Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Uusikaupunki
Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Uusikaupunki

Kerrostalo | 3h + k

Jalavatie 1 A, Hakametsä, Uusikaupunki

Hinta

73 000 €

Koko

76,5 m²

Vuosi

1974

REMONTOITU KERROSTALO ASUNTO UUDENKAUPUNGIN HAKAMETSÄN ALUEELLA! ___________ Juuri remontoitu kerrostaloasunto Uudenkaupungin Hakametsän alueella. Tämä tilava 76m² asunto sijaitsee hissillisen kerrostalon 4. kerroksessa, jossa tilat ovat erinomaisessa kunnossa. Kodissa on tilaa ja mukavuutta koko perheelle. Asunnossa on 2 tilavaa makuuhuonetta ja avara olohuone. Molemmissa makuuhuoneissa sekä parvekkeelta näkymät itään Käätyjärvelle. Keittiö on moderni ja valoisa, ja siitä avautuu näkymä etelään. Asunto on hyvä sijainniltaan, sillä täältä on lyhyt matka Uudenkaupungin keskustaan ja arjen tärkeät palvelut kuten koulut ja päiväkodit ovat lähietäisyydellä. Hakametsän alueella sijaitsee muun muassa Hakametsän koulu vain 390 metrin päässä sekä Hakametsän päiväkoti 470 metrin päässä. Myös monipuoliset palvelut löytyvät Ketunkallion kauppakeskittymästä vain 1,85 kilometrin päässä. ___________ SOLID HOUSE KIINTEISTÖNVÄLITYS OY Veera Isoheiko Asuntomyyjä, partner 045 142 2633 veera.isoheiko@solidhouse.fi Instagram: solidhouseveera www.solidhouse.fi/veera-isoheiko ____________

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80343169
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
76,5 m²
Kokonaispinta-ala
76,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
1974
Vapautuminen
1kk/Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

73 000,00 €

Velaton hinta

73 000,00 €

Neliöhinta

954,25 €/m²

Vastike

Hoitovastike

315,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

315,00 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

7,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkö ja vesi sisältyvät vastikkeeseen tällä hetkellä. Vastikkeeseen sisältyy myös taloyhtiökuitu 30M/30M. Mittareiden asentamisen jälkeen laskutus kulutuksen mukaan. Kauppahintaan sisältyvän autokatospaikan maksu 7€/kk. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty MML:n huoneistotietojärjestelmään ja omistusoikeus perustuu paperiseen osakekirjaan. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista sekä osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista. Lisäksi saattaa syntyä pankkien määräämiä kuluja.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: VSP, 30M/30M, Taloyhtiökuitu.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Huoneistoon ei tehty kattavaa asbesti- ja haitta-ainetutkimusta. Näytteenotto rajattiin koskemaan yleisien tilojen muovimattoa. Laboratorioanalyysin perusteella näytteen kaltaiset rakennusmateriaalit eivät sisällä asbestia. Asbestikartoituksen näytteenottopäivä on 2.8.2023 ja raportin päivämäärä 8.8.2023. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen
Jääkaappipakastin (x2), erillisuuni, liesi, astianpesukone ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peili, pesuallas, allaskaappi ja bidee-suihku
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone ja kaapistot
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
895-4-29-4
Isännöitsijän yhteystiedot
Käätyjärven Lämpö Oy, Paalanen Arto, toimisto@kjlampo.fi, 02 842 1847
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, pyörävarasto, kuivaushuone, jäähdytetty kellari ja kellarikomero
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 100 000 €.
Tehdyt remontit
Vuonna 2000 etupihan asfaltointi, vuonna 2000 käyttövesiputkiston uusiminen, vuonna 2002 ulkopuolen maalaus, vuonna 2003 KTV ja antenniverkoston kunnostus, vuonna 2006 ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, vuonna 2006 lämmitysverkoston tasapainotus ja säätö, vuonna 2006 ilmanvaihdon nuohous ja säätö, vuonna 2008 hissikorin sisustus, vuonna 2012 tuulikaapin asennus ala-aulaan, vuonna 2012 hissin uusiminen, vuonna 2012 porrashuoneen vlaistuksen uusiminen, vuonna 2012 parkkipaikan laajennus, lämmityspaikkoineen, vuonna 2014 vesikaton pinnoitus, vuonna 2014 maanalaisen kaukolämpö ja vesiputkiston uusiminen, vuonna 2014 sokkelin maalaus, vuonna 2015 lämmönjakopaketin automatiikan uusiminen (JT3), vuonna 2017 oma kaukolämpöliittymä ja lämmönjakopaketti, vuonna 2018 ilmanvaihdon nuohous ja säätö, vuonna 2018 julkisivun seinäpeltikasettien ja niiden eristeiden vaihto, vuonna 2019 julkisivu tiilien uusimista, vuonna 2019 ala-oven uusiminen, vuonna 2020 saunatilojen täydellinen remontti.
Tulevat remontit
Huoneistokohtaisten sähkö- ja vesimittareiden asennus asuntoihin, huoneisto-ovien ja talon lukituksen uusiminen. Julkisivun korjausta, seinän yläosan korjaus. 8.3.2024 hallituksen kokouksessa päätettiin valita Ukin Putki Oy:n tarjous vesimittareiden asennukseen asuntoihin hintaan 1040 eur/asunto. Lisäksi tulee lisää hintaa sähköpattereiden asennuksesta 250 eur/asunto, jos tarvitaan (nyt myytävän huoneiston kylpyhuoneessa on lattialämmitys, joten sähköpatteria ei tarvita). Kustannukset peritään osakkailta per asunto. Tilataan vesimittareiden asennus tehtäväksi sähkömittareiden asennuksen jälkeen syyskuussa. Valittiin sähkömittareiden asennukseen asuintoihin Telmarin Oy hintaan 496 eur/asunto. Kustannukset peritään osakkailta per asunto. Yhtiökokous on 30.11.2023 päättänyt hankkia alaoven aukaisuun automatiikka, kustannusarvio 3500 euroa, joka voidaan kustantaa taloyhtiön korjausbudjetista (tehty 4/2024).
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
2 589,5 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Uudenkaupungin kaupunki www.uusikaupunki.fi/fi/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kiuskeri

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Ketunkallion kauppakeskittymä 1.85km
Paikallistiedot: Torille matkaa 2.12km
Koulut: Hakametsän koulu 390m

Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kauppahintaan kuuluu myyjän käytössä oleva autokatospaikka.
Tiedustelut
Veera Isoheiko, 045 142 2633, veera.isoheiko@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Uusikaupunki

Asuinalueena Hakametsä, Uusikaupunki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Veera Isoheiko

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Uusikaupunki

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Uusikaupunki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.