RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

Erillistalo | 5h + k + s + ph + khh + var. + kph + wc + autokatos + autotalli

Poiju 4 A, Karhusaari, Helsinki

Hinta

1 230 000 €

Koko

179 / 233 m²

Vuosi

2022

Unelmien koti merellisessä Karhusaaressa kauniin luonnon ympäröimänä ! Tämä laadukas ja upea koti etsii uusia omistajia. Talo on rakennettu vuonna 2022 joten kaikki pinnat ja materiaalit huokuu uutuuttaan. Talo on perustettu tukevasti kalliolle ja lämmityksenä toimii edullinen maalämpö. Talon sisääntulokerroksessa sijaitsee keittiö, ruokailutila sekä olohuone, jotka ovat kaikki avointa yhtenäistä tilaa. Huonekorkeus on korkeimmillaan 5,5 m ja ikkunapinta- alaa on paljon, joten valon määrä on luksusta kaikkina vuodenaikoina. Keittiöön on valittu korkealaatuiset materiaalit sekä kodinkoneet. Kaikki on myöskin integroitu linjakkaan kauniisti. Keittiöstä pääsee näppärästi lasitetulle terassille minne voi huonommallakin säällä tehdä kattauksen. Lisäksi samassa kerroksessa on tyylikkäät saunatilat josta pääsee suoraan terassille vilvoittelemaan. Terassin pinta-alaa on yhteensä 134 neliötä. Terassin yhteyteen on valmiiksi tehty varaus porealtaalle. Kodinhoitotilat ovat toimivat ja hyvin suunnitellut. Pesutornit on kauniisti piilotettu liukuovien taakse. Kaikki materiaalit ovat harmonisen sävyisiä. Yläkerrassa sijaitsee kolme tilavaa makuuhuonetta, iso aula sekä kylpyhuone. Täällä on myös lasitettu parveke, mistä on näkymä merelle. Säilytystilaa tässä kodissa on runsaasti ja lisänä vielä kunnon kokoinen walk-in closet. Autokatospaikkoja löytyy kaksi, sekä erikseen myytävänä lämmin kahden auton talli. Kiinteistöön kuuluu osakkeita Karhusaarenkiinteistöt Oy:stä, mikä antaa oikeuden omalle ranta-alueelle, tenniskentälle ja venepaikalle. Alueella on suomen- ja ruotsinkielinen koulu sekä päiväkoti. Lähikauppaan on matkaa noin 3 kilometriä. Läheisyydessä on myös pienvenesatama, joka tarjoaa etenkin kesäisin upeat puitteet. Täällä pääset lähietäisyydeltä nauttimaan luonnon ja meren läheisyydestä. Tervetuloa ihastumaan paikan päälle tähän kauniiseen kotiin ! TIEDUSTELUT JA ESITTELYT: LKV Pekka Puustinen 040-8315494 pekka.puustinen@remax.fi https://www.remax.fi/pekkapuustinen/

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
la 18.5. 09:00 - 10:00

Varaa oma 30 min esittelyaika!

Esittelijänä Pekka Puustinen
p. 040 831 5494

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80343118
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + s + ph + khh + var. + kph + wc + autokatos + autotalli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
179 m²
Muiden tilojen pinta-ala
54 m²
Kokonaispinta-ala
233 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen Asunnon huoneisto-ala 179 m2 Autotallin huoneisto-ala 54 m2
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 230 000,00 €

