljon kaappitilaa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
092-070-7114-0002
Isännöitsijän yhteystiedot
Koivu Isännöinti Oy, Kirsi Salmenranta, kirsi.salmenranta@koivuisannointi.fi, 0400 453 252
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kuivaushuone, Lastenvaunuvarasto, Huoneistokohtaiset varastot ja kaapeli-tv
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Pihasisäänkäynnin yhteydessä on näppärä kurapiste. Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiön asukkaiden käytössä on toimivat yhteistilat ulkoiluvälinevarastoineen. Taloyhtiön kiinnitykset: 13 740 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 32 Parkkipaikkoja: Autohallipaikat 32 kpl. ovat erillisinä osakkeina. Tämän huoneiston autohallipaikka on AH03. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: 8 § Lunastusoikeus Yhtiöllä on ensisijaisesti ja osakkeenomistajalla toissijaisesti oikeus lunastaa yhtiön osakkeet nrot 145 032-150 907 (autohallipaikat), kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy toiselle muulta omistajalta kuin yhtiöltä tai perustajaosakkaalta. Siirronsaajan on viipymättä ilmoitettava saannostaan yhtiön hallitukselle. Saantoilmoituksen tulee sisältää lunastusmenettelyn käynnistämisen kannalta riittävät tiedot. Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä 30 päivän lunastusoikeus. Osakkailla 30 päivän lunastusoikeus.

Tehdyt remontit
Taloyhtiössä tehdyt huomattavat kunnossapito- ja muutostyöt:
2018 valvontakameroiden asennus.
2020 ilmastointikanavien puhdistus ja säätö sekä suodattimien vaihto.
2021 autohallin oven jousien uusiminen, parvekelasituksien huolto ja kunnostustoimet raportin mukaisesti, kiinteistöautomaationohjauskeskuksen uusiminen sekä varavirtalähteiden asennus.
Rakennuttaja on suorittanut kohteessa julkisivun rappauksen kunnostuksia 9/2019-7/2020. Pyörävaraston vesivuodot kunnostettu 2020.
Kunnostuksia on suoritettu vesikatteen osalta A-talossa sekä savunpoistoikkunoiden osalta kunnostettu vesivuotoja jotka ilmenivät porrashuoneen seinässä. Kaikki kunnostukset on tehty rakennuttajan Skanska toimesta ja yhtiö on valvonut niiden suorittamista.
Rakennuttaja Skanska Oy suorittaa kohteessa julkisivunrappausten betonivauriokunnostuksia ajalla heinä-syyskuu 2023. Kunnostukset kuuluvat rakennuttajan 10-vuotis vastuuseen
Tulevat remontit
Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2016, kunnossapitotarpeet huoltokirjan mukaisesti.
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 17.05.2026
Tontin koko
3 152 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As.Oy Vantaan Vetehinen

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Alepa Leinelä
K-Market Ilola
S-Market Koivukylä
Lidl Koivukylä
K-Citymarket Koivukylä

Paikallistiedot: Moderni, värikäs, luonnonläheinen, kehittyvä ja kutsuva Vantaan Leinelä hurmaa koko perheen upouusilla palveluillaan, monipuolisilla luontoelämyksillään ja jouhevilla liikenneyhteyksillään.

Leinelää ei turhaan kehuta lapsiperheiden keskuudessa. Esteettömäksi, turvalliseksi ja iloisen värikkääksi suunniteltu Leinelä on paitsi helppokulkuinen, myös ihanan inspiroiva ja täynnä monenmoista puuhaa kaikenikäisille. Koko perheelle soveltuvia aktiviteetteja tarjoavat muun muassa Koivukylän minigolf, Malminniityn frisbeegolf, Rekolan kartano kotieläinpihoineen sekä vain kahden pysäkin päästä löytyvä tiedekeskus Heureka. Isompien lapsien vauhdinjanoon vastaa Matarin skeittipuisto, kun taas rauhallisempaan menoon soveltuvat Leinelän päiväkodin naapurista löytyvä Metsänhaltijan leikkipuisto sekä Koivukylän avoin asukastila, jossa lapsiperheet voivat kokoontua maksutta viihtymään ja viettämään aikaa.

Leinelässä on helppo virkistäytyä raittiissa ulkoilmassa, ja harrastusmahdollisuuksia riittää niin aktiiviliikkujalle kuin perheen pienimmille. Noin puolentoista kilometrin päässä kotiovelta avautuu upea Möskärin ulkoilualue, joka on lyhyessä ajassa löytänyt tiensä paikallisten sydämiin. Poikkea metsäpoluille, nosta hiki pintaan pururadalla tai kokeile rajojasi porrastreenin parissa.

Leinelä on loistopaikka myös koira-asukeille, sillä läheltä löytyy useampi koirapuisto. Möskärin ja Malminiityn aitausten lisäksi kotikulmilta on helppo suunnata peltoaukeille ja metsiin ulkoilemaan ja harrastamaan. Luonnon rauhaa, polkuja ja poukamia tarjoilee läheinen Rekolanmetsä. Lapsiystävälliselle Kuusijärvelle ja Sipoonkorven kansallispuiston suosituille reiteille ja tunnelmallisille laavuille hurauttaa kotiovelta alle kymmenessä minuutissa.

9-väyläiselle Malminniityn frisbeegolf-radalle polkaisee pyörällä vain parissa minuutissa ja Hiekkaharjun golfkentälle noin kymmenessä minuutissa. Uudet ulkokuntoilulaitteet löytyvät niin ikään omasta naapurustosta.
Koulut: Ilolan koulu Simonkylän koulu Peltolan koulu

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja lentokenttä Bussipysäkki on ihan vieressä. Leinelän juna-asema on noin 200m päässä. Junalla on nopea yhteys lentokentälle.
Ajo-ohjeet
Navigaattoriin Leineläntie 4 Vantaa. Kadunvarsipaikoilla on pysäköintitilaa.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Tämän asunnon kaupan yhteydessä on mahdollisuus ostaa erillisinä osakkeina, osakenumerot 145400-145583, oleva autohallipaikka AH 03 erilliseen hintaan 20 000e. Autohalliin on käynti sisäkautta. Autohallipaikkoja on 32 kpl. Hallissa sijaitsevia paikkoja hallitaan erillisinä osakkeina. Autohallipaikkaosakkeisiin kohdistuu lunastusoikeus yhtiöllä ja osakkailla.
Pihan kuvaus
Taloyhtiössä on hyvinhoidettu ja suojaisa sisäpiha. Taloyhtiön pihalla on myös leikkipiha.
Tiedustelut
Nina Käppi, 044 578 4699, nina@nicehouselkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Leinelä, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nina Käppi

Kiinteistönvälittäjä LKV ja LVV pätevyys, KiLAT, Kiinteistönvälitys-liiketoiminnan ammattitutkinto

NiceHouse LKV Oy

NiceHouse LKV Oy
NiceHouse LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Ongenkoukku 31,
01490 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.