Paritalo | 3h + kt + erillis wc + khh + s + ter + autokatos + ulkovälinevarasto

Päivänpalauksenpolku 4a B, Ala-Tikkurila, Helsinki

Hinta

420 000 €

Koko

87,5 / 90,5 m²

Vuosi

2023

Tästä on unelmat tehty! Tässä upeassa asunnossa on loistava pohjaratkaisu. Olohuone ja avokeittiö muodostavat avaran ja valoisan kokonaisuuden. Tyylikkäässä Noblessan avokeittiössä on laadukkaat kodinkoneet sekä runsaasti kaappi- ja laskutilaa. Olohuoneesta on käynti suojaisalle, katetulle terassille. Makuuhuoneita on kaksi, joista molemmat ovat reilun kokoisia. Asunnossa on suuret ikkunat, joista tulviva luonnonvalo täyttää asunnon. Kokonaisuuden kruunaa tilava erillinen kodinhoitohuone ja kylpyhuoneen yhteydessä oleva oma sauna. Huoneistoon kuuluu lisäksi autokatos, ulkovarasto ja mukavan kokoinen piha-alue, jossa koko perhe voi nauttia kesästä. Talo on vasta valmistunut, joten täällä asut pitkään vailla remonttihuolia. Uusi kotisi sijaitsee Ala-Tikkurilan viihtyisällä asuinalueella, jossa yhdistyvät kattavat ja monipuoliset palvelut sekä hyvät liikenneyhteydet. Paitsi hyvät palvelut, tarjoaa Keravanjokivarsi myös upea ulkoilumaastot. Täällä viihtyy koko perhe! Lisätiedot ja esittelyt: • Virpi Schlegel | 045 631 4151 | virpi.schlegel@remax.fi • Sven Schlegel | 045 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi TUTUSTU MYÖS VIRTUAALIESITTELYYN JA TILAA ESITE SEKÄ LISÄTIEDOT SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80343156
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + erillis wc + khh + s + ter + autokatos + ulkovälinevarasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
87,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
3 m²
Kokonaispinta-ala
90,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2023
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

420 000,00 €

Velaton hinta

420 000,00 €

449 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

627,46 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus on ollut 1.1.2023-1.9.2023 välisenä aikana yhteensä 5 494kWh. Kohteessa ei ole asuttu, joten tietoa tarkoista asumiskustannuksista ei ole saatavilla. Vesi, jätevesi ja jätehuoltokustannukset määräytyvät HSY:n hinnaston mukaan ja ovat riippuvaisia omista kulutustottumuksista sekä valituista palveluista. Lisätietoa www.hsy.fi Poistoilmalämpöpumpun lämmityskustannus muodostuu laitteen käyttämästä sähköenergiasta. Kustannus on riippuvainen mm. sähkösopimuksesta, säädetystä sisälämpötilasta, säästä, asukkaiden lukumäärästä ja muista mahdollisista lämpöä tuottavista laitteista ja niiden käytöstä huoneistossa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
vesikiertoinen lattialämmitys, Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Tyylikäs Noblessa-keittiö, jonka varustuksiin kuuluu integroidut kodinkoneet, kuten jääkaappipakastin, astianpesukone, kalusteuuni, induktioliesitaso liesituulettimella ja keittiösaareke. Lattia on tammiparkettia, välitila ja työtasot laminaattia ja seinät maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tyylikkään laatoitetun kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu wc-istuin ja suihku. Kylpyhuoneesta on käynti huoneiston omaan saunaan.
WC-tilojen kuvaus
Erillisen wc:n varustuksiin kuuluu wc-istuin, peili- ja allaskaappi, lavuaari sekä käsisuihku. Seinät ovat maalatut ja lattia on laatoitettu.
Saunan kuvaus
Viihtyisä vaaleasävyinen sauna, johon löylyt tuo upea sähkölämmitteinen pilarikiuas. Seinät ja katto ovat paneloidut ja lattia laatoitettu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Erillinen tilava kodinhoitohuone, jonka varustuksiin kuuluu lavuaari, työtasot, pesukoneliitäntä, tilavaraukset pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle, ja tilavat kaapistot. Seinät ovat osin maalatut ja osin laatoitetut. Lattia on laatoitettu.
Olohuoneen kuvaus
Suuressa ja avarassa olohuoneessa on tammiparkettilattia ja maalatut seinät.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi tilavaa makuuhuonetta, joissa on maalatut seinät ja tammiparkettilattiat.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistoon kuuluu erillinen lämmin varastotila, johon on käynti ulko-oven vierestä. Lisätietoja säilytystiloista: Huoneistoon kuuluu erillinen varastotila, johon on käynti ulkokautta.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Epäsymmetrinen harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-40-55-19
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
800 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Huoneistot A ja B muodostavat molemmat omat määräosat (1/2 per määräosa) kiinteistöstä. Huoneistojen A ja B kesken tehdään hallinnonjakosopimus, jossa mm. määritellään: - kummankin huoneiston hallinnassa olevat piha-alueet sekä yhteiset alueet, - sovitaan kiinteistön kustannustenjaosta , - sovitaan kunnossapitovastuusta rakennuksen ja huoneistojen osalta, - sovitaan yhteiskäytössä olevien alueiden ja talotekniikan huollosta sekä mahdollisten korjauskustannusten jaosta sekä, - sovitaan kiinnitysten hakemisesta
Rakennusoikeuden pinta-ala
210 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Lainhuuto- ja kiinnitysrekisterin mukaan kiinteistöön ei kohdistu rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia, eikä uusia asioita ole vireillä.
Kaavoitustiedot
Kaavan mukainen käyttötarkoitus A (asuinrakennusten korttelialue). Alueella on voimassa asemakaava (091-3313) ja sitova tonttijako (091-13088).
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Alueella on kattavat kunnalliset ja kaupalliset palvelut kävelymatkan päässä. Myös liikenneyhteydet ovat erinomaiset, liikuitpa sitten omalla autolla, julkisilla tai vaikka polkupyörällä.
Tiedustelut
Virpi Schlegel, 045 631 4151, virpi.schlegel@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Ala-Tikkurila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Virpi Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.