Velaton hinta

1 230 000,00 €

Neliöhinta

6 871,51 €/m²

Vastike

Hoitovastike

270,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

270,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vuonna 2023. Sähkön kulutus oli nykyisellä omistajalla 15713 kwh. Luvut pitävät sisällään maalämmön vaatiman sähkön, ilmalämpöpumput jäähdytykseen ja taloussähkön. ( huomioitavaa on että, 1.10.- 31.12.2023 talossa oli vain lämmitys päällä ). Jokaisella on oma vesimittari teknisessä tilassa. Kokonaisvesilasku menee yhtiölle. Osakkailta peritään ennakkona 18 € per henkilö. Tasauslasku kulutuksen mukaan kerran vuodessa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
- Sisääntuloaula, jossa runsaasti kaappitilaa ja iso peili. Lattia laattaa ja seinät maalattu. - Yläkerran oleskeluaula. Lattia tammilankkuparkettia ja seinät maalattu. - Portaat tammea, joissa valaistus. - Varasto / tekninen tila.
Muuta kauppaan kuuluvaa
- Kulunvalvonta, kamerat ja hälytysjärjestelmä - talossa valokuitukaapeli - 2 kpl ilmastointilaitetta. - autotallin kaapistot ja työtaso - teknisen tilan hyllyt
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Terassia on yhteensä 134 m2, josta katettua 18 m2. Lisäksi on 2 x noin 10 m2 lasitettua terassia / parveke, Alakerran lasitetulla terassilla on thermomatto ja kaikki seinät aukeavat ovina. Terassilla tilaa vaikka kotikeittiölle ja valmius jacuzzille.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Ilmalämpöpumppu, Vesikiertoinen lattialämmitys alakerrassa ja yläkerrassa.
Tulisija
Varava takka. Contura I 51
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi
Keittiön kuvaus
Varustus: Noblessa keittiökalusteet. Miele erillisuuni, mikroaaltouuni, kahvikone, vacuumkone, Elektrolux jääkaappi, pakastin. Bosch astianpesukone, iduktiotaso liesituulettimella. Viinikaappi, Tapwell honey gold veden sekoitin. Carrara composiitti-kivitasot. Saarekkeen messinki riippuvalaisin. Lattia tammilankkuparkettia. Seinät hirsi / maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna-osastossa, pukeutumishuone, 2 kpl suihkuja, veden sekoittimet Hansgrohe, suihkuseinä, lattialämmitys. Lattia laattaa ja seinät kaakelia. Yläkerrassa erillinen kylpyhuone, jonka varusteet: lattialämmitys, suihku, suihkuseinä, wc-istuin, bidee-suihku, allaskaapisto, kaksi pesuallasta, sekoittimet Hansgrohe, peili, yövalaistus. Lattia laattaa ja seinät kaakelia.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa erillinen Wc, jonka varusteet: wc-istuin, allaskaappisto, pesuallas, vedensekoitin Hansgrohe, peili, yövalaistus, lattialämmitys. Lattia laattaa ja seinät kaakelia.
Saunan kuvaus
Tyylikäs sauna, jossa lauteet vastakkain ja Tulikiven pyöreä sähkökiuas keskellä. Saunassa on myöskin ikkuna. Seinät puuta ja lattia laattaa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Lattiakaivo, silityspöytä, reilusti kaappitilaa, työtaso, pesuallas, kulku suoraan ulos, ikkuna. Lattia laattaa ja seinät maalattu.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone 5.5 metriä korkea. Lattia tammilankkuparkettia, hirsiseinät. Ikkunoissa rullaverhot kauko-ohjaimella. Olohuoneen katossa epäsuora valaistus.
Makuuhuoneiden kuvaus
Talossa on kolme makuuhuonetta. Masterbedroomin yhteydessä on vaate -ja pukeutumishuone "walk in closet", jossa laadukkaat ripustus / hyllytilat, tästä makuuhuoneesta on kulku myös 10 m2 lasitetulle parvekkeelle. Kahdessa makuuhuoneessa kaapistot. Ikkunoissa pimennysverhot 4 kpl kauko-ohjaimella. Väliovet on tukevat ja karmitiivisteillä äänieristetyt. Lattiat tammilankkuparkettia ja seinät hirsi / maalattu.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Bostads Ab Björntopp
Kiinteistötunnus
091-058-0117-0005
Isännöitsijän yhteystiedot
Alvar Silm ( hallituksen jäsen ), alvar@sanistar.fi, 040 838 9143
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Talo A rakennustapaseloste: Kalliolle perustettu, valupilareiden päälle, jotka ankkuroitu kallioon, tuulettuva alapohja. Talon runko on hirsirunko 202x220 mm, Kuusamon Hirsitalot Oy. Alapohja ja välipohja puuta / betoni pintavalu, vesikiertoinen lattialämmitys. Yläpohja puuta ( kattoristikot, tuulettuva tila ) ( tarkemmat tiedot rakennuspiirustuksissa ).
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 3 Parkkipaikkoja: Taloyhtiössä 6 kpl autokatospaikkoja ja 2 kpl vieraspaikkoja. Autokatokset on asfaltoitu. Asunnolle A kuuluva autokatos: Autokatos on 5.75 m leveä ja 6.20 m syvä. Katoksen sisäkatto on vino. Edestä korkea noin 3.50 m ja takaa noin 2.50 m. Sähköauton latausvalmius autokatospaikoissa. Autotalli myydään erikseen, jonka velaton hinta 68.000,00 € (osakkeet 594-595) Tallin sisäleveys on 5,85 m ja syvyys 7,80 m. Säilytystilaa tallissa on hyvin esim. työkaluille, kausivaatteille, ym. tavaroille. Autotallin kaapistot ja työtaso kuuluvat kauppaan. (syvyys noin 60 cm). Autotallin ovi toimii sähköllä, oven korkeus on 2.30 m ja leveys 5.30 m. Tallissa on vesipiste ja lattiakaivo, lattiassa epoxmassapinnoite, suora sähkölämmitys ja seinillä pattterit. Hyvä valaistus ja reilusti pistorasioita. Autotallissa sähköauton latausvalmius kahdelle autolle.

Tulevat remontit
Asunto-osakeyhtiölaista ja yhtiójãrjestyksestä poikkeavat sopimukset ja kãytännöt.
Siitä poiketen, mitä asunto-osakeyhtiölaissa säädetãän yhtiön ja osakkaan välisestä korjaus- ja kunnossapitovastuusta, kuuluu osakkeenomistajan vastata kaikista niistä korjaus- ja kunnossapitotöistä ja kustannuksista, jotka voidaan kohdistaa siihen rakennukseen tai sen osaan sisã- ja ulkopuolelta, jossa hãnen hallitsemansa huoneisto tai autokatos paikka sijaitsee. Sama vastuu koskee osakkeenomistajan hallitsemia muita tiloja.
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 08.08.2032
Tontin koko
3 784 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Myytävälle asunnolle A kuluu oma tontin hallinta-alue joka on 806 m2. Alueesta hallinta-alue kartta yhtiöjärjestyksen liitteenä.
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki / kaavoitus p. 09 310 2611
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunnolle A kuuluu katospaikka kahdelle autolle.
Tiedustelut
Pekka Puustinen, 040 831 5494, pekka.puustinen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Karhusaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Puustinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT / LKV HomeWay Oy

RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.